Sevgilisinin her istedigini yapan mı, yaptıran mı daha mutlu olur ve mutlu eder?Kadın istediğini yaptırırken bunu erkeğe hissettirmiyor ise mutlu bir ilişkileri olur. Fakat baskın ısrarcı bir tutum erkeği boğar ve kaçırır. Aslında aynı şey erkek için de geçerli bir durum. Erkeğin her istediğini yapan kadın da boğulur. Aynı zamanda erkek de bir süre sonra bu durumdan sıkılır. Her sey yerli yerinde dozunda ve dengede olmalı ❤❤❤
Her istediğini yaptıran kadın mı, her istediğini yapan kadın mı, erkeği daha mutlu eder?
şimdiki nesil itaatkar değil. Hepimiz erkekler gibi okula gidiyoruz, çalışıyoruz, seçme seçilme hakkımız var, özgürlüğümüz var, arkadaş çevremiz var gezip dolaşıp kafa dağıtabiliyoruz. Hepimizin sosyal bir hayatı var. Kısacası erkeklerle aynı haklara sahibiz. Her istediğini yapacak kadın zor bulunur o yüzden. Ekonomik ve sosyal özgürlüğü olmayan kadınların başka seçeneği olmadığı için ve öyle alıştığı için annelerden "kocana çemkirme başka kadına kaçar" nasihatleriyle büyümüş kadın itaatkar olur. Sosyal ve ekonomik yönden güçlü kadın bir erkeğe ihtiyaç duymaz sevgili olursa ya da evlenirse kendi istediği için bunu yapar. Zorla evlendirildiği için değil. O yüzden bir bahaneyle başka kadına giden, her firsatta hata yanlış yapan adamı yanında tutmaz gidenin arkasından ağlamak yerine gidiyorsa beni hiç sevmemiştir güle güle der. Dediğim gibi onu sevdiği için yanında tutar zoraki değil. Ben erkek olsaydım her dediğimi yapan kadın istemezdim. Kendi düşünceleri olmayan, benim beynimle hareket eden kendi beynini kullanmayan ve bana bağımlı bir kadın istemezdim. Çünkü kimse ölümsüz değil. Ben öldükten sonra da başı dik ve güçlü ayakta durabilsin isterdim. Erkeğe bağımlı olmak resmiyete dökülmüş imzalanmış kölelik bana göre. İtaatkar kadınlar erkeklerin "nasıl olsa biyere gidemeyecek adı dula çıkar diye ailesi de boşanmasını istemeyecek" gibi düşünceleriyle aldatılırlar. Çünkü kaybedilmekten korkulmazlar. Kaybedilmekten korkulan kadına daha çok değer verir erkek. İlişki iki kişi yaşanıyorsa iki kişinin ortak kararı olmalı herşey. İtaatkar kadın isteyen TÜRK değil arap kadinla evlensin.
Şöyle cevap vermeye çalışayım... empati yapayım... benim her söylediğimi yapan bir erkek beni mutlu etmezdi ya da onun her istediğini yapmak beni mutlu eder.. bir duruşu olmalı insanın... nerde ne yapacağını bizim için neyin iyi olduğuna sağlıklı karar verebilelim... o yüzden ne her istediğimi yapsın ne de her istediğini yapmamı beklesin...
Her istediğini yaptıran ama bunu ona belli etmeyen kadın, erkeği daha mutlu eder sanırım. Eski kız arkadaşım ayrıldıktan sonra bana; ilişkide herşeyi ben kontrol ediyordum sanıyordum, daha sonra düşününce aslında sen, kendi istediğini yaptırmanın bana hissettirmeden bir yolunu hep bulmuşsun demişti. Unutmam bunu. :)
Bu karşı tarafın ilgi , alaka ve isteğine bağlı. Bazı insanlar vardır ki birileri benden bir şey iştesin ve ben yapayım. Bazıları da tam tersi. Ama aslında olayın özetini siz özetmemişsiniz. İstediğini yaptıran ama hissettirmeyen kadın ilişkiyi alır götürür
Bence dengeyi yakalayan bir kadın mutlu eder bazen istediğini yaptırır bazen erkeğin istediğini yapar ilişkiler bir geri iki ileri modunda olmalı hep benim dediğim dedik olmamalı insanlar
Kendi görüşüm bu, her iki tarafta ortak olmalıdır bana göre her bireyin fikirleri çok önemlidir. Ama aşırıya çıkmaması kaydı ile mutluluk cok basit birşeydir. Hiç ummadiginiz anda size küçük bir hediye alınır ve mutlu olursunuz. Ama ortak düşünce ve fikirler herzaman hayat kurtarır evlilik kurtarır.
Her istedigi yapilan kadın bir sure sonra doyumsuzluk yasar ve bir sure sonra iki taraftada mutsuzluk kacinilmaz son olur. keza erkegin her istegini yerine getirmekte oyle dozunda olan red her zaman iliskiyi canlı tutar.
Bu dewirde her istediğini yaptıran her küçük şeyden bağıran yok şu güne hediye yok bu güne hediye, sürekli romantik sözler söyle sürekli şiir oku gibi aşırıcı kızlar tercih ediliyor. Bizim gibiler sıkıcı geliyor erkeklere
Her istediğini yaptıran kadın mutlu eder, erkekler nedense emir almaktan yönlendirilmekten hoşlanan varlıklar. Her dedikleri yapıldığında yzaklaşıyorlar
Israrcı kadın, dünya güzeli olsa dahi erkeği çileden çıkarır. Tek taraflı değil, dediğim dedikçi erkekte, kadını usandırır. Her zaman denge insanı olmak. Sözde değil, esasta...
Ne zaman ne istediğimi anlayıp yerine getiren kadın ve aynı şekilde ne gereksinimi varsa yerine getiren erkek mutludur. Biri yerine geldiği için biri memnun ettiği için.
Karşılıklı yapılan herşey mutlu olur mutlu eder önemli olan birbirini sıkmadan zorlamadan kendi istekleri doğrultusunda yapılması kadın erkek farketmez cunki sevenin gözüne gelmez yaptığı şey