Bi erkek var aynı siniftayiz. Ben bu erkekle göz göze geldim. o da saniyesinde gözlerini kaçırdı. Benim olduğum ortamlardan uzaklaşıyor. Asansordeyken arkadaşlarıyla konuşurken Benim yanıma geçtiğinde konuşmayı kesiyor. Karsilastik diyelim telefonuna bakıyor bena hiç bakmıyor yönünü değiştiriyor. oturdugum masadan 5 dk içinde kalkıyor Neden böyle yapıyor? Ben çocukla 1 kere bile konuşmadım durup bakmadim niye benden kaçıyor gibi davranıyor.. biliyorum hiç gelip konusmicak benle o vibe aliyorum ondan.
Benim ondan hoslandigimi anlamasina imkan yok. hadi diyelim ki anladı.. Bu hoşlandım karşılıksız ise niye böyle bir çabaya giriyor ki? umursama geç git benim de ilgimi çekmeyen kişiler var hiç oralı olmuyorum bu neden böyle çabalara giriyor? Bu böyle yapınca ben daha çok düşünüyorum yapmasa aticam kafamdan gidecek
Bu çocuk diğer sınıftaki kişilerle de gayet akıcı sohbet ediyor. Bide yeni öğrendim bu çocuğun uzun bir ilişkisi varmış daha da sinir oldum
Bide ben kibir olarak algılamayın ama güzel bir kızım. Sınıfa bu yıl gecis yaptım. Sınıftan kesen yoklayan bakan çok oldu bide yani tabi herkesin zevki başka. Orası öyle...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sana olan ilgisini gizliyorlarsa eğer seviyordur ama çekingen dir
Hoşlanan erkek gelir ben kadın olarak hoşlandığım erkeğe gitmek istiyorken onun gelmemesi.. gelmicek de gidip ben de konuşmam yani yapcak bisey yok mu
Ben bilirimde ergenlere laf anlatamam 😂
Yaaa lutfen yaa 5 dk ver bana
Ergen değilim 22 yaşındayım ama ilişki konusunda tecrübem 0 o yüzden bu mal soruları soruyorum
Kardeşim ben bir insanla sesliden yüz yüze sohbet ederim banane burdan yazmaya erinirim konu uzun.
Sen en iyisi olgun bir kadınla konuş o bilir.
Ben de seninle sesli konuşamam
Oyle bir kadın da tanımıyorum
Üzgünüm
Soru ne
Yukarıda yazan
Bilirim ben
Cevap versen bende de bilsem keşkee
Lutfenn
Bu çocuk senin farkında değil
Peki neden öyle davraniyor
Bişe yaptığı yok sen onla ilgilendiğin için dikkatini çekiyo işine geldiği gibi yorumluyorsun
Tamm teşekkürler
Ahh ah
Yaaa lutfen yaa 5 dk ver bana
Ergen değilim 22 yaşındayım ama ilişki konusunda tecrübem 0 o yüzden bu mal soruları soruyorum
Heyecanı yaşa
Sana kalmış 🥂
Ayyy ne heyecanı burada dusunue düşüne kafayı yedim bir şarkı söylüyorum bi depresyon modumu açıp melankolik müziğe basıyorum
Help me
Uzun sürebilir bu durum
Nasıl yani
Senin durumu Sherlock Holmes gibi çözerim ama üzgünüm ya artık aşk doktoru değilim
Yardım edeceksen et etmicekswn süründürme kafam çok karışık zaten
Biraz anlayış lutfen
En iyi diyeceğim şey
Derslerine bak
Pişman olma.
Lütfen çalış pişman olmanı istemiyorum.
Güvenme zaten
Keşke soruma cevap verseydin
Kısa sor
Olabildiğince kısaltılmış bi kaç aylık bir şey o yüzden böyle uzun kusura bakama
Başarılar dilerim
Başarısız olucam gibi ama sağol yine de ahahahha
Belli olmaz
Yaaa nolur okuu yaa 5 dk ver lutfennnn cidden yardıma ihtiyacım var
Üzgünüm sizin vicik vicik kisa zamanda gecen iliskileriniz icin bilgilerimi kullanamam
Ayy yardım istemek de suç oldu pes yanii
Hoscakalin o zman
Sizde