Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Özlemek ne zor şeymiş böyle
Bir kokuya hasret kalmak
Sabah onunla uyanıp, akşam o varmış gibi uyumak ne zormuş
Gidenlerin yerini, gelenlerin doldurması ne zormuş
Bir kişiye hayatım diyebilmek, ama onun hayatı olamamak ne zormuş
Bir kişinin yanında, son nefesini vermeyi istemek ne zormuş
Bunların olmayacağını bilip, yaşamaya çalışmak ne zormuş
Aşk'ta şansını onla kaybedip bir daha sevemeyeceğini bilip, kendini avutmak ne zormuş
Sevmenin sadece acı olduğunu bilip,
Her sabah kendine uyanmayı isteyip, ona uyanmak ne zormuş
Onun gözleri başkasının gözlerinde boğulurken, gözlerin yollarda beklemek ne zormuş
Ne zormuş sevmek, ne zormuş
Ne zormuş aşk, ne zormuş...14 Yorumla
Soran+1 yılHem de çok zor
Soran+1 yılDaha onu yaşamadım
En İyi Cevaplar
Halen ama halen aşık olduğum ve tam 4 yıl önce ayrılık yaşadığım kız tuğçe çok çok özledim
02 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrtaokul arkadasımı özledim. Daha çocuktuk sahip cıkmadık birbirimize cok ortak yönlerimz vardı. şu an nerde ne okuduğunu biliyorum çok uzak degiliz birbirimize ama tutupta arıyamıyorum. Ama sosyal aglardan baktığımda arkadasım hala aynı. Gözlerinin içi hala gülüyor ☺️
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Önceden ozlemek guzeldi onu sadece yuzunu tenini kokusunu ozlerdim sonunda hep kavusurduk ama simdi sesine gulusune tek bir selamina bile hasret oldugum var.. Kavusup kavusmamak mechul.. Böyle ozlemek daha zormus
07 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle sesi kulaklarımda ama aylardır konuşmuyorum
- +1 yıl
Iste en acısı da bu. En olmayacak zamanda kulaklarimda çınlıyor minik burunlum deyişi ya en basitinden ne yaptin bugun demesi bile bu kadar mı özelmis diyorum yani bu kadar mi degerliymis bir napiyosun deyisi bile insan kaybedince hepsinin degerini teker teker daha acı bir sekilde anliyor
Soran+1 yılAynen o kızdığın saçma şeyler bile çok değerli oluyor
Soran+1 yılEvet buna senin yaptığın hatalar neden olduysa daha fazla kahrediyosun kendini
Soran+1 yılBenimki çok farklı keşke öyle de diyebilsem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
+1 yılSevdiğim ama sevdiğimi söylemediğim ve çok özlediğim biri var 😪😪hemde çok uzakta ailem duysa kizar diye sòyleyememiştim şimdi ise başkasını seviyormu diye merakla özlüyorum 😭😭
00 Yorumla
+1 yılispanyada biraktigim kopegimi cok ozledim.. yeminle ozleyebilecegim herkesten cok...
20 Yorumla
+1 yılKıvanç Tatlıtuğ u göremediğim aklıma geldikçe her akşam canım yanıyor bilir misin :(((((
10 Yorumla
+1 yılVar ama bende ki bu gurur olduğu sürece özlesem de özledim demem kimseye.
01 Yorumla
Soran+1 yılGurur sadece zarardır
Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı. Kızım annesinde haftaya alıcam ama yarında işim var isteyeceğim yarın belki görürüm
02 Yorumla
Soran+1 yılZor bir durum
Özlemek güzeldir Sonunda kavuşmak varsa.. Bizdeki özlemi ahirete bırakdık.. Özledikleriniz yaşıyorsa nolursa olsun bu hayatta söyleyin..
02 Yorumla
Soran+1 yılGurur bazen engel olur yaptığınız hatalar
ben kimseyi çok özlemedim ne sevgilimi ne annemi ne babamı ne de aileden farklı bir kişiyi ne de arkadaşlarımdan birini çok mu duygusuzum l*n ben yoksa kişiliğim mi böyle çözemedim :D
00 Yorumla
+1 yılvar var ama özlemimi giderebilmemin hiç bir yolu yok
00 Yorumla
+1 yılvar ama şan gelse yerimden kıpırdamam bile çok yorgunum bu knuda :/
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
inancımı kaybettim çünkü boş geliyor artık
+1 yılÖzlem yıllar önce kaybettiğim bir duygu iyikide kaybetmişim şimdi daha mutluyum.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl başardın
- +1 yıl
Zamanla. ve Genlerden.
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar az kaldı kurban olduğum... 14 temmuzu iple çekiyorum kara karşına gözüne öldüğüm...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet var ama özlemek kadar kotü bır duygu yok gercekten özlediğin karşında ve sen ona dokunamıyorsun...
010 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılDünya nın düzeni sevdiğin senın olmaz sevmedıgın senı sever
Soran+1 yılÇok haklısın
Cevap sahibi+1 yılHklı olmak sevdığımızı de haklı duruma cıkarsaydı keşke öyle deılmı bana suanda ızın verırsın ben sabaha kadar buraya yazı yazarım cunku dolu bı ınsanım :(
Soran+1 yılDinleyebilirim
Cevap sahibi+1 yılHerkesin de gormesını ıstemem yanı pek ınsanların yorumlarını sevmem acıkcası her yerden bı - bır ınsan cıkar ters bı yorum yapar sonra al basına bela gece gece
Soran+1 yılKimseyi takma
Cevap sahibi+1 yılBazen hat saffayı da bulabılıyo öyle deılmı ınsan herseye atlanır bır varlık butun derde hastalıga ama zayıf nokta yürek oraya bır çizik atıldıgında bazen nefret bazen özlem le kanıyo yurek
Soran+1 yılHele ki kendi hatalarınla buna sebep olduysan
Cevap sahibi+1 yılKendi hatalarımız ya da karsı taraf hatası gerı getırmek ıcın caba goster ama sevıyorum aşığım dıyım yıllarını calsın tabı bu ısın cıddı boyutlarıda var ona ragmen gıdıp başkasıyla evlenmek bu ıste nedesen dıyebılırsınkı susup kalıyorsun...
Olmaz olur mu hangi birini sayayımm.. :( Hatırlattığın için de yanii :/
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. sen kesınıkle ))) annem ahirette değil benden uzakta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok kmseyi özlemedim ama keske dediğim biri var. onu hiç yaşayamadım ki özeliyym
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kardeşlerimi çok özledim...
00 YorumlaSevgilimi çok özledim öpüp koklayalamıyorum
00 Yorumla
+1 yılvar annemi çok özeldim ben hemde çok
00 Yorumla
+1 yıleski kitabimin isimsiz kahraminini ozluyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılgheorghe hagi :( çok özlüyorum be
00 Yorumla
+1 yılİbo' yu çok özledim :(
00 YorumlaHayir yok öyle biri :)
00 YorumlaVaar 😢 sevgilimi cok özledim
00 YorumlaEvet gizli kullanicilari
00 Yorumla
+1 yılBabaannem Var çok özledim
00 Yorumlainan kimseyi özlemiyorum...
02 Yorumla
Soran+1 yılYok artık
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyasak aşkımı özledim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Özledim özledim 😔
02 Yorumla
Soran+1 yılAtabiliyorsan at mesaj ara
+1 yılAilemi özledim ya
02 Yorumla
Soran+1 yılNerdeler
- +1 yıl
Turkiyedeler. Ben yurtdışındayim
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevipte ayrildiğimiz sevgilim.
025 Yorumla
Soran+1 yılNeden ayrıldınız sevip
Cevap sahibi+1 yıluzun hikaye ama kisacasi o benim yaptiğim kadar yapamadiği fedakarliklar ya da ne biliyim valla gerçekten.. yer yüzüne sığmayacak kadar bana olan aşkına rağmen aşamadiği şeyler oldu. çok tuhaf değilmi.. seven segilisi için ne yapmaz. ben çok şey istemedim ondan ki. :( .
