Güçlü olduğumu düşünüyorum
Daha önce üstüne yürüdüğüm bir erkek korkudan bir şey diyememişti
Döv
Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güçlü olduğumu düşünüyorum
Daha önce üstüne yürüdüğüm bir erkek korkudan bir şey diyememişti
En son salonda senin tarzında erkeksi bir kiz geldi güçlüymüş falan... Bana dedi ki Halil gel sparing yapalım. Ama böyle beni antremanda hırpalayabileceğini düşündü sjdnxns başladık sparinge bu yumrukları savurmaya başladı bak normal bir kıza göre hatta bazı erkeklere göre dahi güçlü vuruyordu biraz savurdu yumruklarını ölçtüm ilk başta pek bir şey yapmadım. Dedim bu kadarmı😂 sonra bacağına bir lowkick vurdum olduğu gibi yere düştü. Sonra dedim lan tamam git bir başkasıyla yap sen güçlüsün sjfnf. Şunu demek istiyorum bir kız asla bir erkekten güçlü olamaz. Erkek çok zayıf değilse!!!
@MiraKural tabii ki de önemli olan güç değil teknik güç de önemli ama sadece teknikte bir şeyler yapamazsın
@MiraKural Sen sadece düşünmüyorsun ben yaşadım yaşayarak bunu tescil ettim dolayısıyla düşünmüyorum biliyorum : )))
@Wolfalpha182 Aklima bu video geldi
youtube.com/shorts/6Jx8dlylR5w?si=WHck4UCO_FTlayc-
Ay lütfen ya ben yaşadım sen sadece düşünüyorsun felanlara gerek yok karşına karete tekniklerini bilen bir kız getirsinler dünya kaç bucak gör sen karşına bilmeyen bir kız çıkmış onu yenmişsin diye kime bu havan ya bir gün iyi bir dayak yersin sen sırf birini yendin diye ne hava attın ya üf
@MiraKural ben dövüşçüyüm zaten. Salondaki kız ise benden çok daha önce başlamış dövüş sporlarına. Branşımız ise muay thai... Bilen karateci kızı karşıma beklerim bir bildiğin varsa eğer öyle bir kız gelsin beni bir güzel dövsün sana istediğini vereceğim.
Seninle uğraşmayacağım cidden daha fazla cevap verme aznue haklı cahille tartışılmaz belki de o kıza tek bir kere vurmuş olup defalarca kez dayak yemişsindir ve bu bir vuruşunu ballandıra ballandıra anlatıyorsundur o da bilinmez ama bi gün bu laflarına pişman olacaksın. Senin bu farkedilir derecedeki baskın egon bana işlemez en güçlü sensin tamam he
@MiraKural ulan ne alaka konu soruyla ilişkili olduğu için anlattım😂😂😂😂
Muay thai'yi Tayland'da kampta bizzat sağlam hocalardan eğitim alarak yaptım ben. Tabiki de dayak yedim dayak yemeden dayak atamazsın fakat o kadar eğitimin üzerine basit kemik yapısı erkeğe göre zayıf olan kızlar istedigi kadar güçlü olsun beni dövemez.
Yaw he he tamam en güçlü sensin hala konunun sen değil ilk yorumundaki son iki cümle olduğunu anlamıyorsun o yorumda kasteddiğim aslında senin yaşadığın olay ister gerçek ister sahte olsun umrumuzda değil bir kadın kendisinden güçlü de olsa bir erkeği eğer taktik biliyorsa yenebilir demek istiyoruz ÖNEMLI OLAN GÜÇ DEĞIL TAKTİK diyoruz bu yüzden ama kime anlatıyoruz ki adam yerine koyup aciklayanda kabahat
Kardeş siz kız kıza birbirinizle oynaşmaya devam edin. Kavga dövüş işleri size göre değil Sen 5 vurursun adama bişey olmaz o sana bir vurur komalık olursun daha da kötü işler gelir başına sonra En iyisi uzak durman bunlardan Sınırlarınızı bilin
Sen hiç dayak yemedin herhalde.
Yani tamam fizyoloji gereği erkekler daha güçlü ama belki kız dövüş salonlarına falan yazıldı.
