Yani çocuğu kabul et sen yeter ki , istenmediğini şu an anlar o doğduktan sonra büyürken hep eksiklik hisseder o yüzden ikiniz karar verin gerçekten ikinizde istemiyorsanız yol yakınken aldırın
Çocuğu seversen ona asla zarar vermiş olmazsın onu sevgin ile büyütürsen ona güzel sözler söylersen hep yanında olursan bu çocuk için vazgeçilmez bir baba olursun
Çocuğu severim çünkü onun bir suçu gunahi yok ama peki evlenince kadina zarar vermiş olmaz mıyım ona sevgi veremez isem gunahina girmiş olmaz mıyım kafam çok yandı
şu an bu çocuk kadın için ailesi için bilmemesi gerek bir durum demi evlen çocuk doğsun en azından kızda utanmasın ailesinden baktınız olmuyor boşanırsınız sen yine çocuğuna sahip çıkarsın onu büyütürsün kız ne düşünüyor bu konuda
Zaten ailesinden hep kaçmak istiyor ailesi ile arası kötü ilk defa ben erkek arkadaşı oldum ilk ben öptüm desem inanır mısın biraz özelini anlattı aşırı açmadan şahsen ailesinden kaçmak istediğini biliyorum
Vermez çünkü ayrı kalmak Şu an bile benim canim o diyor asla yapmaz bunu ama belki bana sahip çıkar belki kendini sevdirir kendine bağlar keşke seninle konusabilseydik ya bir yer bulsan olmaz mı
Hemen karalar bağlama bence aynı evde yaşayınca durum değişiyor belki ikiniz birbirinizi çok seveceksiniz bebek sayesinde deneyin önce bir evliliği uzatmayın karnı büyümeden evlenin bence
Onu da konuştum Şu an için evine al gerisini konuşalım orta yol bulalım diyor hani hemen evlilik olsun vs de demiyor ailesi ile sıkıntıları var zaten o yüzden sende kalsam diyor benim evde bekar evi iste çocuk olunca zor olur biraz ama
Yani şu an yapacağın şey bence nikahına al evine alınca ne değişecek ne konuşacak seninle o daha emşn değil bence çocuk konusunda birde bu konular uzun konular umarım halledersiniz
şu an kalacak yeri yok galiba evine al ama net ol ona karşı evlenmek istediğini söyle bebek için eğer kabul etmezse seni kullanmak istiyor olabilir çünkübu durumda hapılacak en hızlı iki karar var biri evlilik diğeri aldırma birlikte haşayın her şeyi zaman gösterir
Duygulandim doktor çıktı 2 dakika verdi zaten özel bir klinikti karnını öptüm şaşırdı duyulandi ama bir birimize karşı bir his olmadı sarılma bile şahsen
İkinizinde bebeği kabullenmesi ve sevmesi bile yeterli aşk olmadan karşılıklı saygı güven içerinde de bence evilikler olabilir aşk sevgi biter ama güven ve saygı bitmez umarım çok iyi bir anne baba olursunuz ona
Umarım ya ama böyle nasıl geçer sence ki bir birimize dokunmak bile istemezken karnını öptüm bebeğim var diye kendisi de şaşırdı ama o da hiç adım atmadı sarılmadı bile evlilik istiyor da sevgisiz zor olmaz mı?
Şu an güvenim var insan olarak ama sevgi vs yok işte keşke olsa sence o yaptığım hareket yanlış mı sevmeyen kadina bebek bile olsa öyle davranmam
Bence sen sevmek istiyorsun kadını yoksa neden öpesin ki göbeğini o an içinden gelen şeyi yapmışsın sen kadında şu an biraz şaşkın her şey birlikte yaşatken anlaşılır zamanın ne getireceğini asla bilemezsiniz
Bilmiyorum o an içimden o geldi düşünmeden yaptım o karşılık vermedi ama ağladı işte tek bunu yaptı çocuk olacağına mutlu bu şekilde olmasaydi keşke huzurlu da olurdım gibi şeyler dedi
İçimden gelen şey yani sevgiden mi cidden hiç sevgi vs aklıma gelmedi o an onu yapmak istedim
Sevgiden kaynaklı yapabileceğin tek şey o davranıştı ona karşı ve en doğrusunu yaptın bir anda sarılıp öpsen daha tuhaf olurdu zaten zaman verin birbirinize
Şimdi al evine hem eve biraz kadın eli değer güzel olur dışarıdan belince eve seni karşılar sen onu ilk defa seni karşılamasında ne hissedeceksin bak bakalım ev zamanla çözülecek işlerden
Şimdilik ayrı yatın o birlikta yatmak isteyene kadar ( ama birlikte uyusanız bağlanma açısından daha iyi ) Onu zormalama bir şeyler yapmaya kendi isteği ile yapacak bir süre sonra zaten ev işi yemek gibi şeyleri Her ne olursa olsun vakit geçirin birlikte evde dışarıda filim dizi gezme gibi birbirinizi anlayacak şeyler yapın
Bugüne kadar hiç birlikte uyumadık biliyor musun şahsen evime gelirse sonuçta sevmesem bile çocuğuma hamile yani yanımda uyusun isterdim en azından nefret etmiyoruz bir birimizden
Hiç sosyal değil mesela kafasını dağıtmak istesem dışarı çıksak çocukça şeyler yapsak iyi gelir mi
Tabiki de gelir neden olmasın en basitinden akşamları yürüyüşe çıkın birlikte yürümek çok iyi hamileler açısından sonra ne yapmak isterse birlikte yapabilirsiniz onunla
Evet olabilir onun yanında kendin ol bir süre sonra oda bunu yapacaktır sen iyi birisin düşüncelisin eminim onu mutlu etmek için elinden gelen şeyleri yapacaksın mutlu olun bir ömür nikah ve düğüne çağırırsan müsait olursam gelmek isterim
Umarım bende beni üzmeyecek değer verecek birini bulurum sana yardımım dokunduysa ne mutlu bana ufakta olsa çözdüysem sorununu bu yeter bana zamana bırakalım her şeyi bakalım ne getirecek bizlere
Onca şey yazdım hoşçakal mı demek düşer seni anlamak dışında ne yaptım onca şey konuştuk bir birimizle ilgili bilmediğimiz şey kalmadı art niyet olsa ben öyle mi olurdum sana soruyorum
Buradan yazmaya devam mı acil özele gel ilk defa bu kadar sinir oldum yeter artık gelir misin 2 dakika buradan yazıp millete bir birimizi rezil etmeyelim hadi
Ne oldu mesaj kutusunu sildin zoruna mı gitti? Sen gelmiş bana neler diyorsun susmami mi bekliyorsun ben sana bunu şunu sever misin dedim mi? Ben sana saygı. Çercevesinde yorum yaptım demi
Ne oldu hesabı silmeden önce haber verecektin sana mı güvenelim birde gelmiş bana sosyal medyadan birine güvenilmez diyorsun sen kendin yapıyorsun farkında mısın sana güven olmaz asil ben senin gibi kaçmıyorum korkaksin ve sözüne hiç güven olmaz
Bilerek yaptığımız birsey değil ki bilerek ona kendime çocuğa neden zarar vereyim ailesiz bir kız ve maalesef duyusal düşünce istemedi bende öyle oldum bir kaza oldu
İşte almadık maalesef kaza oldu ve ben bu kadar basit şekilde ilk seferde ne bileyim hamile olacağını ilk defa benimle yaşadı çünkü millet yıllarca uğraşıyor çocuk için
Yok olmasından bahsetmiyorum. Olabilme ihtimaline yoğunlaşın diyorum belkide çok mutlu olacksınız. Her ilişki için asık olmaya gerek yok. Sevmekte yeterli
Sonuç olarak ortada bir hamilelik durumu var.. eğer vicdanınız rahat edecekse kızla konuşun çocuğu aldırın ama bir daha belki size de baba olmak nasip olmayacak bunuda iyi düşünün. m
Vicdanım hiç rahat etmez kendisi ile de konuştum ne olursa olsun asla aldırmam diyor zaten ailesi yok gibi birsey sende kalayım dedi de ben yanlış birsey yapmak istemedim zaten yanlış yaptık bir kere
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bebeğin cinsiyeti belli olunca yaz hediye alalım
Ciddi misin sen o konuda.😂
Yani çocuğu kabul et sen yeter ki , istenmediğini şu an anlar o doğduktan sonra büyürken hep eksiklik hisseder o yüzden ikiniz karar verin gerçekten ikinizde istemiyorsanız yol yakınken aldırın
Ben çocuğa kıyamam ki ama peki evlenip cocugumuzu büyütsek ona zarar vermiş olur muyum
Çocuğu seversen ona asla zarar vermiş olmazsın onu sevgin ile büyütürsen ona güzel sözler söylersen hep yanında olursan bu çocuk için vazgeçilmez bir baba olursun
Çocuğu severim çünkü onun bir suçu gunahi yok ama peki evlenince kadina zarar vermiş olmaz mıyım ona sevgi veremez isem gunahina girmiş olmaz mıyım kafam çok yandı
şu an bu çocuk kadın için ailesi için bilmemesi gerek bir durum demi evlen çocuk doğsun en azından kızda utanmasın ailesinden baktınız olmuyor boşanırsınız sen yine çocuğuna sahip çıkarsın onu büyütürsün kız ne düşünüyor bu konuda
İstersen mesaja özele gel ordan daha rahat konuşuruz
İstek attım size şimdi yazarsanız hemen döneyim bende mesaj atmıyor xper yetmiyormuş
Zaten ailesinden hep kaçmak istiyor ailesi ile arası kötü ilk defa ben erkek arkadaşı oldum ilk ben öptüm desem inanır mısın biraz özelini anlattı aşırı açmadan şahsen ailesinden kaçmak istediğini biliyorum
O zaman evlen çocuk için çocuk doğana kadar yanında kal onun bende istek attım benimde yetmiyor puanım mesaja
Peki başka nereden konuşabilir Telegram var mı sende
Maalesef yok
Çocuk dogduktan sonra peki o zaman zor olmaz mı anne baba ayrı felan
Çocuğa iyi olmak isteriz ikimizde
Peki hiç mi ulaşacak yer yok ya konuşurduk em azından geçici de olsa bir yer bulamaz mıyız konuşmak için
Neden zor olsun mutsuz bir ailede olmaktansa mutlu ayrı iki ailede olmak daha iyidir belki kafın çocugu sana verir sütten kesilince sen bakarsın hep
Vermez çünkü ayrı kalmak Şu an bile benim canim o diyor asla yapmaz bunu ama belki bana sahip çıkar belki kendini sevdirir kendine bağlar keşke seninle konusabilseydik ya bir yer bulsan olmaz mı
Hemen karalar bağlama bence aynı evde yaşayınca durum değişiyor belki ikiniz birbirinizi çok seveceksiniz bebek sayesinde deneyin önce bir evliliği uzatmayın karnı büyümeden evlenin bence
Onu da konuştum Şu an için evine al gerisini konuşalım orta yol bulalım diyor hani hemen evlilik olsun vs de demiyor ailesi ile sıkıntıları var zaten o yüzden sende kalsam diyor benim evde bekar evi iste çocuk olunca zor olur biraz ama
Yani şu an yapacağın şey bence nikahına al evine alınca ne değişecek ne konuşacak seninle o daha emşn değil bence çocuk konusunda birde bu konular uzun konular umarım halledersiniz
Umarım ya bakalım onu cidden üzmek istemiyorum daha fazla üzülsün istemem
Evine al sende kalayım gönderme diyor tek dediği bu sonrasına bakarız diyor işte acele etmiyor ama karnım şişmeden çözüm bul diyor
Dediğin gibi belkide benek sayesinde seveceğiz haklısın
Evet uzun konu ve maalesef senin gibi cidden düşünen insan yok keşke yazisabilseydik analatacak çok şey var çünkü
şu an kalacak yeri yok galiba evine al ama net ol ona karşı evlenmek istediğini söyle bebek için eğer kabul etmezse seni kullanmak istiyor olabilir çünkübu durumda hapılacak en hızlı iki karar var biri evlilik diğeri aldırma birlikte haşayın her şeyi zaman gösterir
Yazacak yer olsa konuşmak isterdim gerçekten seninle
Aldırma olmaz ya bugün gittik ve hamile olduğunu gördüm ilerde sesini kendisini de göreceğiz onu asla aldırtmam
Kalacak yeri yok evet ailesi ile kalıyor ve artık bıkmış onlardan
Keşke ya bende çok konuşmak isterdim peki geçici bir yer bulamazmiyiz fake Instagram vs Telegram açsan?
