AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
161Cevap
Tabi para ayrı bir cesaret verir ama para olduğu zaman senin yanında güzel bir sevgilin olursa oda işini bilirse orantılı ilişki yaşarsın ve aldatılmazsin ayrıca para olmasada insanın içinde varsa yapar
İçinde varsa zengini fakiri de çapkın oluyor yine kadının içinde varsa zengin kadında çapkın oluyor
Para varsa talibi cok olur o bisey yapmasa bile aklini celmek isteyenler planlarla sirada olur
Hayir onlar fakirkende capkin ama kadinlar paralari olunca pas veriyo
%60 doğru kişinin karşı tarafı ne kadar sevdiğüne bağlı
Zenginleştikçe sapıklaşıyor, çapkınlık geliştirse iyi.
Tabi dayı herşey para parayla yapacağımız şey yok parası olan gezer tozar her gece biriyle benim gibi çulsuzlar da evde oturur mal mal dayı
Şimdi ben çevremde vakit geçirecek erkek arayan bir kadın olsam paralı erkek ararım sonuçta çapkınlık duygusal bağ arayışı değildir kısa süreli karşılıklı faydalanmadır
Çapkınlasiyorlar ama fakirken kadın düşkünü olmadıkları icin değil. Fakirken abazanlik yapanlar zenginleştikçe abazan değil çapkın olarak anılıyorlar.😂
Ayrıca bir erkek sırf paragöz kadınlar çevresine dolusuyor diye kendi karısına ihanet etme hakkını buluyorsa o paragöz kadınlar da onu kullanmakla iyi ediyorlar. Bazı salaklar bir de o kadınları suçlamışlar.
Fakirden yüz vermeyen zengin olunca a*mini veriyorlar buda kadınların ucuzluğundan
Parası olan erkeğin çapkınlık yapmasına gerek kalmıyo zaten. Kadınlar paranın peşinden koşuyor.
Zenginleşen erkek önce arabayı sonra karıyı değiştirir.
Var tabi. Tarihten beri böyledir. Kadınlar için parasız erkek gereksiz erkektir.
Eee yani capkinlasiyor. Çünkü beraber olmak isteyen kadın sayısı artıyor.
Yok erkek zenginde olsa fakirde aldatılıp dolandırılır
Fakiri zengini yok yapıyolar her defasında 100 tl bakar
Parayla her şeye sahip olunabileceğini düşünen insanların ortak özelliğidir bu. Erkeği kadını yoktur yani.
Zengin olunca cevap veririm :D
Yani evet doğru ama biraz da karaktere göre değişir
Onu bilemiyorum da bizim burada bir erkek tanıyorum hergün bir kadınla birlikte oluyor çalışmaz etmez canı çekenleri radar gibi buluyor ve imha ediyor heyay oysunn
Evet kadınların paraya olan düşkünlüklerini kullanıyolar işte karşılıklı
Karakterli erkek çapkınlık yaptıysa aşık olduğu zaman onları hayatından çıkartır ve yeni bir hayat kurar.
Zengin fakir paralı parasız hiç fark olmaz capkınlıkta
Erkeklermi sadece? İş dünyasındaki kadınların %70 i ya bekar ya da dul olaylara erkek kadın değilde insan olarak bakmayı öğrenemediniz
Erkekleri bankamatik olarak gören kadınlar oldukça erkeklerde parayla cesurlaşırlar
war tabi ama o iş öylede değil tam olarak yani konu üzerine çok konuşulur
Evet bir haklılık payı var ne kadar çok paran olursa o kadar çok kadın olur hayatında
Durumu pek iyi olmayan da çapkınlık cesareti olmaz bence
parayla paralel değil
genelleme yapımıyorum ama piyasada karakterle değilde parayla elde edilebilen bir çok kadın varken evet malesef zenginleştikçe elde etme arzusuyla çapkınlaşıyoruz
Erkek parayı bulunca önce karıyı değiştirir diyorlar
Kesinlikle özgüven arttirır sonuçta ama her erkek için söylenmez
capkınlık erkegın sanındandır dıyecem ama yetıstırılısındendır ve butun erkekler capkındır taa kı capkınlıklarını unutturacak kadını bulana kadar
Erkek varlık zamanında, kadın ise darlıkta belli olur
Genel olarak erkekler zenginleştikçe {geneli öyle} daha çapkın olur 🌺
Öyle olsa bile çapkınlıkları normalleşiyor çevrede. Garibanın çapkınıyla zenginin çapkınına farklı reaksiyon veriyor halk
Kesinlikle. Para ozguven verir
Çapkınlaşması için zenginleşmesine gerek yok. Adam olmayan insan her durumda yapıyor.
Evet. Birisi var hayatımda nişanlı ve bana guvenirse Nisan atıp benimle olacakmis
aslında, kadınlar zengin erkeğe daha meyilli oluyor
Yine genel bir kavram genelleme bana göre değil tatlım Bakın Dalganıza
Bireyler. zengin. ya da . fakir. bir. kalıba. oturtulamaz
Kadınları kolay elde edebildiklerinde bozuluyor çoğu. Ama bozulmayan da çok kişi var.
Bir o var bir de malesef kadınların ona ilgisi artıyor.
Evet öyle
Kimi öyle kimi öyle değil..
karaktere bağlı Kadınlar Günün Kutlu olsun
Teşekkürler
rica ederim :)
Kadınlar da zenginleştikce irispilişiyir olabilir mi
Zenginleştikle ruhu peynir olan kadınlar onu elde etmeye çalışıyor
Yok beni bozmadı para eskisi gibiyim manken gelse ilğimi çekmez ya da etkili biriyle karşılaşmadım biliyorum
çapkın erkek zenginde olsa fakirde olsa o çapkınlık için imkanda fırsatta bulur.
Tespitlerine hastayım ama bence seks te eşleri iyi olmadığın dan
Yok kadınların ılgısı artıyor tamamen ac gozlu ucuz kadınkarın sucu bence :(((
olanaklar artıyor..
doğal oarak evet..
bence zengin erkeklere bu fırsatları verecek kadın seçeneği çoğalıyor (Etik olmayan)
Evet zengin olan özellikle sonradan zengin olan erkeğin ruhu o***pu olur
Evet kadınlar zengin erkekleri seviyorsa bizde zengin olunca çapkın oluruz😀
Erkekler genel olarak karakterlidir, zengin de olsa fakirde olsa zor aldatır.
Zenginlik çapkınlık yapmayı kolaylaştırıyor sadece...
Para güç ve kuvvet veriyor. daha kolay kızları elinin altına alabiliyor
Evet ama ben öyle olmak istemiyorum
Paraya güvenip yanındakini unutan çok
Zengir fakir kark etmiyor yeterki karı kız olsun