Bir insan evladına bunları söyler mi?

Bir insan hadi insanı da geçtim bir anne baba kızına bu kadar hakaret edebilir mi. Hiç bir zaman benim konuşma ya hakkım olmadı. Hep susturuldum. Bir kaç hafta önce 2 tane evli arkadaşlarımla buluştum. Evden giderken gitme dedi annem kesin bir dille bende ilk defa onu dinlemedım gittim. Sadece kafede oturacaktık oturdugum gibi kalktıgım bir oldu. Kuzenimi arayıp çabuk eve ablasının yanına dönsün onu yalnız bırakmasın beni de yanına getirtmesin yemin ederim gittiğim yerden tam onun olduğu yeri bularım demiş. Tabi bende hemen kalktım eve geldim yollarda da ağlaya ağlaya. Tabi kabus bundan sonra başlıyor. Nereye gittin sen ne işin var onların yanında evli insanların yanına niye gidiyosun sana da mı buluyorlar birini dedi. 22 yaşında bir bireyim ben tabikide bulabilirler 15 veya 16 yaşında çocuk değilim. Evli olmayan arkadşlarımın yanına gitmeye çalıştım mıda ne var gene gitme ablanın başında kaç diyor. Sonra tartışırken annem de babamda git evli adamların yanına kendini yaptırsın ışte dedi. O kadar ağrıma gitti ki. Yine aynı şekilde sustum çünkü konuşsamda hiç bir şeyin değişmeyecgını bildiğim için sustum. O günden sonra hiç birinle konuşmuyorum iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum. Bide hala benimle hiç bir şey olmamış gibi benimle konuşma ya devam ediyorlar. Bu kelimeleri hakaretleri hak etsem hiç umrumda olmayacak ama inanın hiç hak etmiyorum. Sizce ne yapmam gerek
Bir insan evladına bunları söyler mi?