Çok mu çirkinim kimse bakmıyor bana nereye gitsek kankama asılıyolar bıktım erkek düşmanı oldum yeminlen?

bir kankam var benim kendisiyle aynı boydayız 173 falan ama benim yüzüm daha güzel onun erkeksi uzun bir yüzü var ama bir kafeye gittiğimizde falan ona asılıyolar işte kafedeki yakışıklı garson ona dönerek konuşuyo video gösterecekse ona gösteriyo bir yere gittiğimizde onun sosyal medya hesaplarını istiyolar ve ben artık bana çirkin kız çöp kız muamelesi yapılmasından bıktım 22 yaşına geldim hala flörtüm yok beğendiklerimde beni beğenmiyor genelde köpek çekiyolar başkasıyla sevgili olup flört ediyolar bana gelince sevgilim var diye yalan söylüyolar sonra bakıyorum başkasıyla sevgili olmuşlar insan sinir oluyo gerçekten erkek düşmanı oldum artık kızlara da saldırasım geliyor yüzüne bakılmıcak bir kız da değilim sadece biraz kilom var ve kalıplıyım boyum da uzun 173 falan belki daha da uzun kilom 80 falan tenim beyaz gözler büyük kahverengi kirpikler uzun dudaklar dolgun ve küçük ağzım burnum minik şekilli saçlarım kahve sıyah arası çirkin de değilim duru bebeksi bir yüzüm var bana neden böyle yapıyolar sizce ben soğuk ağırbaşlı duruyorum genelde diğer arkadaşım sohbet ediyo konuşuyo cana yakın diye mi acaba bide ben olgun ağırbaşlı akıllı bir kızım bir erkek arkadaşım sen onların annesi gibi falan hissettiriyosun erkekler üstünlük taslıyacağı koruyacakları kız ister dedi ben fiziken de ruhen de çok güçlü bir kızım mıymıntı bişey değilim sizce ondan mı?
Çok mu çirkinim kimse bakmıyor bana nereye gitsek kankama asılıyolar bıktım erkek düşmanı oldum yeminlen?