hahaha işte bazı laflar var tokattan yumruktan ağır kaldıramaz insan. 😂 sensin tamam sensin ve şey bunu sen kabul ettirdin bana bana bunu başka kimse kabul ettiremezdi helalllkkkkkndndnndnd
bir de sayın gizli arkadaşım biz dayaktan korkmayız ama sende laf korkusu var belli bence sen saha fazla dahil olma uza
ama aferin lan sana gizli üye olmakta bir sınır bilmektir aferin aferin kdkckckckkc
adama yüklenmeyin 2 kız ben tek alırım sizi kızlar
Sen muhtemelen çirkin olduğun için karşı cinsin ilgi ve alakasına maruz kalmayınca böyle bir yonelim ihtiyacı duymuşsun fakat çirkinlerin vücudu güzel ve çekici olur kendini bana bir gece teslim etsen sabaha fıtratında uyanırsın
Yanılıyorsun sonradan gelir
hahay kardeşim sen hiç cinsiyeti kadın olan bi kadın tarafından sikildin mi? sikilsen o acıyı unutmaz bi daha böyle canım saçma konuşmazdın kapiş
Canın istediyse seni de fıtratına döndüreyim
hahhagaayyyy yönelim sonradan mı sahi biliyon yani sen eminsin dokdndnd artık sonradan nasıl bir yönelimler yaşadıysa arkadaş
Ben tam doğduğum anki gibi fıtratındayım Sonradan bir görelim yaşamadım yazdıklarını okuyalım biraz Türkçe öğren
bi tane fazlalık var ya şimdi illa lafını edecek kfkfkdkfkf bak kadın halimle seni * diyorum ve acıtır diyorum anlıyon mu hala ben sik testis muhabbeti yapıyo mal ya
He he anladım sidikli
vay * * üste çıkamadığı için şeyde şu an arkadaşımız lütfen Türk Dil Kurumuna uyalım döcöcöfö sie
haha sekste ağzıma işe diyenler şimdi bizi sidikli ilan etti ay ay ay kaçayım da utanayım köşe dekffjfjfkfk
Cevap
23Cevap
Hayır umursama bence
İstine yurudugun erkek bisey demez cunku sen sacini kisa kestin kasini cattin diye erkek olmuyorsun. Dayak. yedigin zaman cocuga "sen kizı dövdün" diye islem. yaparlar. eger safin birine denk gelirsen ve kavgaya tutusursa falan kolunu kirar obur eline veirir erkeklere bulasma bence
Kendisini Hulk sanıyor
Sevgilin bisex mi her zaman bisexlerden korkmuşumdur çünkü sonuç hep aynı yakın arkadaşı vardır erkek ve onunla seni aldatır gerçi ben de panım ama öyle toplara girmem
Bana bakan derki bir bebege benziyon mesela ama senin gibi benim ustume yuruse 5 yillik boks kariyerimi uzerinde denerdim✨
sorun sadece erkekte degil , kizda konusmak istiyor ki konusuyorlar. kiz sevmiyor seni demek oluyor bu zorlama.
Sen mi güçlüsün bacım 😆😀😃 kadınlara el kaldırmam ama bu halinle önünde bir pipi olsaydı dayaktan haşatını çıkarırdım emin ol buna.
Abi haklı 😂😂😂
@nsnsnejejejej abi dedin asıl dayağı yiyip şimdi yıkıldım 😭😭😢
😂😂😂ne diyem
@nsnsnejejejej zaten tek yumrukta nakavt etmişsin beni. Ağız burun kalp dağıtmışsın Bir şey deme bence.
Yaa 😂😂
@nsnsnejejejej abi ne yaaa gören de kendisi 15 yaşında sanacak 😏
Soruyu soran kişi buarda eş cinsel miş kendini erekk gibi hissediomus seni dovmesin sonra 😂😂
@nsnsnejejejej dövemez ki sen korursun beni. Ayrıca zaten dövmesine gerek kalmadı senden sağlam dayağı yedim çoktan
😂😂Abi valla etim ne buldum ne bir çarpsalar uçarım zaten 48 kiloyum
@nsnsnejejejej tamam abicim sana iyi geceler
Sitemizin bir erkeksi lezbiyeni eksikti oda tamam oldu
🤣 haklısın
Aynen git döv, konuştuysa konuştu kızım ya bu kadar sahiplenici ve kıskanç olma.
Kadın milleti işte 😂
Nezaketen karışmamış bi çakarsa yerle bir olursun🙄kadın kuvveti erkek kuvveti bir değil
Dövme o kızdan ayrıl sadece basın derde girer boş ver değmez
Bence çocukla ilgili sorun yok burada, sevdiğin kızda problem var. Ona nasıl engel olacaksın?
Kardes fizyolojimiz ayni degil o daha kuvvetlidir
Patakla gitsin. Bı tane de benim için geçir
bu hesap şaka mı OAPSKWODKLWAJAGAOSKŞÜQWPQOOSŞ
cidden bu arada cringe patlaması yasadım AAHHQHSJQPSÖQŞSÖWĞSÖŞWÖSŞS
Cringe utanç verici şeylere denir sosyal medyada genelde utanç verici/rezil insanlara 'çok cringe' falan derler
Hem kendine hem sevdiğin kıza sık gitsin.
kiz da seni seviyor ve rahatsiz oluyosa o kisiden uyar sert bir dille yoksa dov
Kız rahatsız olmasa bile ben rahatsız oluyorum, kıskanç bir yapım var
Git sevgiline hesap sor o nye konuşmuş
dövmek çözüm değil bence sevgilinle konuşmalısın
Acı ona bulmuş birini evlensin kizcagiz
Delikanlısın Deliyürek ; )
sana bunu yapmayacaktı adamım
sen kadınsıibneleri döversin anca.
Sen erkek misn kız mı
Kadın
döv gitsin
Parçala onu raki ama dikkat et dayak yeme