Görünce ne hissettin peki bebeği
Duygulandim doktor çıktı 2 dakika verdi zaten özel bir klinikti karnını öptüm şaşırdı duyulandi ama bir birimize karşı bir his olmadı sarılma bile şahsen
İkinizinde bebeği kabullenmesi ve sevmesi bile yeterli aşk olmadan karşılıklı saygı güven içerinde de bence evilikler olabilir aşk sevgi biter ama güven ve saygı bitmez umarım çok iyi bir anne baba olursunuz ona
Umarım ya ama böyle nasıl geçer sence ki bir birimize dokunmak bile istemezken karnını öptüm bebeğim var diye kendisi de şaşırdı ama o da hiç adım atmadı sarılmadı bile evlilik istiyor da sevgisiz zor olmaz mı?
Şu an güvenim var insan olarak ama sevgi vs yok işte keşke olsa sence o yaptığım hareket yanlış mı sevmeyen kadina bebek bile olsa öyle davranmam
Bence sen sevmek istiyorsun kadını yoksa neden öpesin ki göbeğini o an içinden gelen şeyi yapmışsın sen kadında şu an biraz şaşkın her şey birlikte yaşatken anlaşılır zamanın ne getireceğini asla bilemezsiniz
Bilmiyorum o an içimden o geldi düşünmeden yaptım o karşılık vermedi ama ağladı işte tek bunu yaptı çocuk olacağına mutlu bu şekilde olmasaydi keşke huzurlu da olurdım gibi şeyler dedi
İçimden gelen şey yani sevgiden mi cidden hiç sevgi vs aklıma gelmedi o an onu yapmak istedim
Sevgiden kaynaklı yapabileceğin tek şey o davranıştı ona karşı ve en doğrusunu yaptın bir anda sarılıp öpsen daha tuhaf olurdu zaten zaman verin birbirinize
Şimdi napim peki evime gelmek istiyor biraz küçüktür ev doğumdan sonra uygun olmaz o evde bilemiyorum
Hiç bir birimizi öpmedik belkide bu yüzden uzak olabilir miyiz ben öptüm sadece o da dediğim gibi karnı ilk defa oldu
Sevgi oldugun da hissetmez miyim peki
Şimdi al evine hem eve biraz kadın eli değer güzel olur dışarıdan belince eve seni karşılar sen onu ilk defa seni karşılamasında ne hissedeceksin bak bakalım ev zamanla çözülecek işlerden
Him acele etme yavaş yavaş diyorsun yani eve alayım önce peki benimle mi uyumalı ayrı mı sence
Ev işi ve yemeği çok güzel onu biliyorum ama bana yapar mı bunları emin değilim biraz bana kızgın sanki çocuk olmaz diye rahat davranmıştım
Sence ne hissederim bunu bende bilmiyorum da sonuçta kadin vs karşılanmak güzel ama sevgi olur mu bilmem
Şimdilik ayrı yatın o birlikta yatmak isteyene kadar ( ama birlikte uyusanız bağlanma açısından daha iyi )
Onu zormalama bir şeyler yapmaya kendi isteği ile yapacak bir süre sonra zaten ev işi yemek gibi şeyleri
Her ne olursa olsun vakit geçirin birlikte evde dışarıda filim dizi gezme gibi birbirinizi anlayacak şeyler yapın
Bugüne kadar hiç birlikte uyumadık biliyor musun şahsen evime gelirse sonuçta sevmesem bile çocuğuma hamile yani yanımda uyusun isterdim en azından nefret etmiyoruz bir birimizden
Hiç sosyal değil mesela kafasını dağıtmak istesem dışarı çıksak çocukça şeyler yapsak iyi gelir mi
Asla zorlamam da şahsen bir yerde de iyi mi oldu bilmiyorum yoksa bu gidişle baba olmazdım
Tabiki de gelir neden olmasın en basitinden akşamları yürüyüşe çıkın birlikte yürümek çok iyi hamileler açısından sonra ne yapmak isterse birlikte yapabilirsiniz onunla
Him çocuksu yanımı yani göstereyim herkesten gizledigim yanım maalesef
Yürümeyi severim sahile gideriz yakın zaten Mısır vs alırım belki canı isterse
Evet olabilir onun yanında kendin ol bir süre sonra oda bunu yapacaktır sen iyi birisin düşüncelisin eminim onu mutlu etmek için elinden gelen şeyleri yapacaksın mutlu olun bir ömür nikah ve düğüne çağırırsan müsait olursam gelmek isterim
Olursa düğün çağırırım ama nikah olur ona kesin gel olur mu?
