Çocukluk arkadaşım, kardeşim dediğim insan benden hoşlanıyormuş ne yapıcam ben?

Arkadaşlar çocukluk arkadaşım beni sevdiğini söyledi duyunca şok oldum çünkü biz küçüklükten beri, bebeklikten beri beraberdik gözlerimi açtığımda onu görmüştüm ilk her yediğimiz, içtiğimiz birlikte giderdi ben onu, o beni dinlerdi bazen ağlardı bana yaslanıp uzun süredir bana aşk, sevgili konularından bahsediyordu benden başkasını seviyor zannediyordum ona teselli oluyordum meğersem benden hoşlanıyormuş bana sarılarak ben ne yapıcam Erdem dedi onu çok seviyorum dedi ama söyleyemiyorum dedi bende eğer onu çok seviyorsan git konuş yoksa çok acı çekiceksin dedim sonrada dedim kim bu çocuk sürekli sana acı çektiriyor dedim bana sen dedi ve hemen arkasından seni seviyorum dedi şok oldum cevap veremedim toparlanıp gittik benden özür diliyor, özür dilencek birşey yok felan dedim ama çok şaşırdım kardeşim olarak gördüğüm insan beni seviyormuş daha önceden sevgilisi olmamış çünkü hep beni sevmiş çok kıskanç biriydi beni kızlardan kıskanırdı bunları anlamamıştım daha yeni yeni jeton düşmeye başladı sizce çocukluk birbirlerini kardeş gibi gören arkadaşlar sevgili olabilirmi kıza ne diycem hiç bilmiyorum eğer ondan ileride ayrılırsak onu hep kaybetmekten korkuyorum.
Çocukluk arkadaşım, kardeşim dediğim insan benden hoşlanıyormuş ne yapıcam ben?