Sevgilim subay onu cok seviyorum. Fakat yıl içinde görevleri oluyor 3 4 ay göremediğim konuşamadıgimiz zamanlar oluyor siz napıyordunuz nasıl atlatiyordunuz tavsiye bekliyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bu asker seven ölüp biten kızları anlamıyorum ya.. beyniniz yok mu arkadaş sizin? Bi üniformaya düşüyorsunuz ya.. asker-polis bunların alayı sorunlu insanlar.. bir baltaya sap olamamış asker polis olmuş
libido sorun olmayacaksa hiç bir sorun olmaz ya.. gururla takılırsın
Cinsellik sorun olmayacaksa eğer geri kalan sorunlar bir şekilde çözülür zor da olsa
Cinsel isteği yüksek biriyim fakat o da öyle. Sadece sadakat ve güven benim için önemli. Mesleği zor ama bunu o secmedi.
Orası öyle zaten zor bir meslek. Birbirinize karşı dürüst ve açık olduktan sonra güven sadakat da sorun değil fakat yüksek libidoya sahip olmanız o kısım zorlaştırır gibi durumları çünkü bir şeyler yaşayacak sonra uzun süre açlık yaşayacaksınız
Bilmiyorum çevremde subay eşi olan da yok soramiyorum böyle konulari sormakta ayıp geliyor. Ve sırf bu tarz dusuncemden dolayı da iyi bir insanı tepmek de zor. Her yönden düşünüyorum ama uyku girmiyor bazen. Dayanıklı biriyim imtihanlara fakat bazen insan ne düşünecegini bilemiyor. yanlis bir şey yapmaktan korkarım o yüzden evlilik oncesindeyiz şu an iyice düşünüyorum.
Söyle düşün. Lojmanda kalıyorsunuz, eşin işi gereği uzun görevlere gidiyor. Cinselliği doyasıya yaşadınız. Fakat o gidince zaman içinde bu yüksek libido tekrar yükselecek ve kaldığınız yerde askerlerij ilgisi de olabilir bu ilgi o aç kalan yüksek libidoyu tetikleyebilir. Bu ihtimal var.
Allahtan korkuyorum yapmam diyemem çünkü yapmam dediklerim başıma gelebilir. Bu yüzden çok fazla düşünüyorum evlilik konusunu açıkça soracağım birileri
Birleri de yok. Şimdi düşünüyorum mühendis eşim olsa. o da yurt dışına gidecek illaki. Her iş bir şekilde görmemeye de variyor
Yani. Burda kilit nokta yüksek libido aslında meslekten ya da uzun süre görmemekten ziyade çünkü tetikleyecek kısım yüksek libidonun bir zevki yaşadıktan sonra tekrar aç kalınca ne yapacağı bilinmez. Farklı çözüm yolları da var yine de.
Çok şık mastürbasyon yapıyorum zaten ben. Birde isim var üniversite okudum. Çalışınca belki düşünmem o yönlerini
Çok sık mastürbasyon mu hmm. Bu sıklık dediğim bir açlık zamanında aslında ne kadar zorlanacagini gösteriyor. Tabi bu yüksek enerjiyi aktaracak bir şeyler bulursan en azından bir nebze azaltır zihin konusunda rahatlarsın.
Zorlanıyorum zaten hangi insan zorlanmaz. Fakat asker eşleri ne yapıyor onu merak ettim
Ben kimseyi aldatmak istemiyorum. Aşağıda bir arkadaş yazmış asker eşi onu da kınamak değil derdim aama öyle de olmak istemiyorum. Sonuçta Allah var başıma gelir. Bakalım işte sabir
Bazı kesim aşağıdaki gibi gelen ilgileri ileriye taşıyor bazıları da dayanabildigi kadar dayanıyor. Zor bir konu açıkçası. Farklı düşünce farklı fantezilere sahip bir çift olsa işleri daha kolay olurdu belki ama sizin açınızdan çok zor bir durum.
Başka insanlarla ilişki yaşamak mı fantezi? Aldatmaktan öte değil
Bahsettiğim fantezi cuckold ve evet başkaları ile sevişmeyi içeriyor. Aldatmak çoğu insana göre öyle. Ama bunu yaşayan kadın ve erkek birbirine karşı dürüst ve açıklar. Ve sadece cinsel açıdan bir tatmin için bunu yaşıyorlar. Fakat dediğim gibi her çiftin istediği bir fantezi değil. Sizde de olduğu gibi. O yüzden sizin uzunca düşünmeniz gereken bir konu her ihtimali değerlendirerej çünkü alacağınız karar önemli.
Siz bunu kendi eşinize yapar mıydınız?
On yargı ile bakabilir, yargılayadabilirsin. Fakat, evet yapardim ki ben ona karşı yine sadık kalmaya da devam ederdim yüksek libidom olmasına rağmen.
Ama sonuçta böyle bir sey yapıldığında belkide daha sonra eşiniz sizi sevmeyecek umursamayacak ne biliyorsunuz? Ön yargı ile bakmadan konuşmaya çalışıyorum.
Doğru söylüyorsun o yüzden zaten gerçekten seven tutkuyla bağlı olan çiftlerin bu fanteziyi yaşaması taraftariyim:) çünkü o zaman bu fantezi sadece kadın ve erkeğin o zevki beraber yaşamasını sağlar. O an hissedilen her şeyi kadının da erkeğin de hissetmesini sağlar. Ve gecenin sonunda kadın yine kocasına aşık tutkulu bir kadın olarak kalır.
Sevdiğin birini paylaşmak istemezsin kannimca. zaten müslüman isen de böyle düşünemezsin. Değilsen ayrı. Ben eşimi başka bir kadınla inlerken görmek istemezdim. Bu çok acı verici.
Peki ya o seni bir erkekle görmekte bir sakınca görmese?
O zaman ayrılmasını talep ederim
Neden, sadece yanında olmadığı ve libidonun de bir açlığa döndügu anlarda buna izin veriyor. Sevgisinden eksilen bir şey yok. Bu arada fikrine saygı duyuyorum tabi.
Şöyle yani ben akrep burcuyum. cok kıskancım yani böyle bir durumda eşim de mesela. gorevde sonuçta şehir merkezine. gidebiliyorlar o da ben yokken orda birisiyle olsa ben onu düşünerek evde deliririm. Sonuçta birinin elini tutması ona bakmasi bile beni yaralar. Benim için cinsellik önemli boyutta ve yaşadığım birine de bağlanirim sonuçta cinsellik bir iletişim aracıdır ve bağlar insanları. Ve bu sevgimi gün geçtikçe azaltır. Bu arttirmaz.
Bağlar her zamsn aynı değildir. Bazı bağlar aşkla olurken bazıları sadece tutku noktasında kalır. Ki en başta dedim bu fantezi karşılıklı dürüst ve açık olmayı gerektirir. Yani sen yokken yapacak diye bir şey yok eğer güven vr dürüstlük varsa. Kıskançlık konusuna gelirsek emin olabilirsiniz bir zamanlar aşırı kiskanc biriydim. Boğan türden hem de.
Siz kaç yaşındasiniz da kıskanç olan o tavirdan bu hale gelebildiniz? Nasıl ben yokken yapacak hali yok diyorsunuz o durumlarda yapacak dediniz ya.
25. Ve bu arada geçecek konuşmaya bağlı. Ne şekilde yaşanmak istenecegi kuralların ne olacağı vs. Yani belki o kendi için böyle bir şeyi yapmak istemeyecek ve sadece sana bu izni verebilir. Yani kendisi sadık olmaya devam edebilir. Orada dediğim durum bu yani.
Anladım. Teşekkür ederim
Ne demek. Ve şunu söyliyim. Bu fanteziye sahip insanların çoğu bir aşırı kıskançlık sürecinden geçip bu noktaya gelir yani o kıskançlıktsn bu noktaya gelmek çok tuhaf bir durum değildir.
Tuhaf demem hiçbir şeye istemedigim şey başıma gelir. Yaşınızı merak ettim sadece. 👍
Anladım. Peki sizin yaşınız kaçtı
23
Düşünmeniz için yine zaman var yaş olarak önünüzde. Uzunca ve her açıdan düşünmenizi tavsiye ederim bu sorununuz hakkında. Siz de biliyorsunuz ki önemli ve ciddi bir karar. Benim dediğim fanteziye de bakmayın her insan farklıdır zevkleri ve hayat görüşü ile. Siz kendiniz için en iyi olan kararı alın.
Teşekkür ederim🙏iyi geceler
İyi geceler size de, sorununuz olursa yine buradan yazabilirsiniz isterseniz.
Subay eşleri hep aldatır adam eve gelmiyor benden örnek iste
Nasıl siz aldatıyor musunuz
Hemde kaç kere
Subaylar eve gelmez gelsede mal gibi uyurlar
Merak ettim seni cesaretli kız
Ama aldatmak çözüm mü sizce bosanabilirsiniz. Veya evlenmeden önce bunu anlamamış miydiniz?
Evlenmeden bilemiyorsun üniforma cazip geliyor ama durum bu cinsellik sıfır
Cinsellik yaşadınız mı evlenmeden önce? Özel kaçıyor ama. Peki neden ayrılmayi düşünmüyorsunuz
Özledin mi
Ilk bir iki ay iyi sonra görev başlayınca herşey bitiyor günlerce evde yalnız ve askerlerin olduğu bir ortamda kalıyorsun ve hepsi abazan
Peki yıl içinde nasıl görüşme imkanıniz var? Ne kadar süre ayrisiniz
Iki gün gelse üç hafta yok ee sabır sabır nereye kadar dayanamıyorsun ihtiyaç sonucta
O iki gün yapmıyor musunuz?
