+1 yılÇok zor bir durum içindesin seni anlıyorum. Söylesen nasıl bir tepki verir? Sonu ayrılıkla biter mi yoksa anlık bir hataydı ve onu sevdiğine inanıp sana sıkıca sarılır mı bunu tahmin etmek çok zor. Sadakatini koruyamamış ve bir anlık gaflete düşüp, şeytanın dürtülerini ayak uydurmuşsun. Onu sevdiğine eminsen hiç anlatmayıp bu azabı sadece sen çekmelisin söyleyip adamın da dünyasını başına yıkmaya hakkın yok. Tamam düsrütlük çok önemli ama senin dürüstlüğünü karşı taraf doğru anlayamadığı için bir anda işler hiç beklemediğin şekilde sonuçlanabiliyor. Kararsız kalma ama asla bir karar ver ve o doğrultuda ilerle... Umarım bir daha böyle şeyler yaşamazsın.☺️
52 Yorumla
Soran+1 yılYasamam. Çok iyi bir insan onu üzmeye hakkım yok ben kendim çekicem.
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun. Neler hissettiğini az çok tahmin edebiliyorum. İçimde kendini affetmeye çabala yoksa hem senin için çok zor bir durum oluşur hem ilişkiniz için önce insan kendi içinde ki sorunları halletmeli ki sonra karşıda ki insana huzur versin.☺️
En İyi Cevaplar
Benim de başıma gelmişti. 2. yılımızda aldatmıştı kız. Biriyle beraber olmuştu, hoşlanmışto da. Söyledi bana.
Başkası için terkedecekti beni, geri kazandım. Ama ondan sonra onun beni geri kazanması gerekti. Başardı bunu.
4 senenin sonunda terketti, ama bununla bir ilgisi yoktu.
Sen söylememişsin. O yüzden vicdan yapıyorsun. İçinden atmamışsın ağırlığı. Geçmişi bırak, onu çok seviyorsun, sevmeye de devam edeceksin. Buna odaklan. Arada böyle kazalar olur ilişkide. Göm gitsin02 Yorumla
Soran+1 yılVicdan azabı cekiyorum ben böyle bir insan degilim
+1 yılZorla olan bir şey yoktur istemişindir olmuştur
şimdi bu adama bunu anlatmadan onunla nişanlanmayı hatta evlenmeyi düşünüyorsun öyle mi?
aynı şey sana yapılsa ve bilmeseydin sonra en mutlu gününde bu sana söylenseydi ki arkadaşı bunu yapabilir. nitekim
ne yapacaksın?
Gerçekten kötü birisin.. bunu sevgiline söylemen lazım iyi kötü neyse bedelini ödemen20 Yorumla
+1 yılSizi beğendiğini bile bile gelmesine müsade etmeseydiniz keşke.. Ama olan olmuş ve pişmansınız bunu söyleyerek ilişkinizi bozmayın hiç .
Anladığım kadarıyla artık arkadaş değiller.
Sadece kendinize şunu sorun; sevgilimi gerçekten seviyor muyum?
beni ona bağlıyan şey hislerim mi, alışkanlıklarım mı?
Bu sorulara net cevap verin ve eğer duygunuz gerçek değilse onunla beraber olmayın çünkü bu duygu boşluğunu bir başkasında tekrar doldurmak isteyebilir ve yine hata yapabilirsiniz40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Ono çok sovoyorom diyerek kendinizi kandırmayın.
Seven insan onun bunun yatağına giremez.
