Bugüne kadar uzun süreli ilişkilerim olmadı evet.
Aşık olanda olmadı hiç evet.
Ki sevdiğim değer verdiğim hemcinsim bile sevmedi evet.
Ortaokul lisede alay konusu oldum evet.
Eskiden pısırık özgüvensizdim evet.
Şimdi ise özgüvenimi geliştirdim çok çirkinsin yazan erkekler ve kadınlar olsada hatta tüm dünyanın çirkin dediği kız olsamda. Yalnızlık çok güzel...
Çevremde menfaatçi insan yok. Çünkü paramda yok.
Ben 21 yaşında genç kızım biliyorum ergen gibi düşündüğümü söyleyebilirsiniz.
Ama kendimi bildim bileli yaşadığım zorlukları anlatmak istedim. Sadece bir arkadaşıma çok değer verdim herşeyimle aşağıladı lisede. Yanıma kimse oturmazdı evet.
Bu son sorumdu birdaha KS ye adım atmam böylece mutlu olursunuz.
Bazılarının doğuştan harika özelliklere sahip olması maddiyat, dış görünüş gibi konulara ulaşmam vakit alacak. Elimde birtek hırsım ve özgüvenim var.
@kalbimisev2 - '' kalbim güzel olduğu için güzelim diyorum maneviyata önem veren insanım''. Ha bu arada hani diyorsunuz ya ruhlar aleminde yaşamıyoruz diye ozaman robotlarla sevgili olun yads plastik yapma kadınlarla.' '' ruh olmasa insan bir hiçtir. Bioenerji uzmanı olarak söylüyorum. Oldukça olgun düşünen insanım bir insan sadece bakımlı olsa yeterli.
Aşık olanda olmadı hiç evet.
Ki sevdiğim değer verdiğim hemcinsim bile sevmedi evet.
Ortaokul lisede alay konusu oldum evet.
Eskiden pısırık özgüvensizdim evet.
Şimdi ise özgüvenimi geliştirdim çok çirkinsin yazan erkekler ve kadınlar olsada hatta tüm dünyanın çirkin dediği kız olsamda. Yalnızlık çok güzel...
Çevremde menfaatçi insan yok. Çünkü paramda yok.
Ben 21 yaşında genç kızım biliyorum ergen gibi düşündüğümü söyleyebilirsiniz.
Ama kendimi bildim bileli yaşadığım zorlukları anlatmak istedim. Sadece bir arkadaşıma çok değer verdim herşeyimle aşağıladı lisede. Yanıma kimse oturmazdı evet.
Bu son sorumdu birdaha KS ye adım atmam böylece mutlu olursunuz.
Bazılarının doğuştan harika özelliklere sahip olması maddiyat, dış görünüş gibi konulara ulaşmam vakit alacak. Elimde birtek hırsım ve özgüvenim var.
@kalbimisev2 - '' kalbim güzel olduğu için güzelim diyorum maneviyata önem veren insanım''. Ha bu arada hani diyorsunuz ya ruhlar aleminde yaşamıyoruz diye ozaman robotlarla sevgili olun yads plastik yapma kadınlarla.' '' ruh olmasa insan bir hiçtir. Bioenerji uzmanı olarak söylüyorum. Oldukça olgun düşünen insanım bir insan sadece bakımlı olsa yeterli.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer