Arkadaş...
Sevgili...
Eş...
Sevdiğiniz kişi...
Var mı çokça özleyip özleminizi dile getiremediğiniz biri...

Bir kişi var. Hep inkar ederim ama içimde bir yerlerde, en derinlerde her gün ona sarılıyor en çok onu özlüyor en çok onunla mutlu oluyorum. O bunu ömrü boyunca bilmeyecek. Ben de ömrüm boyunca birilerini sevdiğimi, birilerine güvendiğimi inkar edeceğim.
Dışarı çıkmayı oksijen almayı sahilde koşmayı zillere basıp kaçmayı mahallede top oynayıp cam kırmayı misket yuvarlamayı arabayla yanlamayı kızlarla kopmayı özledim restourant AVM her yer kapalı zombi gibi yasıyoz mk
Aynen reis nasıl özlemişim seni göremedim kaç zamandır nasılsın yahu nerelerdesin sen :)
Ne oldu neyin var önemli bişey yok inşallah? İyisin değil mi?
Kıymetilerin en kıymetlisi sensin güzel insan her daim.. Aman bozma morelini umarım önemli bişey değildir ve en kısa sürede düzelir herşey :) Valla buralardayım ara ara görsem sorularını biliyorsun her daim koşarak gelirim Baştacısın sen :) İyidir şükür seni görünce daha iyi oldum yeminle :)
Özlemiş isem saklamıyorum. Bazen özledim demek özlemleri son buldurabiliyor.
İşte burada büyük bir kalp girer devreye. O üzülmesin diye kendinizi feda edersiniz.
Amin. Sizde boşluğa bakarak ona seni özledim deyin. İçinizde diyememek ukdesi kalmasın.
Rica ederim.
EİG için teşekkür ederim.
Cevap
13Cevap
Var canım sevdiğim, çok özledim korona yüzünden karantinadayız.
Umarım canım.
Evlilik hayali kurduğum eski kız arkadaşım çok özlüyorum
evet var. uzakta oturuyorlar ve daha 2 sene göremiyecem gibi görünüyor
Allah ve ailemden başka kimsem yok
Var bir dostumu çok özledim.
varsa söylesin bana :)
Var, 5 yıldır görmediğim en yakın arkadaşım.
Anneannemi özledim...
Ben söylerim hemen
Neden zor olsun ki
Pek anlamadım ama illa haklı bir sebebiniz vardır ☺️
Rahmetli esim :(((
var tabi ama imkansız o yüzden yok
Babam var..
Var uzun zamandır görüşemiyoruz :(
Olmaz mı hiç 😐
Evet
Yok öyle birileri
Çocukluğum