Karımı aldattım, intihar eşiğindeyim?

Merhaba. Güzel kardeşlerim, ablalarim, abilerim ben öyle bir hata yaptım ki intihar etmemek için bir sebep arıyorum.
Karımı aldattım, şeytana uydum.
Karım bana "Seni seviyorum, işe gittiginde gelmen için saat sayiyorum" diyordu. Ben onun suratına güle güle iş yerinde konuştuğum kadınla aldattım. Tuvalette s. KS bile yaptık. Sonra bu iş yerindeki sevgilim cep telefonumu karıştırmış. (Ona fotolar atıyodum yanimdayken, şifremi o zaman görmüş) karıma , kocanın peşini bırak ayrıl demiş. Karım da sen kimsin yazmış. İş yerindeki sevgilim: SEVGILISIYIM yazmış. Ben bunu bilmiyordum. Taa ki eve gidene kadar.
Karım kapıyı açtı, ağlıyordu.
Neden ağlıyorsun dedim
Beni neden aldattın, sana herseyimi verdim şerefsiz , erkek olsan benden baskasina gitmezdin dedi. Haklı olmasina ragmen ben Sinirlenip vurdum onun suratına. Yere düştü bana bir bakışı vardı hala gözümün önünde. Bana o dediği lafa O kadar sinirlenmistim çıktım gittim evden. bir kac gün sonra ayrıldık biz. Ayrilik sonrasi Konuşmaya çalışıyorum cevap vermiyor hiç bir şekilde. (Mesajları goruyor) Gel öldür beni diyorum. O kadar çok vicdan azabı çekiyorum ki intihar etmek istiyorum. Resmen dünya da cehennem azabı çekiyorum. İntihar çözüm mü? Çok zor durumdayım.
Karımı aldattım, intihar eşiğindeyim?