Eşiniz de sizi aldatiyordur belki.
Body ile mi yapıyorsun
Eşim nasil aldatsın çevresi asker kadın yokki
Aldattığınizi öğrense eşiniz ne yapar peki? Neden ayrılmıyorsunuz?
Burdan daha fazla konuşmayalım
Özelden konuşmayı tercih etmiyorum zaten siz de gizlisiniz bence sakıncası yok.
Burdan olmaz
Neden?
Sakıncalı şeyler var
Bence siz erkeksiniz.
Zor olur nasıl dayanıyorsun seks yapmadan 3-4 ay kötü
Sevgiliyiz biz.
E nolmuş sanki sevişmiyorsunuz😂
Yorum sahibi merak ettim seni
@Sertolgun orspununnn evladi ne atlıyorsun yaprak gibi ortaya hadi ordan pust
@Sertolgun gider misiniz gonderiden
Sevismiyoruz.
Aynı furumlari şu an yaşıyorum naptın acaba
Cekilmez Onlarin tripleri
Trip değil ama mesleği bu.
Gorursun
asker esleri genelde atesli olur
n subay eşi olmak zordur
Zor fakat düşünüyorum hangi meslek kolay diyorum. Ama konusamak başına bir şey geleceğini düşünmek onlar çok zor ve ilerde çocuk olunca neler olacağı.
Aynen ihtiyaç filn onları hallediyordur eşin
Anlamadım?
Subay sevgilin var sanirim
Evet 👍
Baya zor..
Zor tatlım iyi düşün
Zor evet ama düşünüyorum hangi meslek kolay diyorum. Ama konusamak başına bir şey geleceğini düşünmek onlar çok zor ve ilerde çocuk olunca neler olacağı.
benim kız arkadaşım var kocası uzman çavuş görev olunca kaynanasina geliyo deli oluyo adam orda duracan diyo goturemiyo heryere
Benim sevgilim de öyle gemi görevi çıkıyor 2 ay denizde. Haber alamıyorum ama napabilir ona da kızamıyorum mesleği bu.
Canım sonuçta sevgilisiniz aranızı bozmak bize düşmez sen bu olumsuz şeyleri iyi düşüneceksin olmuyorsa yapcak bisi yok yani
Geleceği göremiyorumki çok iyi birisi fakat nasil olur ilerde bilmiyorum. Çocuk vs olunca.
Zor olacağı kesin canım ha özelden yaz bir kaç şey daha diyeyim
Burdan yazar mısınız özelden konuşmak istemiyorum.
Sen bilirsin bunlarin ilerde gözü dışarda oluyo tabi hepsinin değil. Eşten uzakta olunca haliyle aklı kayabiliyo seninkini tanimiyoz hakkında konuşmak yanlış olur
Sonuçta bende uzakta olacağım ondan. Düşünunce benimde başkalarıyla mi konuşmam gerek. Sadakat ve güven kişi ahlakıyla ilgili değil mi sizce? Ne nice evliler var aynı evde her gün birbirlerini görmekten bikan aldatan onları da düşünüyorum.
Oda var sadakat önemli işte ben hepsinde var demedim olabiliyo dedim bence sen çok düşünme kafayı yersin tatlım evlen gitsin salla bişey olmaz özlersin yapcak bisi yok
Öyle evlen gitsin denirmi. Evlilik ciddi bir kurum eğri doğru düşünmeden riske atilmaz
Tatlım senin bu oğlana güvenin var mi
Var
Bak yorumları okudum asker eşini duydun ne durumda. Güvende boş birseyden sonra
Yazık değil mi o adama. bende o yüzden diyorum aldatmak istemiyorum. Enine boyuna da düşünmek istiyorum.
Yazık ama emin ol çok zor bir sınavdasın benim demek istediğimi o kadın demiş sana
Siz asker olsaydniz evlilik yapmazmiydiniz
Asker olmayı istedim iyikide olmadım evililik daha önemli hayatima yön veremezdim asker olsaydım. Düşünmezdim yani
Çok asker arkadaşım var hiçbiri düşünmüyor
Evet zor gerçekten çok kutsal bir meslek onlar olmasa biz olmazdık , ama evlilik adına zor. Beni çok seviyor bende onu çok seviyorum. Bakalım zaman ne gösterecek
Kutsal görev elbette ama neyse bosverelim mesleğin detayini açıklanmaz. Hakkinda hayırlısı ne ise o olsun InsaAllah takma kafana aile bireyleriylede görüş onlar daha iyi bilir üzülme dua et hayırlısını dile sen
Hala sevgili misiniz
Rütbesi nen
Takılmak istermisin