Sevgilim s*ktir git yazdığında kırıldım sadece tamam diyip gittim diye bana kötü davranıyor?

aramız bozuktu biraz mesaj attı. ateşi vardı bası ağrıyordu ilgi bekliyor yani. konusurken tartışma sebebimiz tekrar açıldı (çok hafif hatta abartılmış bir sebep) ben alttan aldım özür falan diledim ama sinirlenip hadi ordan hadi ordan git gibi bir cümle kurdu bende tamam diyip gittim. onu öyle bırakıp gittiğim için düşmanı gibi davranıyor. tamam sinirli biri ama fazla değil mi bu?
Güncellemeler
+1 yıl
iftarımı açtım telefonu şarja bırakıyorum o sıra mutfağı toplayıp gelirim dedim. normalde 20 dakkada toplarim ama uzun sürdü 1 saat 20 dakika. mesaj attigimda tripli konuştu ve şunu dedi "bascavusun eşşeği mi bekliyor burda gelip bir haber verseydin isim uzun sürecek diye. telefon elimde seni bekledim" dedi. ben de hayır bitanecik aşkım bekliyordu ama düşünemedim kusura bakma diyince lan hadi ordan sktr git bitanecik aşkıymış dedi. fazla bir tepki değil mi sanki napmışım?
Sevgilim s*ktir git yazdığında kırıldım sadece tamam diyip gittim diye bana kötü davranıyor?