Kız aylardır peşimdeydi beni en son dün evine davet etti. Masumane sandım salak gibi gittim.
Sonrası malum.
Sevgilimin hiçbi şeyden haberi yok.
Şimdi ne yapmak lazım?🤔
Sonrası malum.
Sevgilimin hiçbi şeyden haberi yok.
Şimdi ne yapmak lazım?🤔
Bari sevgilinden ayrıl. İhanet ediyorsun bir de onunla sevgili kalıyorsun senden kurtulsun. O kızın yerinde olsaydım onun arkadaşını döverdim. Tam dayaklık. O kızı kıskandigi için sürekli onun sevgilileri yuruyordur. Böyle kizlardan korkulur. O kız ilerde evlense onun eşine de yürür o kız.
Uff Çok kötüsün. İradene hakim olamayacak kadar kontrol edemiyorsun. bir de erkek adamım deme bari. Adam olan insan o kızın evine gitmez. O kız az çok belli etmiştir niyetini bunu anlamayacak kadar saf mısın? Sana yapılmasını istemedigin bir şeyi başka birine nasıl yaparsın. Bunu sevgilin yapsa gidip senin en yakın arkadaşımla birlikte olsa o kıza zarar verirsin. Kendin olunca erkek adamım kendime hakim olamıyorum dersiniz. Bari yapıyorsan böyle bir seyi az çok vicdanın varsa o kızdan ayrılırsın. bir de hala o kızın yüzüne bakabiliyorsun ya pes doğrusu. Bu kadar yüzsüzlük olmaz. O kızın yerinde hiç olmak istemezdim. Hem en yakın arkadaşı hem sevdiği kişi onunla aldatıyor. bir de hiçbir şey olmamis gibi devam ediyorlar igrenclikten başka bir şey değil
Ben bana ilgisi olduğunu bilmiyordum. Ya da hiç farketmedim.
Yoldayken aradı yakınsan gel kahve içelim diye. İyi dedim ama çok kalmam eve geçecem.
Eve bir geldim incecik tayt giymiş. Iri göğüslü bir kız zaten. Dekolte falan bırakmış. bir kötü oldum mesafeli davrandım. Ama bende bir yere kadar yani. Neyse ben kalkiyim dedim elimi tuttu. Biraz daha kal dedi. Sonrası malum.
Mazaret üretme sonuçta ortada ihanet var mı var. Bu saatten sonra yapacağın tek şey dürüst olup aldattığını anlatmak. Bu kadar basit.
Cevap
7Cevap
Ysptığın iğrenç derecede bir şey. Kız arkadaşına yazık, umarım öğrenir her şeyi.
Başıma gelen başkasının başına gelmişmidir diye Google’dan arattım birader sen çıktın karşıma ama benim durum biraz daha vahim iki kız arkadaşı ile birlikte oldum bunun hiç bir affı yok biliyorum ve bende söyledim kız arkadaşıma yıkıldı kız
Kızla ciddiysen ayrıl bari ilerde yüzüne bakacaksın
yapıştır bulduğuna zaten tip yok bu yasında ne götürsen kardır :D
aynen yakışıklıyım deme yıkılırım
haklısın ama inandırıcı değil bilesin
Kullanıcı adı bırakmadın millete be
İyi halt yedin aferin
O gözlerine sahipte çıkabilirdin 😡
Başlığı okudum ve Şaşırdım sadece okadar
Pislik herif senin de boyunzlanman dileğiyle
Tabi erkeksinya gökten zembinle indin senin hormonların falan var bunlar bahane ve saçmalık bizde yok mu hormon
Vay hain😄 demek asıl hain senmissin😂
o arakadşıla aynı ahlatasınız
Afiyet olsun.
İyi halt yedin
Valla şerrosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?