Ben başlayım; Senin evin yok mu, hep kalbimdesin sjsjsj

o an gelir doğaçlama daha iyi profiline bakarım attığı durumlara yazdığı yazılara ona göre konuşma başlatılır böylece hem ortak konulardan gidersin hemde reddetme şansı azalır ama bunu yaparken hem karşındaki kişiyi sıkmayacak şekilde konuşmalısın hemde ilk konuşmayı kısa tutmalısın damakta kalsın ki devamı gelsin gibi. d
Bence dm saçma kanka kızlar girişkenlikten hoşlanır ona kendini hissettireceksin otur bir cafeye çok kalabalık olmasın orada onla sohbet et tavlamak için biraz gururunu okşa öncesinde sinemaya giderseniz zaten konuşmak için mesele çıkacaktır doğru zamanı bekle ve ona yaklaş (fiziksel olarak)...
Cevap
29Cevap
Merhaba bir süredir sizi takip ediyorum tanışmak istiyorum sizin için problem değilse
Stalk yapa yapa teyzenin boşanmış kızının yeni kocasını bile biliyorum ama... yine de tanışabilir miyiz?
Onun bana hakaret edeceğini bilir hiç yanına yaklaşmam bile... kadınların işi gücü efendiyi ezmek serseriyle gezmek zaten... efendi adamsan merhaba yazdığın an küfrü yersin kötü çocuklar küfretse bile yavşanılması kesin...
Kaç senedir aynı soyadını taşımaktan sıkılmadın mı cici kız
Sıkılmıştır 😂
Ahshahdajd çözüm bizde
bir anım aklıma geldi çocuğa ilk Bir şey sorabilir miyim demişim sonra o da evet demiş sorduğum soru ise Ramazan ayıydı o zamanlar oruç tutuyor musun olmuş ve bunu ben unutmuşum inanmadım ss atınca Aklıma geldi
abi klasik cümleleri hiç gerek yok Dilek hikayesini yanıklar atıyorum kedi fotoğraf paylaşmış ya kediniz çok tatlı falan diye girme yazıyor oradan muhabbeti aç tanışalım mı merhaba falan saçma sapan şeyler reddedilirsin yani
Girişi düşünüp hiç giremediğimiz hayatlar var ve hep kaybederek yaşlanıyoruz.
"Coronayla bile tanıştım senle tanışamadım lan daha"
Valla direk teşekkür ettim ayıcık zaten 20 fotomu pes peşe beğenecek kadar işsizdi sjjsjsjjfj
Ayrıca bir erkeğe yazmam hoşlansam bile 😏
Kalbinde yer yoksa yağuşuklum merak etme ben ayaktada giderim yazarım
Lafı gevelemeye gerek yok sana karşı ilgim var eğer istersen konuşalım yoksa istemem yan cebime koy triplerini bırak.
Merhaba derim. Destan yazmaya gerek yok. Hele bizim kızların egosunu şişirmeye hiç gerek yok.
😂😂😂 ımm sanırım bı bahane bulurum ama ne olduğu hakkında bilgim yok
hal hatır sorarım
ama bunu bile beni taciz edecek sanıp ters cevaplayan ve engelleyen egoistler var
Valla karşıdaki kişinin tepkisinden korkar yazmam genelde ama naberle girerim yani sohbeti de uzatırız bir şekilde
Öyle direkt konuya girilmez kendimi tanıtır bilgili olduğu bir konuda yardımını isterim
Öyle bir durumun mümkünatı yok. O yüzden bunu bana yazma cabasında olanlar düşünsün.
fatmaa seni çok seviyom aşkımmm diye giremessin tabi ilk önce nabza göre şerbet vericeksin baktın karşı taraf yeşil ışı yaktı haldır hulda saldırmıcaksın nazik nazik yavaş yavaşkonuşucaksın baktın işlem tamam yapışracaksın oldu bitti
Hangisine yazacaklar abi, adamlar mübarek günde en az 20 kişiden hoşlanıyolar, kız olsun erkek olsun
Senin baban şantiyeci mi taş gibi çocuk yapmışta djdjdj
diğer bütün konuştuklarını sil artık bir flörtün var
Buna düşülür sjsj
Bismillahirrahmanirrahim 😅
SübhanAllah, MaşAllah sjjsjs
Ben olayı uzatamam direk merhaba dünyalı ben uzaylı derim. 🤤
Vermemm 🤤🤤 Ben uzaylıları sevmem bikerem
Meraba bişey sorucaktım derim ki merak edip cevap versin :)
Selam nasılsın olurdu başka alternatif ne olabilir ki
Şiir yazardım onu anlatan sonra hislerimden bahsederdim kabul etmesinde göreyim😂
Bir kızla aynı ortamı paylaşmadıktan sonra ancak sözlerim görüldü de kalır
Pardon kayboldum da Burdan whatsapp'iniza nasıl gidebilirim?
Merhaba 😅
merhaba tanışabilir miyiz konuşabilir miyiz ya da sevgiliniz var mi olurdu
Bu işleri pek beceremiyorum galiba
Benimki klasik merhaba Selam nbr
Merhaba. Hoşlandığım belli olmasın yoksa anında g*tü kalkar :)
"Sabah şerifleriniz hayır olsun bayan efendi, selamun aleyküm demek istedim." diye başlardım.
Selam bebek mugo ben kelebek
Sap geldin sap gitcen sjsjs
Ay o an ki psikolojime bağlı
5 kuruş versene tırrek
Hikayesine yorum yapmak galiba yürümeye açık alan
Senden hoşlanıyorum derim direk 😂
meraba nasılsın burnun kapıya kısılsın
Haydaa😂
Aman aman üstü kalsın hiç girmem o topa
Hiç uğraşmam öyle işlerle 🌺
Sa yürüyecektimde müsade var mı derim
Bazıları ne yazsanda cevap vermiyor ☺️
Merhaba bir yerden tanıdık geliyorsun
Şışttt yavru alim mi seni 👾
Mereba gülüm nabün falan xksöwp
Yavrum hepsi senin mi kdkdkkdkd
Sudyenin kaç beden 😂😂
Merhaba , yazarım
Selam çıdıki tatlim 🤔🤔
bana verirmisiniz lütfeğn
Tanimadiginiz kisilerden nasil hoslaniyorsunuz ya?
Nasıl mı, misal aynı ortamdasın ama yeni fark etmişsin, çevresine davranışlarını incelemeye almışsın, tam atk yapacakken corona illeti tatil ettirmiş her şeyi.
Evet öyle yazarsan büyük ihtimal engel yersin 😂
Hiç öyle çabalara girmem
Allah sahibine bağışlasın çok güzelsin
Maraba bağyan
Yorum okumaya geldim
heyyoo
Merhaba
Merhaba nasılsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?