Yaptın hata delikanlı gibi söyle yalanlarla bir yere varamazsın.70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn kısa zamanda yaptığın hatalar için Tövbe et ve Allah'a dua et. Olan olmuş ama sevgilinin bunu bilmesi gerekir. Eğer saklarsan senin içinde daha büyük sıkıntılar olmaya başlar. İçini kemirir senin, her günün vicdan azabıyla ve mutsuzlukla hatta Allah korusun intihar düşünceleriyle bile geçebilir, her günün ölümden beter olur. Ben namus bekçisi falan değilim ama doğru olanı düşündüğüm şeyleri söylerim. Eğer sevgilinin geçmişi de hatalı ise belki seni olduğun gibi kabul edebilir. Eğer sen söylemezsen ve sevgilin de geçmişiyle birlikte temiz biriyse onun yüzüne nasıl bakacaksın? Evlendiğinizde evladınız olursa onun yüzüne nasıl bakacaksın? Çok geç olmadan hatanı kendin söyle başkasından duymasından daha iyidir. Senin söylemen daha iyi olur. Evlendipinde başkasından duyarsa seni ortada koyup terkedebilir. Hakkında hayırlısı olsun.
30 Yorumla
+1 yılÖl net ! Senin gibiler ölsün. Saf düşünmek dediğin vicdanını hafifletmek için bir masumiyet kılıfı. O nu evine alman bile başlı başına aykırı durum. Kendi içinde varmış ki yaptın gazel okuma. Yazıklar olsun sevginin değerini bilmeyenlere , onu kirletenlere !
50 YorumlaEğer şimdi sen anlatmazsan o çocuğun anlatma olasılığı ilerde çok yüksek. Şimdiden anlat kurtul 2 sene olmuş. Nasıl bir vicdan azabı bu? Eğer vicdan azabı çekseydin şimdiye kadar anlatırdın iş ciddiye binince bahane aramayın. Anlat her şeyi çocuk da ona göre hareket etsin
16 Yorumla- +1 yıl
Birlikte olmak ne ya aklım almıyor. Flörtü bile geçmiş 1 gecede! Ne yaşıyorlar ya yazıklar olsun. Sanki silah dayadılar evlenmek için
- +1 yıl
Kızmadım sana be ahahah olaya aşırı takıldım bütün yorumları okudum ne derdim varsa
- +1 yıl
Evet ama çirkin şansı işte! Bizi de böylesi bulmaz Adam mesaj lara rağmen devam etmiş ilişkiye. Biz “a” desek anneme küfür mü ettin sen!!! şansımız b*k
Evler yakın ama engelliyorsun ulaşamıyor adam sevgilinle kavga ediyor. sevgili mesaj görup susuyor. karmaşık. ben olsam evlenmem. bir laf var baktığın yüze tükürme tükürdüğün yüze nakma diye. aldatmayı başarabiliyorsan öyle veya böyle evliyken de birseyler olup aldatmayacağından nasıl eminsin?önce kendini düşün sonra evlenmeyi duşün derim.
00 Yorumla
+1 yılSevgiline bu durumu en ince ayrıntısına kadar anlat hiç bir şeyi saklama ve ayrıca o konuya gelirsek sen de istemeseydin karşılık vermeseydin hiç bir şey yapamazdı bak bende böyle bir şey yaşadım ama sevgilimle karşılık vermedim zorladı etti ama ben yine kararımın arkasında durdum yani hiç bişey sen istemeden olmuyor umarım bu durumu açıkladıktan sonra birlikteliğiniz devam eder.
