Sevgilimin bana vuracağını sandım nasıl konuşsam?

Sevgilimle uzun zamandır birlikteyiz. Bu aralar kafası çok dağnık biraz onu mutlu edeyim yardıcı olayım diye bir şeyler yapmaya çalışıyordum. Dün gece kavga etmeye başladık. Ama bu sefer ikimiz de aşırı yükseldik. Ben biliyorum sinirleri bozuk o yüzden böyle konuyu kapatak istiyorum ama ben de hakim olamadım kendime. Çekil filan dedim odadan çıkmak istedim. Dur gitme gel konuşalım dedi. Bileğimi tuttu. Bu sırada bileğimi de sıkıyor. Farkında değildi ama biliyorum. Kendisi biraz ciddi duran biridir ama içi yumuşacıktır aslında. Biliyorum kimseye zarar verecek birşey yapmaz ama ne bileyim korkmaya başladım. Bir an vuracak sandım yüzümü geri çektim. O an bir garip olduk ikimizde geri çekildi özür diledi. Ben de nye o ladsr şey oldum bilmiyorum. Baktım baya elim filan titriyor. Otur sen gelicem hemen filan dedi. Su getirdi bana filan. Konuştuk biraz, uyuduk. Bu sabah fark ettim bileğim morarmış. Ama biliyorum cildim çok hassas herşeye kızarıyor zaten. O da gördü. Önce koluna noldu filan gibi birşey der gibi oldu. Sonra ben mi yaptım dedi. Gözü filan doldu, görüyorum resmen dudağı filan aşağıya doğru düşüyor. Bütün gün gönlümü almaya çalıştı. Ama sorun şu ki ben kızgın ya da kırgın değilim. Bilerek yapmadığını biliyorum. Üzgün olduğunu da biliyorum. Zaten kötü bir zamandan geçiyor ben onu mutlu etmeye çalışıyordum şimdi tam tersi oldu, bir de üstüne vicdan yapmasını istemiyorum. Ne yapsam bilemiyorum konuşasam ne diyeceğim bilmiyorum, zamana bırakmak da istemiyorum. Üzülmesini istemiyorum açıkça. Benlik duygusal bir sorun yok çünkü. Ama konuşsam da ne diyeceğimi tam olarak bilemiyorum. Bir yardım
Sevgilimin bana vuracağını sandım nasıl konuşsam?