Benden hoşlanan kişinin abisinden hoşlanıyorum?

Yargılamayın lütfen. Biri var yakışıklı cidden ama tipi falan umrumda değil. Ortamcı, barlar, partiler tarzında biri daha doruklarda yaşıyor her şeyi çabuk sivrilip çabuk soğuyor. Dengesiz biraz ama sevimli cidden şeytan tüyü var girdiği ortamda sevdiriyor kendini herkese. Çevresindeki erkekler onunla arkadaş kızlar birlikte olmak istiyor falan. Aynı şu yaz dizilerindeki tiplerden ama badboy ve playboy erkekler çekmiyor beni geçen gün benden hoşlandığını söyledi. Onunla arkadaşlığımız süresi boyunca kendisinden 3 yaş büyük bir abisi var onunla denk geldik arada, tanıştık ama bu sürede kardeşinin benden hoşlandığını bilmiyordum. Abisi kendisinin tam tersi kibar, nazik, düşünceli, daha soğukkanlı sanata bilime daha düşkün. Köşesine çekilip kitap okuyan biri pısırık asla değil baskın karakterli ama soğuk ciddi oluşu çok güzel. Kendime daha yakın buluyorum onu. Konuşuyorduk arada karşılaşınca, ayak üstü kaptırmışım kendimi ona. Şimdi kardeşinin bana olan duygularını öğrenince rahatsız oldum. Çünkü asla kardeşlerin arasına girecek biri değilim. Uzak duruyorum kardeşinden de çünkü onunla asla olmayacak boşu boşuna umut veremem ayrıca kardeşini ne zaman görsem o aklıma gelecek. Bu haksızlık olur beni sevene de bana da ama ben uzak durmaya çalıştıkça kardeşi daha çok üstüme düşüyor. Kendisi de bunun öncesine kadar hafif hafif yakın olacakken bana şimdi buz gibi. Biliyorum uzak durmam lazım. Ne onunla ne kardeşiyle olmaz zaten. Çok aşağılık bir halde olduğumun farkındayım zaten ama nasıl uzak tutacağını bilmiyorum kendimden yardım edin lütfen
Benden hoşlanan kişinin abisinden hoşlanıyorum?