00 Yorumla
+1 yılYa işte bu pırlamalar süslü cümlelerle kızları çok güzel kandırıyor keşke gitmeseydin yanına ama olan olmuş vicdan azabıyla bir ömür geçiremezsin bunu hemen söylemelisin kabul edebilir belki başarabilirsin senin elinde kabul etmezse onu unutmaktan başka çaren yok selametle...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO an zevke gelmişin, anlaşılır bir durum. Sevgilin modern zihniyette biriyse git güzelce söyle ve bir daha ondan gizli seks yapma kimseyle. Yok öyle biri değilse öncelikle geçmiş olsun mentalitesi zayıf biriyle evlenmek zor, hiçbir şey söyleme ve böyle şeyleri sevgilinin arkadaşlarıyla değil başkalarıyla gizlice yap yaparsan
10 YorumlaSöyle desem ikinizin de hayati mahvolacak söylemesen adama yazık yine yapmayacağının garantisi yok ama bir şekilde bu hayatı yaşamak zorundasın hiçbirşey geri alınmıyor duygusalliği kenara bırakıp mantıkla hareket etmen şart olmuş o yüzden söylemeyip devam edeceksin ve hata yapmak için başka şansın olmadığını unutmayacaksın
00 Yorumlaya söyle ya da ömür boyu sus ama belki seni hiç afetmez belki doğruyu söylediğin için sinirlencek sonradan geçicek ve seni afetcek ama biraz sürüneceksin bunları çekmen lazım ama canımsın kusura bakma ama neden ya neden sizi bu kadar seven birini nie bu kadar üzüyorsunuz lütfen size değer veren insanları üzüp hayatlarını sikmeyin
00 Yorumla
+1 yılAh keşke yapmasaydın. Madem pişmansın, o zaman tövbe et ve asla nişanlına asla söyleme. Hemde asla ve tekrarlama aynı hatayı. Her gün tövbe et, her gün. Ne güzel en yakın arkadaşına değil de, sana inanan bir nişanlın var. Lütfen onun kıymetini bil. Ona sakın anlatma ve ona sadık kal lütfen.
00 YorumlaAklın varsa nişanlına söyle vicdan azabıyla hergün sevdiğin adamın gözlerine bakmaktansa bir kere söyle sonucuna katlan hayat utanmayla vizdan azabıyla geçecek kadar uzun değil
00 YorumlaPişmanlık elbette olacak, Önemli olan senin bundan aldığın ders, Ve sen kesin eminsen ki bir daha yapmamak üzere bunu evleneceğin kişiye anlatmalisin, Keza anlatmadan bile bu durum her zaman seni rahatsız edicektir acaba bir yerden duyar mı ilişkiye girdigin kişi bunu evleneceğin kidiye söyler mi diye kendi kendini yersin, Bunu öyle bir zaman diliminde anlatman lazım ki evleneceğin kişiye pişmanlığını ve onu çok sevdiğini birdaha böyle birsey asla yapmayacağını izah etmen lazim
00 Yorumlasevgilinden önce bakıre degıldın ve bunu biliyosa midesi geniştir. bence söle ha bitane ha ikitane fark etmez bence böyle arkadaslarımız var tabıkı onlar ıcın fark etmez yoklukta sanırım senın sewgılın bunuda kabul eder bence
00 YorumlaBence düzgünce git söyle seni kabul etmek isterse evlenmek ister eğer saklarsan her seferinde ona aynı hatayı yaparsın insan bir kez susarsa hep susar evlendiğindede aranız bozuk olduğunda ilişkiniz yolunda gitmediğinde hep bu hatayı yaparsın sonradan öğrenmesi senin içinde kötü olur bide kimse kimseye zorla bişey yapamıyo bence sende baya istekliymişsin ki karşı koymamışsın sonuçta sana tecavüz etmedi degil mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyle ne onu ne kendini kandır. Ama sonra adam düşünür yani bunu eve bırakıp işe gidince ardımdan ne yapar diye. Guvenini tekrar kazandm demişsin adam olayın gercegini bilmiyor ki kendi kendini kandırmışsın ancak.
02 Yorumla
Soran+1 yılSöyleyemem ona bunu
Cevap sahibi+1 yılIyi sen bilirsin adam evlendikten sonra bir seye sinirlenip söyler o zaman uğraşirsın 🤣
+1 yılDaha çok çekersin o vicdan azabını sen inşallah affetmezde çocuk seni sizin gibilere az bile
50 Yorumla
+1 yılYa nasıl bir hayat yaşıyorsunuz? Bu kadar basit misiniz? Yazık acıyorum size!
20 Yorumla
+1 yılBirgun ortaya cikicak. Ahlaksiz. Neden soylemiyorsun gizli saklı yaparken herşey iyidi demi umarım daha fazla acı cekersin
00 YorumlaSöylemediğin sürece bu durum seni yiyip bitirecek Ki söylersen de büyük bir kavga seni bekliyor olacak
00 Yorumla
+1 yılSizin yüzünüzden evlilikten soğudum iyice adilikte son noktadasın. Pişmansan aklına sürekli geliyorsa nişanlanmadan önce söylemelisin.
00 YorumlaYazık o çocukla nişanlanma ben sonradan dahi ilişkiniz oldugunu öğrensem acımam seni kapının önüne koyardım o ne yapar bilmiyorum. Bu er geç ortaya çıkar emin ol
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir orosp*sun lan sen?
Karma var yaşattığını yaşamadan ölmiyceksin.
Umarım ömrün boyunca kurtulamazsın vicdan azabından.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Karakterin kadar sevgin de yalan. Bu nasıl sevmek başkasının koynuna girebiliyorsun.
10 YorumlaGünaha işleyecek kadar özel ise bir sefere mahsus yapılabilir.
12 Yorumla- +1 yıl
Şimdi birşey diyecem de , neyse.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılDoğruları söyle bence evlenince öğrenirse daha kötü ve zaten bir gün öğrenicek
10 Yorumla
+1 yılYa brak bu isleri ya sen acı mi cekersin sende vicdan mı var.. sen ya arkadan ya onden alırsın ne vicdani yaa braksana bos isleri
10 Yorumla
+1 yılBence kesin görüntülerinizi kaydetti. Amatör sitelere falan düştün belki de 🤔
00 Yorumla
+1 yılÇok kötü bir durum keşke yapmasaydın bide arkadaşı yani. Bunun pişmanlığını her zaman yaşarsın gibi geliyor
10 YorumlaEğer samimi bir tövbe edeceksen söyleme ama kesinlikle tekrarlama söylersen biter sende yapamam diyorsun söyleme
10 YorumlaValla kusura bakmada seninki de baya ona buna veren olmuş kontrol edemiyosan kendini kaybetmeyede hazır ol yakındır öğrenmesi
00 Yorumlatamam seviyorsun inandık tamam zaten millette birini sevsemde onu aldatsam diyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 807 cevap paylaştı. Yazıklar olsun sizin gibilere ya. Güvenmiyoruz artık insanlara.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyasak aşkın tadını aldın ya sen en ufak mutsuz ilgisiz hissettiğinde başka birinin kollarına atacksın kendini
04 Yorumla
Soran+1 yılOndan sonra hiç olmadı. Kendimden nefret ettim
Cevap sahibi+1 yıleee peki o erkek sevgiline benimle yattı derse :)
Soran+1 yıl2 senedir demedi ikimizde o kişiyle görüşmüyoruz sevgilim sadece mesaj attığını gördü onun başkasini bilmiyor
Cevap sahibi+1 yılhatanın farkına vardıysan çok düşünme hasta edersin olan olmuş
+1 yılbu vicdan azabı ömür boyu yakanı bırakmaz senin söyle çocuğa dürüst ol bitecekse de bitsin
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş ve gitmiş... simdi sevdigjne odaklan ve o yaptığın hatayla arani kapalmt
10 YorumlaDaha çok acı çekeceksin.
30 YorumlaSaf duygu? bırak ya vicdanını rahatlatmayı yemişsin boku safmış zorlamışmışmış
20 Yorumla
+1 yılBence nolursa olsun dürüst ol onun yerine kendimi koydugumda mesela baskasindan ögrenmek istemem vicdanin susar en azindan dürüst olursan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçeği sevgiline soylemelisin aynı durumlari sevgilin yaşayan olsaydı senden saklasahdi ne hiseder ve ne dusunurdun empati yap
00 YorumlaAllah bizi senin gibi KAŞAR lardan korusun ne diyeyim
sen de vurdurmaya devam et bari adamın hayatını daha fazla b*k etme00 Yorumla
+1 yılGit özür dile diyeceğim de adamın aklına sürekli o gelecek. Ya söyleyip kendin ayrıl ya da sus bence.
00 Yorumlaayrılman en doğrusu. İlerde bu sorun karşınıza çıkar net..
00 Yorumla
+1 yılBeni de al... Birde ben bu gruba dahil olayım :)
Bu ne arkadaş yaaa... Bence ayrilmalisin00 Yorumla
+1 yıl4 sene içinde seni aldatmıştır on kere boşver erkekler karaktersizdir
03 Yorumla- +1 yıl
Terbiyeni takın
- +1 yıl
Kaşar senin karın olacak kadındır
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. kusura bakma da seninde isteğin varmış ve şu an da çocuğu kandırıyorsun yatmışsın onunla
00 Yorumla
+1 yılBurada hazır onlarca erkek var ben harıc hepsıne verebılırsın sorun yok ! :) Üzülme herşey geçer
02 Yorumla- +1 yıl
Okadar çaresiz kalmadım haci
Son pişmanlık fayda etmez zaten mercimegi fırına vermişsin
00 Yorumla
+1 yılPeki o yakın arkadaşı yaptığı kahpelik hadi seni anladık sende var oruspuluk sende o picte acilen o çocuğun hayatından defolun
00 Yorumla
+1 yıl@NickBitmiş millet 1. yi buluyor birde onu aldatıyor bence hakkımızı yiyorlar 😁
05 Yorumla- +1 yıl
İyiler kaybeder onlar üzülsün 😎
- +1 yıl
@NickBitmiş züğürt tesellisi diyoruz biz buna 😃
- +1 yıl
Olum beni deli etma 😐 şerefsiz olmaktan iyidir be ah çıkar sonuçta 👊
- +1 yıl
@NickBitmiş aldatanlar aldatılanlar duydunuz 😃
+1 yılEvlenirsen gerdek gecesi ne yapıcaksın adam anlamayacak mı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılZamanında yediğin hurmalar o kadar azdıysan ona verseydin
00 Yorumla
+1 yılMıde bulandırıcınız cocuga dogruyu soyle bunu yapamya hakın yok
01 Yorumla- +1 yıl
Dogruyu soyle sevgılen olanı soyle
+1 yılVicdan yapma nişanlın olacak çocukta az meme ellememistir mersk etmee bu isleri gecc
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir benzer durumu ben yaşadım ne yaptin itiraf ettin mi
00 Yorumlabu durum ileride çıkarsa çok daha kötü olur
08 Yorumla
Soran+1 yılNişanımız olucak evlenicez nerden çıkıcak ki karşıma kim ne söylicek o kişiyle ikimizde görüşmüyoruz söyleyecek olsa 2 senedir söylemez miydi
Soran+1 yılDua ediyorum tövbe ettim bilmiyorum birşeyler yaptım sadece aklıma geliyor. Ona o da bana çok emek gösterdi ilişkimize bu yüzden sevmedigim bir insanla bir hata yaptım diye ondan ayrılmicam. Yıpratıcı güven sarsıcı evet ama katlanırım ben onun güvenini geri kazandığını düşünüyorum. Çünkü kimseye başka bir gözle bakmadim. Onu sevdiğimi ona saygı duyduğumu sürekli gosteriyorum
Soran+1 yılAffetmez. Insanın ev sevdiğinden zarar görmesi çok kötü bisey ona bunu yaşatamam bir insanın umutlarını yok edemem. Hadi ayrıldık. Bu acıyla yaşaması çok kötü. Onu seviyorum. Acı çekmesine katlanamam.
Soran+1 yılYa hata hata. Bilerek yapmadım. Bosluguma denk geldi. Kafam dağınıktı düşünemedim. :(
+1 yılO vicdan azabını cekmelisin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılOlan olmuş başkası mercimeği coktan fırına vermiş
00 Yorumla
+1 yılBence söyle bu yalanla nereye kadar yaşayacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma evlenicez bir hata yaptım farkındayım. Cesaretim yok soylemeye
- +1 yıl
Söylersen terk edebilir söylemezsem ömür boyu vizdsn azabı cekerisn. Bir de yalancının mumunyatsiya kadar yanar. Başka bir yerddn öğrenirse sicarsin.
Mutlu olmayı haketmiyorsunuz hiçbriniz.
00 Yorumla- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne