AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
Duyduğum en saçma şey ne demek o ya arada kaçamak yapmak falan yapıyorsa daha çok seviyordur. Hiçbir şekilde normal değildir. Yapacaksa evlenmeyecek.
Ya memnun edemiyor da karisi
Daha mi cok seviyor.. sence Ali sen cevap ver
Hayır tabiki😊
Öyle şey mi olur ya Allah onların cezasını versin inşallah malafatları kopsun hadım kalsınlar
ben kadın olacam böyle bir algı oluşacak vede benim kocam bunu yapmaya kalkacak ya da yapacak gece uyurken boğazına yumulurum hemen ilk fırsatta
Tam bir seref... lik seni adam. gibi seviyorsa esin aldatirsan tam bir o.. c sin
#Emirhancankir1
Kaçamak yapmak ta ne ya çok istiyorsaniz hiç evlenmeyin...
Oha yok artık olamaz tabiki de ben yetmiyor muyum ona. 🤔
O zaman kadında aldatsın aldatan kadın eşini seviyor gerektir. Ondan sonrada erkek g***t olsun. Bence güzel fikir¿
Normallestırılmeye calısılan ıgrenc bır durum’karsı tarafın yasadıgından fazlasını yasamadan olmezsınız
canım zihniyetler. Bu soruyu soran kişi ilerde aldatılırsın da sorunun cevabını o zaman verirsin.
Normal değildir Elbette Sevmiyorsan niye evleniyorsun Kardeşim kaçamak yapan karını düşün sonra yap o kaçamağı Valla etme bulma dünyası
Yani aldatmanin erkegi kadini yoktur aldatan kisi sevmiyordur bu hikayeleri gecin
Evet normaldir
Nasıl leş bir soru bu. Resmen yarış yapıyorsunuz leşlikte
Evli kadınlarında bu hakkı olmalı mı diye sorsalar soruyu milletin cevabı ne olurdu acaba 🤔
Allah'ım böyle erkeklerden korusun biziiiii. Ne normali değil tabii
evlenirsem ben kadınımı severim arkadaş bir tek onu koklarım gülümun üstüne gül koklamam
Tabi ki hayir, seni bu soruyu ve aciklamayi yazmaya iten psikolojiyi merak ettim
Normaldir.. çünkü biz bebekken bile çukumuz dışarda gezdik hep. Bir erkeğe enaz 3 kadın düşer bu bize verilmiş bir haktır. Kuma istemiosanız bunlara katlanacaksınız 😋
Ne pislik saçma ve geri kafalı bir düşünce senin gibi aptallarla yaşanmaz valla yazık...
İphon için kocasını aldatmak çokmu iyi bir düşünce. Dinden imandan haberin yok öğrende öyle konuşak müslümansan
Evet müslümanım, ayrica ben kadınlar aldatabilir onlara haktır vesaire demedim nerenizle anliyorsaniz
Ve ben senin gibi sadece kuyruğu sıkışınca işi müslümanlığa bağlıyanları cok gördüm...
Ayrıca bu müslüman hristiyan meselesi değil tamemen krakter meselesi
E tabii oda bazılarında yok işte napıcaksın...🤷😅
Bir erkek kaç kadına nikah kıyabilir. İmam nikahı
Evet müslümanım denmez bu arada elhamdülillah Müslümanım diyeceksin
Siz türkler ne kadar arkadaşım bir milletsiniz çapkınlığı bırakın da çalıntı tarihinize bakın ilk moğolların siktiği mahlukatlar!
arkadaşım diyecektim Arkadaşım yazmış otomatik düzeltme
Bu ne lan arkadaşım yazıp duruyor şu ya otomatik düzeltme normalde arkadaşım diyecektim!
Ne dion la denyo biz dünyayı skmişz moğol kim gahpe
lan dünyayı siktik diyonda tarihindeki 16 devletin 10 u moğol kökenli ya moğollar sizi kösedağ savaşında sikti altınorda timur babür hun hepsi moğoldu siz tarih hırsızı olan kardeşim bir milletsiniz
Oğuz boyunu araştırdınmı üçoklar ve bozoklar bak bakim kaç yılında kuruldu. Savaşlar kazanılır ve kaybedilir. Biz imparatorluk kurdukmu kurduk neyin davasını güdüyon. Türk ün kazandığı savaşları yazsam moğolistana yol olur yapram. Sie git şimdi
Gitmezsen naparsın p*ç t*rk moğollardan kaçtınız lan siz g*t korkusundan moğollardan kaçtınız
Moğollar ne zaman sıkılsa oğuz katliamı yapıyordu
Hadi amann hadii. Moğollar şimdi türkiyede koyun güdüyo biz dünyayı dize getirmşiz ya moğol diyo beynini sktimin kaşarı
Gotu yiyosa osmanlıya saldırsaydı ya. Selçuklu osmanlı ittifakından sonra niye got gibi kaldı. Niye saldırmamış gotoş
Ankara savaşında osmanlının a*ına koyanlar yine moğollardı
Dünyayı dize getirdiğiniz için mi ruslar osmanlının kanuni denilen karı meraklısının gözü önünde türk hanlıklarını tek tek işgal etti süpergüç olduğunuz için mi viyanayı alamadınız selçuklu madem güçlüydü neden 80.000 kişilik ordusuyla bir avuç moğol göçebesine sadece 45 dk içinde teslim oldu?