Soran+1 yılNe istedin de yapamadı
Cevap sahibi+1 yılsıcak davranmasini. umursamazliği birakmasini ve kötü huylarindan geçmesini istedim. onun elini tuttum ve har açidan yaninda oldum oysa ki hiçbirşey yapmiyordu.
Soran+1 yılÜzgünüm ama demek ki sevmemiş
Cevap sahibi+1 yılçok sağol Allah üzüntü vermesin o güzel kalbine inşallah. ama bana ne kadar bağlandiğindan ve hiç ayrilmak istememesi kabul etmemesi uğruma döktüğü göz yaşlari.. bunlar beni şaşirtiyor ve ne kadar sevdiğinin belirtileri. ayrildiğimiza rağmen peşimi birakmiyor.. hergün konuşmamizi istiyor sms'leşmemizi. benide kendini de yakti bende anlamiyorum. ama ne kadar aci çektiğinin farkindayim.. evet bir taraftandan söylediğin gibi ona tek sözüm ''senin aşkin yalan, seven insan ve kalpten isteyen insan sevdiği insanin uğruna ne yapmaz diye''.
Soran+1 yılKurtarılacak bir durumsa kurtarmaya çalışın bizim hikayemizi anlatsam sana çok şaşırırsın
Cevap sahibi+1 yılkurtarmak için çok uğraştim çok çabaladim inan ki hayatimi bile tehlikeye attim desem. ama o böyle bir insan değişmiyor mu bilmiyorum yoksa değişmek me istemiyor. ne yaptiysam malesef bir sonuça varamadim. sanki karşinda karşimda yabanci dil konuşuyorum gibi birisi duruyor.
öyle insanal işte çok insan değerini bilmez.. siz ne yaşadiniz acaba gene böyle bir şey mi yaşadin.
Soran+1 yılBen hata yaptım çok pişmanım kurtarılamayacak kadar büyük bir hata
Cevap sahibi+1 yılafetmesini istemedin mi?
Soran+1 yılYaptığım hata o kadar büyük ki istedim ama çok hatalar yaptım bir çıkmazdayız şimdi onunda hayatını b*k ettim kendininkini de
Cevap sahibi+1 yılsevmiyor muydun onu?
Soran+1 yılHikaye öyle yorucu ve kötü ki ben bunaldığım bir dönem herkesten sıkıldığım bir dönem kötü bir dönemdeyken başkası olmak istedim kendimden kalabalıktan sıyrılmak istedim Ben bir hata yaptım 3 ay biriyle konuştum çok sevdim sevdi hiç fotoğraf atmadım sonra bir anda başkasının fotoğrafını attım 2 hafta sonra gerçeği söyledim kendimi söyledim aynı şehirdeydik ama ben aylarca İstanbuldayım diye kandırdım onu affedicem her şeyi açıklama yap dedi ben de açıklamam yok neden yaptım neden kandırdım seni bilmiyorum ben çıkıyorum hayatından dedim ve hayatından çıktım o da bana teşekkür ederim bunlar için ben kimseye keşke demedim sen benim hayatımdan 3 ay çaldın artık kimseyi saf temiz ve düzgün sanmamayı öğrettin umarım sen de bundan sonra kimseyi kandırmazsın dedi ama hala beni twitterdan takip ediyordu sonra 1 ay geçti ben yapamıyorum açıklama yapcam neden yaptığımı anlatcam diye mesaj attım o da sana ayıracak vaktim yok benim dedi lütfen dinle dedim s*kimde değilsin vaktim yok dedi kötüyüm
Soran+1 yıldedim intihar et dedi sonra ben cevap bile vermedim. Aradan 1 ay geçtikten sonra bana yazdı bir şey sorcam dedi sor dedim bana ne anlatacaktın dedi ben de intihar et dediğin birine niye bunu soruyorsun dedim içtim dedi içtiysen yarın pişman olacağın şeyler yapma dedim içtiğimde pişman olmadığımı biliyorsun dedi şimdi anlat ayıkken dinlemek istemem heralde dedi anlattım ara beni dedi aradım normalce konuştu yüzüme vurdu yalanlarımı her şeyi güldü konuştu sonra ben uyuyorum iyi geceler dedi gidiş o gidiş.
