Erkekler +30 kadınlarla evlenmekten birlikte olmaktan neden kokuyorlar? Siz kendinizi ne zannediyorsunuz?

Erkekler +30 kadınlarla evlenmekten birlikte olmaktan neden kokuyorlar? Siz kendinizi ne zannediyorsunuz?

Ben 25 yaşındayım. Demin Ekşi Sözlükte başlık açmışlar: "30+ Erkeklerin Enkaz Devralma Korkusu "

diye. Entryleri okudum. Çok iğrenç beyinler zihniyetler var. Valla yani Hayatımın son 5-6 senesinden beri sosyal medyayı bu kadar etkin kullanıyorum. Ve yazılanları okudukça erkeklerin düşüncelerini gördükçe mide bulantısı ve hatta cinsel yönelimimi değiştirebilmeyi düşünmeye başladım.

Neymiş efendim "+30 kadınlar yaşadıkları yüzünden hem fiziksel hem ruhsal olarak çöküyorlarmış. Psikolojileri bozuluyormuş. Çok fazla yaşanmışlıkları oluyormuş, erkek uzmanı kesiliyorlarmış (Ulen sittiri boktan bir sözlükte bile 5 sayfa boyunca aynı entrtleri yazmışsınız fabrikasyon malı gibi demek ki +30 bir kadının hayatında 5-6 erkek olduysa bu sözlüğün durumuna bakılarak o kadının 5-6 erkekle geçmişinin olması erkekleri genellemesine yeterli.), kariyerlerine düşkün oluyorlarmış, erkeksileşiyorlarmış, çoğu evlilik delisi olup sevgililerine evlenilecek erkek diye bakıyorlarmış, ruhsal ve bedensel olarak yorgun oluyorlarmış, doğurganlıkları azalıyormuş falan filan...

Şimdi bunları yazan hırbolar: "30 yaşında bekar erkek" "+30 yaşında bekar" erkek başlıklarında neden kendilerinden playboy gibi bahsediyorlar. Ülkede herkesin psikolojisi çok mu normal de siz +30 yaş kadının psikolojisini sorguluyorsunuz? O psikolojiyi bozan da siz erkeklersiniz çevresiniz. Kız 20-25 yaşında olur evlenmek ister züğürtsünüzdür düğün yapmak, balayına götürmek, altın almak, çalışmayan, körpe tenli, son derece doğurgan, sevişgen olan hormonları zirve yapan kıza bakmak onun maddi ihtiyaçlarını karşılamak zor gelir ev geçindirmek zor gelir diğer yandan 30-35 yaşında olan hayatını çalışmaya adamış, biraz para biriktirebilmiş belki evini almış ya da ayrı yaşayan ve yaşanmışlığı olan kadını da böyle dibe sokup çıkarıyorsunuz. SİZİN DERDİNİZ NE OĞLUM?

Türkiye'de sadece 30+bekar, boşanmış kadınların mı psikolojisi bozuk? 10 yaşında psikolojisi silkilmiş bir kızla karşılaşabilirsiniz mesela babası, abisi ya da çevresinden yaşça büyük bir erkeğin tacizine tecavüzüne maruz kalmış travması olan. İlla tecavüze de gerek yok 18-25 yaşında evlenirken çok mutlu çok güzel evlenip de evli kaldığı süre boyunca dayak yiyip, canı acıtılarak cinselliği deneyimleyen kadınlar da var. Evlenmesine de gerek yok. Bekarken babası erkek kardeşlerince sürekli kısıtlanan bir kadın da olabilir. Baba, erkek kardeş de olmayabilir lise ve üni çağında çok seviyorum aşığım evleneceğiz diye kandırılıp bekareti alınıp, terk edilmiş biri de olabilir. Türkiye'de erkeklerin psikolojisiyle kadınlarınkini kıyaslasak erkeklerinki kadınlardan daha berbat çıkar. Çünkü verdikleri doğrudan veya dolaylı zararlar aslında kadınları bu hale getiriyor. Onların yaptığı bu hareketlerde düzgün bir psikolojinin ürünü olamaz.