Bilmiyorum içimdeki iyi duruyor ama kötü daha baskın hâlâ
Sende iyi birisin desteğin oldu çok ssgol çok teşekkür ediyorum güzel gördüğün güzel düşüncen için
Mutlu olmak isterim ama o isterse tabiki
Umarım zamana bırak her şeyi bazı şeyler planımız dışında gerçekleşiyor hayat süprizlerle dolu
Çağırırsan gelirim ordada destek olmak isterim size
Peki sen evli misin sen bu kadar akillisin ki evlisin bence yaşamış birisin gibi
Çok isterim hep destek ol kankamiz ol bizim belkide sen aramızı yaparsın bizim
Maalesef ne evliyim ne deneyimim var evlilik ile bir ilişkim bile yok sadece düşünceli bir insanım galiba kendimce
Umarım bu kadar düşünceli olduğun için seni üzmezler cidden evli sevgili vs var sandım
İnsanlar çünkü anlayışsız artık yaşamadığın halde bana destek oldun helal olsun düşünceli olmak güzel ama kimseye kendini uzdurme
Umarım bende beni üzmeyecek değer verecek birini bulurum sana yardımım dokunduysa ne mutlu bana ufakta olsa çözdüysem sorununu bu yeter bana zamana bırakalım her şeyi bakalım ne getirecek bizlere
Umarım ya çok sağolasın tabiki yardımcı oldun
Hiç hayatına biri girmedi mi senin hep yalnız mı kaldın
Bu konuşar buranın konusu değil
Haklısın 3 xper olunca konuşuruz o zaman onları
Tamam ilk 3 xper olan mesaj atsın
Olur tabiki bu arada nasılsın keyfin nasıl
İyi sayılır sen
Ben şükür daha iyim sen neden iyi sayılır hayırdır
İzin günüm ama hiç dinlenemedim
Beni taküpten çıkıp tekrar takip et mesaj atayım
Geri ettim seni takip şimdi bakabilirsin
Geç mi gidiyor yazdiklarim yoksa müsait mi değilsin
Ben kaçtım hoşçakal
Mesaj atamıyorum işten geldim de bakar mısın
Mesaj kutusunu silmissin o yüzden yazamadım dün ise geçtim ondan cevap veremedim rica etsem bakar mısın
Neden engel kaç gündür sohbet ediyoruz ayıp ya onca şey yazdım neden böyle yaptın ki senden tekrar mesaj bekliyorum
Bu şekilde olmaz konuşarak çözülecek şeyleri neden engellemeye kadar getirdin ayrıca tek kelime bile yazmadin seni bekliyorum acil gel lütfen !
İnsanlara birazcik güvenmeyi öğren ya birazcık insan gibi gitmek varken engel neden bu kadar mı acizsin konuşmaktan sorun varsaydi soyleseydin
Hoşçakal dedim konuyu uzatmaya devam ediyorsun sence neden
Engel atmak nedir ya kaç gündür sohbet ediyoruz bu kadar mı aciz oldun
Ben gitmek istemişim az öncede sen söyledin ben gitmedim sen engel attın bekliyorum seni bu şekilde gidemezsin insan gibi git eyvallah ama nedir bu
Onca şey yazdım hoşçakal mı demek düşer seni anlamak dışında ne yaptım onca şey konuştuk bir birimizle ilgili bilmediğimiz şey kalmadı art niyet olsa ben öyle mi olurdum sana soruyorum
Uzatmayalım bence
Senin kalbin katılaşmış herkes 1 kişi kötülük yapti diye bu şekilde olmaz
Buradan yazmaya devam mı acil özele gel ilk defa bu kadar sinir oldum yeter artık gelir misin 2 dakika buradan yazıp millete bir birimizi rezil etmeyelim hadi
Bekliyorum hâlâ
3 saat daha bekleyim mi seni
Ne oldu mesaj kutusunu sildin zoruna mı gitti? Sen gelmiş bana neler diyorsun susmami mi bekliyorsun ben sana bunu şunu sever misin dedim mi? Ben sana saygı. Çercevesinde yorum yaptım demi
Ne oldu hesabı silmeden önce haber verecektin sana mı güvenelim birde gelmiş bana sosyal medyadan birine güvenilmez diyorsun sen kendin yapıyorsun farkında mısın sana güven olmaz asil ben senin gibi kaçmıyorum korkaksin ve sözüne hiç güven olmaz
Olan doğacak çocuğa oluyor yazık gercekten
Bilerek yaptığımız birsey değil ki bilerek ona kendime çocuğa neden zarar vereyim ailesiz bir kız ve maalesef duyusal düşünce istemedi bende öyle oldum bir kaza oldu
Bir halt yapıyorsan onun da önlemini alırsın olan olmuş evlenirsin
İşte almadık maalesef kaza oldu ve ben bu kadar basit şekilde ilk seferde ne bileyim hamile olacağını ilk defa benimle yaşadı çünkü millet yıllarca uğraşıyor çocuk için
Offf çok zor. Sevmeyi dene
Ne bileyim abi o da bende duygusallık hiç yok bir birimize karşı
Yok olmasından bahsetmiyorum. Olabilme ihtimaline yoğunlaşın diyorum belkide çok mutlu olacksınız. Her ilişki için asık olmaya gerek yok. Sevmekte yeterli
Orasi öyle ama sevgi olur mu sence böyle bir ilişkide ne yapmak lazım ki
Sevmeye çalışmadan bilemezsin. Denemelisin
Peki teşekkür ederim istek attım size
Evleneceksin
Ama o da bende duygusal hiç bağ yok ne yapalım peki evlensem ona zarar vermiş olmaz mıyım
Çocuk yaparken aklınız nerdeydi
Kaza oldu hamile kalmak bu kadar basit mi ya kaza oldu büyük birsey olmamıştı ikimizde beklemedik ki
Yahu o işi yapmayı isterken de kaza mı oldu.. duygusallık olmayan biriyle neden o duruma giriyorsunuz
Çünkü o da bende istedik duygusallık olmadı o an hayır sadece hamile kalması kaza oldu diğer şeyleri istedik
Artık size kalmış hayat sizin
Öylede kızı üzmeden birsey yapmam kazim ne yapayım
Evlen çocuğuna sahip çık onuda sevmeye çalış
Bunu yapmam yeterli olur yani öyle diyorsun
Sonuç olarak ortada bir hamilelik durumu var.. eğer vicdanınız rahat edecekse kızla konuşun çocuğu aldırın ama bir daha belki size de baba olmak nasip olmayacak bunuda iyi düşünün. m
Vicdanım hiç rahat etmez kendisi ile de konuştum ne olursa olsun asla aldırmam diyor zaten ailesi yok gibi birsey sende kalayım dedi de ben yanlış birsey yapmak istemedim zaten yanlış yaptık bir kere
Yazık valla kız adına üzüldüm Allah yardımcınız olsun başka ne denir
Benden dolayı mı üzüldün ben ona cidden istemediği şeyi yapmadım ailevi durumuna bende çok üzüldüm tabiki birde benim böyle duruma onu sokmama üzüldüm
O zaman sahip çık
Mecburum zaten sahip çıkacağım ona ama sadece üzmek istemem o yüzden