Ooo saati saatine biliyo müneccim yraa. Sizin kaybettiğiniz topraklar ne oldu? Viyanayoiı alamadıysal istanbulu aldık koçum bizde fetih tükenmez
Hadi viyanayı cevap buldun ya diğerleri nolacak kösedağ falan
Olum sadece kösedağ var zaten oda selçuklu ile yapılmış timur öttürmüş sizi Ankara savaşında elinize aldınız. Bir medeniyetiniz yok bir dikili taşınız yokcengiz ölünce devlet 4 e bölünmüş ve türk devleti olmuş altın ordu ilhanlılar ve Çağatay gibi
Sonra baybars öttürdü siz iç anadoluya geldiğinizde
şu an türkiye dünyanın 8. Gücü mpğolistan ilk 35 bile feil ya skeriz belanızı
Ankara savaşında moğol hükümdar timur osmanlıya geçirdi ayrıca cengiz han türkmenlerin içinden geçti (harezmşahlar) eğer büyük han ölmeseydi ayn calut savaşını moğollar kazanırdı baybars sadece şanslıydı
Neticede bizde şu an sizin içinizden geçeriz kardeş
Cengiz Han'ın oğulları gibi sende doğru yolu bulmuşsun Türk olmuşsun Türkçe konuşuyorsun. Tarihiniz zorbalıklarla dolu. İleri nesillere hiçbir şey aktarmamısınız bitmişsiniz ya ben böyle bir ülkenin olduğunu unutmuştum. dünyada hangi yöne gidersen git mutlaka bir Osmanlı olgusuna rastlarsın
Cengiz Han'ın oğulları Türk olduğuna göre bu savaşı biz kazandık daha fazla uzatmanın anlamı yok
Sadece siz değil bütün dünya hayran bize
Abdülhamit döneminde bile yoktunuz siz
Ve biz yine dünyaya diz çöktürdük
Bizi yıkmak için 5 ülke birleşiyordu 😅
Sonra Atatürk ve çanakkale. Biz de fetih bitmez kardeş biz ülke yıkıp ülke Kuran bir milletiz
Biz olmasaydık siz osmanlıyı kuramazdınız osmanlının kuruluşunda bizden kaçan türkmenler büyük rol oynuyor
Biz kuran'ın hükmüne uyduk
Yani bizden kaçmadınız öyle mi?
Türk kaçmaz türk korur
Harezmşahlar neden cenigizin önünde dökülüp anadoluya sığındı?
Kardeş niye uzatıyon mk. Sana türkiye 8. Güçlü devlet diom siz ilk 35 te yoksunuz diyom. Cengizhanın oğulları türk oldu diom ohooo oo
Evet normal, erkek yaparsa elinin kiri kadın yaparsa namusundan olurmuş
Yo gayet normal güzel kardeşim olanlardan beklediğimiz bişi
Aldatma ile daha çok sevmenin hiçbir alakası yok tabi ki
Kaçamak yapacaksan neden evleniyorsun ki doğru deyil tabi
Hayır evli olan kimse karşısındakine ihanet etmemeli
Erkek kendini eşinin yerine koysun. Eşi kaçamak yapınca ne hissederse ona göre davransın.
Buna normal diyen varsa gavattir net.
Nesi normal be karaktersizlik
gerçekler bunlr değil
piyasa bu değil
eli klavyeye değen tüm cinsler aldatıyor
bu sitedede var
başka yerlerdede var
onun Allahını kitabını yeğen
Bir adana çocuğu olarak diyeceğimi dedim 013380
Eski hesabımı nereden biliyorsun
ben de burda çok takıldım sildim geri geldim
He aynen aldatan erkek daha çok sever s*kkafali
Kaçamak değil onun adı kahpelik pezevenklik şeref yoksunluğu
Daha saçma çok az soru gördüm
Normal değildir. Aldatmanın normali vs si olmaz✂️
Aldatan erkek daha çok seviyordur? =))
Güldürdü
Yani eceli gelmişse normaldir
Ne kadar saçma bir soru normal değildir tabiki
Tabi ki değil... 🤷🏼♀️
Evet son derece doğru
Normal diyen var mıdır ki
Değil tabiki boyle şeyleri masumlastirmamak lazim
Hatta meşrulaştırmamak
Evet artık alenen yapılıyor ayıp kalmadı tsmam herkesin hayatı ama git gizli yaşa yapiyosun bari
Olmaması önemli olan ama olacaksa açıkça olması daha iyi çünkü kime bu konuda güvenip güvenmeyeceğimizi öğrenmiş oluruz. Örneğin hayatına almayı düşündüğün kişinin böyle bir geçmişi var ve yine de hayatına alacaksan bunu bilerek alırsın ya da almazsın bundan dolayı vs.
Uzak dursun benden oyleleri
Hayır normal değil şerefsizlik
Ne alaka seven insan aldatır mi
Hicte normal bir davranis degil.
Böyle saçma bir şey normal olamaz
Erkek adam delikanli adam aldatmaz sevdigini..
normal değildir erkek için de kadın için de
Keşke aldatsaydım şrfszi! Çok pişmanım
Aldatmak kabul edilemez
Bu nasıl bir gavatlık
Aldatan adam kıymete biner sadece
Evliyse evinde otursun. Karaktersizliğe lüzum yok.
Ne erkek ne kadın kesinlikle kabul edilemez.
Daha çok sevmek ne alaka höh yani höh
Bunu sormadın sayıyorum
Normal değildir. Kadında da Erkekte de
Kadınların normalse erkeklerinde normal
Siz iyice zıvanadan çıktınız, soruya bak
Evli erkek kaçamak yapar, evli ADAM yapmaz.
Net olamaz öyle birşey.
Boşasın, sonra dilediği kadar kaçamak yapsın. d