Sevgilime az önce çok kötü şeyler söyledim. Ama hak etti değil mi? :'(

Ben memlekete gidicektm uzun zamandır bunun planını yapıyordum. Sevgilim de gideceğimi biliyordu. Ama 1 hafta daha ertelemem gerekti. Gitmeyeceğime çok sevinir diye düşünürken ben o naptı? Telefonda "Ya görüşelim derdim ama ben yarın arkadaşıma gidiyorum maalesef.." dedi. Ben de ben görüşelim diye demedim ki dedim. Teli kapadıktan sonra mesaj atmış mesajlaşmaya başladık ben de sen beni yanlış anladın ben görüşelim diye demedim onu benim çevremde benimle görüşmek için delircek bi sürü erkek var zaten.. Farkında değil misin seninle son zamanlarda cinsellik haricinde hiç buluşmuyorum, farkında değil misin? dedim en son! Hepsine sus artık dedi ama son söylediğime sadece nokta nokta yazdı ... böyle.. Ama haklıyım dimi? Yaptığı ne irenç görüşelim derdim ama diyo bide..
Güncellemeler
+1 yıl
şu anda ağlıyorum.. içimi parçalaya parçalaya ağlıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Madem gerekli değilim.. Öyleyse kolları sıvayayım arkadaşlar.. Zaten yapmak istiyordum bunu. Haklısınız gerekli değilim ben bu dünyaya.
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıldık ozru kabahatinden beter söylediği laf seni kim ne yapsın sonra da şaka yaptım geyik yapıyordum diyor böyle geyik mi olur ya:'(
Sevgilime az önce çok kötü şeyler söyledim. Ama hak etti değil mi? :'(