Yengemin kardeşinden hoşlanıyorum?

Yengemin kardeşi Fransa da. Ben daha önce fotolarini gördüm filan cok hoşuma gidiyordu hep diyordum lütfen olsun aramızda birşeyler. Facemde ekliydi. Ben de Fransa ya tatile geldim. O da Türkiye ye tatile gitmişti daha dün geldi. Bana Instagram dan istek atmış. Fotoğrafımi beğendi ve mesaj attı selam diye. 2 gündür konuşuyoruz bana dün dedi ki şimdi sen gidince 3-4 sene bulusamiycaz. Aramızda birşey olursa ne yapacağız? Ben dedim ne olabilir ki sen düşünüyor musun birşeyler o da dedi olabilir. Tabi ben çıldırdım. O dedi sen istemiyor musun filan. Ben de dedim düşünmüyordum hiç. Tabi sevinçten de ölüyorum 😂 bana dedi haftasonu buluşalım o zaman. Ben dedim neden bu kadar hızlısın dedi ki çünkü salı günü gidiyorsun vaktimiz yok. Şimdi söyle birşey var. Bunun bir kuzeni var kiz kendisi. bunun kuzeni de benim kuzenim ile sevgili. Kız beni gördü çok da sevmiş acaba bu kız ile iddiaya girmiş olmasın ayarlarım kendime diye? Normalde herkes çok iyi çocuk diyor ama bilemedim. erkek milleti sonuçta?
Yengemin kardeşinden hoşlanıyorum?