Kız arkadaşım benden hamile kaldı okulu bırakıp, işe girmeye karar verdim doğru olanı mı yaparım sizce?

Kız arkadaşımla cinsel ilişki yaşadık benden hamile kaldı ailelerimizin haberi yok böyle bir durum karşısında çok düşündüm onu çok seviyorum asla yalnız bırakamam ama galiba en uygunu olanı ona sahip çıkıp onunla evlenmek 18 yaşındayım kız arkadaşımsa 17 yaşında yaptığımız hatanın farkındayız ama kız arkadaşım çocuğu doğurmak istiyor bende daha fazla ikna edemedim kız arkadaşımı arkadaşlarımla konuştum herkes kıza sahip çık okulunu bırak işe gir dedi bende okulu bırakmaya karar verdim meslek lisesi okuyorum ve okuduğum bu bölüme uygun bir işe giricem babamın arkadaşıyla konuştum işe ihtiyacım var diye beni kabul etti iyi bir maaşa CNC işinde çalışıcam ailemin henüz haberi yok üniversiteyi açıktan okumaya karar verdim kız arkadaşım kendini mahcup hissediyor bana okulunu benim yüzümden bırakıyorsun gibisinden kendini suçluyor asla böyle olmadığın ona sahip çıkacağımı söyledim yakında anneme sonrasında bütün aileme anlatıcam durumu her ikimizinde ailesi çok kızacak ama doğru olan bu galiba bir an önce evlenmemiz onu bu şekilde ortada bırakamam.
Kız arkadaşım benden hamile kaldı okulu bırakıp, işe girmeye karar verdim doğru olanı mı yaparım sizce?