Zengin erkekler daha mı çapkın oluyor? Maddi güç erkeği daha mı cesur kılıyor? Bence para ve çapkınlık arasında doğru orantılı bir ilişki var. Erkekler zenginleştikçe çapkınlaşıyor mu?
Erkeğin özgüveni artmıyor piyasadaki paraya tapan kadınlar anında üşüştüklerinden dolayı sanki erkek çabalıyor da elde ediyor gibi bir algı oluşuyor ama alakası yok.
Para olmasa kaç tane kadın o tarz birisine yanaşır. Yani erkek değişmiyor paraya tapan kadınlar ki bunların sayısı inanılmaz fazla erkeği hemen kuşatmaya alıyor.
Bu da kişilik ve kültür meselesi.. Allahın ayısı para sahibi olunca tüm kadınları satın alacağını sanır.. Bunu da görüyoruz canlı olarak. Bir defa gece kulübüne gittim gördüğüm hep parası olan birinci sınıf mallardı.. Gaziantepdeydim arkadaş götürmüştü gördüklerin bu gün ürün satan çiftçiler dedii.
Parası olan herkesin bir takım beraberlikleri bir takım fantezileri ve bir takım istekleri vardır bu hiçbir zaman değişmedi ve değişmeyecek. Evli olanlar gizli evli olmayanlar ise alanen yapıyor ve bunun da adı çapkınlık oluyor bütçeye göre beraberlik kısa tanımı. Mutlu Pazarlar
Parayla ilgisi yok tutamadıkları uçkurları var. Paraları yoksa duygularla feci şekilde oynayacak karakterleri var. Böyle herkese yeşil ışık yakan! Biri arkadaşım öteki kankam sen başka başkası bilmem ne! Bırak kuzum. Inan para, tip ya da birseye bağlı değil. Can çıkması lazım anca huyun çıkması için.
Zenginleştikçe çapkınlaşmıyorlar, zenginleştikçe etraflarına karpuz kabuğuna üşüşen sinekler gibi para kokusu alan kadınlar üşüşünce garip ne yapsın, kendini bulunmadık hint kumaşı falan sanıyo 🤣🤣 Donumun don juan'ı 🤭🤭🤭
İnsanoğlu nefis taşıyor, günümüzde çoğu insan hayvana daha yakın yani doğruyu yanlışı değil içgüdülerini tatmin istiyor. Nefsine yenik düşen insan da zenginleştikçe para avcısı olan kadınları kolayca elde ediyor dolayısıyla çapkınlığı daha rahat yapabiliyor. Bir insan çapkınsa yoksulsa da çapkındır sadece yapabilitesi kısıtlıdır.
Genelleme yapmak istemiyorum ama para oldukça karakter yoksunu olanlar oluyor ve çapkınlasiyor. Tanıdığım biri vardı maddi durumu kötüydü dinine eşine çok bağlıydı iş kurdu maddi durumu cok üst seviyelere geldi bir gördüm yanında sevgili yapmış dini inançları değişmiş o vicdan sahibi merhametli adam gitmiş yerine tuhaf karakterli biri gelmisti
Paranın getirdiği yüksek ego, imkanlar ile birleşir. İşin içinde doyumsuzluk ve aidiyet duygusunu yitirmiş bir kişilik de varsa çapkınlık garanti altına girer.
Fark etmiyor. Çapkınlık her erkeğin doğasında var. Fırsat bulsa çoğu erkek hayır diyemez. Zengin olunca fırsat bulduğu için çapkınlık daha da artıyor. Ama illa zengin olması gerekmiyor.
Maddi güç birçok şeyi ulaşılabilir kılıyor buda öz güven sağlıyor, kadınlara düşkün ya da onlar konusunda bilinçsiz olan birçok kişiyi de kadınlara yöneltmesi beklenilen bir davranış.
beyazorkidem kadınların buyuk bır kısmı zengın koca arar ve hedefi erkeğin parasını yemektır erkeğin ekonomık durumu iyi ise bütün kapılar açılır kadınları erkekte karşı koyamadı tek şey para dır. para herşeyin garantısı veır bızzat yasadım ASIL kadın parayla elde edemedın kadındır onada can feda :)
Çapkınlık Erkeğin Kanında var zengin veya yoksul hiç fark etmiyor güzel bir kadın gördükleri an kendilerini kaybettikleri andır.. Aslında güzel olması da gerekmez kadının sadece kadın olması bile yetiyor ben gibileri için..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
@beyazorkidem hep guzel sorular kim sormus diye bakiyorum sen. Soruya gelince bence evet
Bildiğim kadarıyla "erkeği zenginken anlarsın, kadını fakirken" diye bir söz var.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Karakter önemli arkadaşım, çok zengindim ve zenginliğimi gölge de bırakacak tipim olduğunu da söylerlerdi, ama sadakat duygum çok fazlaydı. Birgün battım, eşim terkketti. Boşandık. Şu an karakterime aşık o kadar kişi var ki, ama işte gel gör ki güven duygum yıkıld
Şu an maaslı gecınıyorum olduki yarın bısey oldu we cok para kazanır oldum? asla yine maaslı oldugum zamanlardakı gbi agırbaslı we efendi ben olurum cok paramın olması kıyafetlerimi pahalı yapar arabamın modelini yükseltmeme yarar ewimi daha zengin bir muhite tasımama yarar ama cok param benim kisiligimi degistirmeye asla yetmez
evet bencede böyle. yani hepsinin içinde bazı şeyler var ve paraları olunca bunları daha özgüvenli bir şekilde yapıyorlar benim gözlemim. yani lisede gözlerime bakamayan çocuklar şimdi para kazanmaya başlayınca aldırmamaya başladı
Erkekler zenginlestikce etrafına bir takım parasi için kadınlar toplanıyor. Kimisi buna kanıp yuvasını yıkıyor. Kimisi de asla para karşısında bozulmadan kalıyor.
Paranin getirdiği güç ile elde etme isteği artıyor her şeye sahip olurum mantığı oluşuyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Paran varsa kadinlarin %20 hariç %80 elde edersin istediniz kadar konusun cok ornek gordum tecrube edindim takildim bar clup gerek apartman gerek villa hayatim olsun bakiyorum kiz manken gibi adam kel 1 60 boyu var ama yanindaki hatun erik gibi herşey menfat olmuş ruzgar esmenden yaprak bile dusmez son bahar bahene
Alakası yok ! Paran olunca kızlar erkeklerin peşinden koşuyor kemirmek için sonrada adın zamparaya çıkıyor... Bir ata Sözü var Dişi Köpek kuyruk salamazsa, erkek köpek peşinden koşmazmış !!! Satan olmazsa, alanda olmaz ve paranın degeride olmaz !!!
Çapkınlaşıyor demeyelimde daha çok dikkat çekiyor daha çok kızla iletişim halinde olabiliyor yoksa bunun zenginlik fakirlikle alakası yok karakter meselesi
Onunla ilgisi yok kadın parasız çulsuz erkeğe bakmaz parası bol olana bakıyor bazı erkeklerde bunu iyi biliyor aşık oldukları için değil paradan dolayı yanaşıyor böyleleriylede gönül eğlendiriyor
çapkınlık değil. para arttıkça daha kaliteli yaşıyorsun ve bu üzerindeki ilgiyi arttırıyor. erkek bir kız gibi hayatı boyunca değil böyle zamanlarda ilgi görüyor :))
Aslında özetlersek. Zengin erkek çapkın olmuş oluyor. Fakir zina yapmış oluyor. Olaya nereden baktığımız önemli. Ha çapkınlık;para pul ile ilgili bir şey değil.