Soran+1 yılNeden konuştuk?490 her 15 dkda bir evin önünden geçtiği için pencereden bakmıyodum 490 bile ağlamama yetiyodu çünkü. Komşunun geceleri terlik sesleri geliyor, aklıma seninkiler geldiği için kulaklıkla yatmaya alışmıştım. Huzur, cevizli biber, belgeseller... Nasıl yaptığımı bilmiyorum gerçekten bilmiyorum çok özür dilerim. Ama kendimi alıştırmaya çalışıyordum düşünmemek için hem seni hem yaptıklarımı. Ben çok kötüydüm yaptığım hatadan çok pişman olarak mesaj atmıştım çok çok büyük bir hata yaptım biliyorum ama çok pişmanım sen dinlemek bile istemedin ve söylediğin sözler çok acıttı engellemiştin intikamını çok güzel aldın canımı çok fazla yaktın alışmaya çalışıyordum o geceye kadar neden mesaj atıp her şeyi b*k ettin? Sonra ben bu mesajı attım cevap vermedi.3 gün sonra Belki üstümüzden bir kuş geçeri paylaştı ama cevap vermedi
Cevap sahibi+1 yılyani hiçte görüşmediniz bütü olan bitenler internet ve tel araçiyla sana aşk yani de mi?
Soran+1 yılHayır hiç görüşmedik saçma diceksin böyle olmaz diceksen hiç cevap verme hissettiklerimi ben biliyorum çünkü
Cevap sahibi+1 yılyok demiyecem belki bu dünyada böyle birşey söyleyen en son kişi benim çünkü seni iyi anliyorum çokta iyi. sen bir kiz olarak belki bilemezsin ama inan ki bu internet üzerinden çok hasta erkekler var ve farklı amaçlar için neler yapmaz ki bir kizin gönlüne ulaşsin ve onun araciyla hedeflerine. buda 1 erkek işte başkalarindan ne farkediyor. bakti ki seninle uğraşmak uzun sürüyor bıkıp başkasiyla denemeye çalişiyor belkide.
Soran+1 yılTanıyorum aynı memleketteniz öyle biri değil
Cevap sahibi+1 yılne söyleyim sen canını sıkma bırak onu unut onu gitsin geleceğine bak. karşina birgün seni mutlu edecek biri elbette çikar ve ondan önce bütün yaşadiklarin acilari unutturur inşallah.
Soran+1 yılYaptığım yanlışı da unutamıyorum ki onu unutsam
Cevap sahibi+1 yılevet tamam sen yanliş yaptin doğrudur ama o gerçekten dürüst ve sağlam bir insan olsaydi inan bana şans verirdi sana. uğraşirdi.. ilişkinizi bir adim ileriye taşimaya çalişirdi.
Soran+1 yılVerdi ilk başta ben elimle ittim araya zaman geçince de haklı olarak düşündü olmayacağını affedemiyeceğini anladı onu anlıyorum ben
Cevap sahibi+1 yılbelkide hakkında hayrli bir insan değil. sen öyle düşün zor biliyorum çünkü görüşmediniz ve aklında hep soru işaretleri kalmiş görüşseydiniz belki bu kadar bağlanmazdin şu an olmadiğina da kafan ve için rahat. ya da görüş anlaşirdiniz mutlu sonla bitecekti bu iş. kismet işte elden ne gelir.
Soran+1 yılEvet öyle
Var :((
00 Yorumla
+1 yılno :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Canim kuzenimi
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 YorumlaVar pardon yok
12 Yorumla
Soran+1 yılNiye öyle
+1 yılBabami ozledim.
00 YorumlaCanı cehenneme var
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deme
Herkesin var bence.
05 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
+1 yılHayir yok
00 YorumlaVar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılalex de souza
00 Yorumla olmazmı hiç
00 Yorumlayanıyooooooooooooo
00 Yorumla
+1 yılYok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Vaaar olmaz mı.
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılVar.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım