Para & Ekonomi konusunda 489 cevap paylaştı. Olay para değil.
Olay paranın getirdiği yeni yaşam şartlarının oluşturduğu etki.
Yani Bu konuda internette çok video var ama kadınlar erkeklerin paralı ile parasız halleri arasında farklı tepkiler veriyor.
Ve bu tepkiler Erkeğin davranışını da etkiliyor.
Yani paraya asıl önem veren taraf kadınlar.11 Yorumla- +1 yıl
Kadını yoklukta erkeği toklukta tanırsın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yıl24 yaşındayım 4 ay oldu aldatıldığımı öğreneli. Bana sorsan çok büyük aşktı dünyalara bedeldi. Filmlere konu olurdu öyle de güzeldi. 19 yaşlarında idim onu tanıdığımda henüz bölüme yeni girmişim biraz da çekimserim tabi insanlara o da son sınıf o zamanlar 24 yaşlarında. Ben havacı o denizci olmaz diyorum zaten bir kaptan kızı olarak babam hiç razı olmamıştı. Hep çok zor iş, beklemesi daha da zor derdi. Velhasıl kelam yüreğim ilk ona cız etmişti benim:) o zamanlar tabi sapsarı sırma saçlarım vardı örüyorum bir yandan, gel gelelim günlerden bir gün elime bir not geçti. Gördüğüm en güzel deniz senin gözlerin” diye o gün gözlerime aldığım en güzel iltifatı aldım hayatım boyunca. 4 yıl dile kolay geçti bu süreçte ikinci bir annem ikinci bir babam oldu çok sevdiler beni, hala da görüşürüm ama yüzlerinde bir utanç var artık. Tanıştıktan 1.5 yıl sonra mezun olmuştu durumları da pek iyi denemezdi, hep sımsıkı tuttum ellerini yanında oldum, ben onun nasıl deniz gözlüsü isem o da benim kömür gözlümdü. Maceramız sonra başladı bitmek bilmeyen kontratları işleri derken aslında bir şeyler kopmuştu aramızda ben tabi Polyana oynuyordum. Geçen yaz ailesi çok istedi, minik sevimli bir söz yaptık aramızda aslında güzeldi de her şey ama sabır olmayınca kalanın da anlamı yokmuş. Onun bana sabrı kalmamış, o kadar safmışım ki hayatında birisi olduğunu da anlamamışım kendi deyimiyle. Aldatıldığımı da kendi ağzından duydum.:) Kendi yanlışımı ararken doğrularımda buluyorum kendimi, ben sevdam uğruna ömrümü bir adamı beklemeye razı getirmiş bir kalbim. Oysa bunlar yetmiyormuş, yitirdiğim ziyadesiyle mesele varmış kalbimde, Polyana oynamak her zaman sizi mutlu etmiyormuş mutsuz sonlu hikayelerde oluyormuş ama haklı bir baba görmek bu hikayenin en üzücü gerçeğiydi. Demem o ki, ben iki buçuk asgariye çalışan bir mühendis oysa bir kaptandı benden kat kat fazlasını kazanandı hikayenin sonunda. Sonu olduğu gibi bir de başı var bu hikayenin, ben kat kat kazanan bir adamın kızıyken o sıradan bir ailenin oğlu idi. Hep şaşırırdım bu nasıl tesadüf babam ile aynı mesleği yapıyor diye, şu an o kadar buruğum ki bu mesleğe. 5 yılın sonunda bir kendini bilmez kaybederken, iki tane güzel insan tanıdım. Kendimden çok feragat ettim ama ona da hep hakkım helaldi. Erkekler değil sadece insanoğlu değişir parayla ama önemli olan kalp. İçinde olacak, kalbinde yoksa kaç tane Polyana gelse iyi edemez kalplerini.
14 Yorumla- +1 yıl
Böyle hikayeler duyunca sevgiye olan inancımı yitirdim hepten. Çok samimi anlatmişsin. Umarim senin kalbini hakedecek güzel bir insan çıkar. Bazen olgunlaşmak için böyle acıları da yaşamak gerekiyor galiba. Herkesin payına düşen bir sınav var... Bende hep seven taraf idim yalnız değilsin üzülme.
Cevap sahibi+1 yılHocam arayan belasını da bulur mevlasını da. Ama ben bu yolun yolcusu değilim artık. Hayat her zaman bizlere verdiği şeyleri geri alır; bazısı erken olur bazısı dumur sebeplerle olur. Ben hikayenin başında biliyordum gideceğini lâkin böyle bir gidiş olacağını tahmin etmemiştim. Hayatında ta kendisi bu olay zaten. Dilerim ki, hayatınızdaki insanlar hayırlısıyla gitsin hayatınızdan. Emeklerinize kimse törpü olmasın.
- +1 yıl
Değişmez kuraldır; erkeği toklukta, kadını yoklukta tanırsın
Bence aldatma konusunun para ile bir ilgisi yok. Haa şöyle bir şey var, para aldatmayı mümkün kılacak ortamları hazırlamayı kolaylaştırır sadece. Onun dışında aldatmak isteyen parası yokken de bir yolunu bulur ve aldatır. Sadakat de sadakatsizlik de insanın içindedir, ruhundadır.. Bir de bazı insanlar para çok olunca diğer insanları da satın alabileceğini sanıyor. Kendini satılığa çıkaranları saymazsak; onuru ve şerefi olan parayla satın alınamaz..
20 Yorumla
Para & Ekonomi konusunda 332 cevap paylaştı. Tabii ki. Aldatmak denilen olgu biraz da imkanlarla alâkalı bir durum. Otel odası , 2. Bir ev, araba, uzak mesafeye rahat yolculuk gibi bir çok sorun varlıklı bir erkek için sorun olmaktan çıkar. Dolayısıyla da sorunlar ortadan kalktikca şeytanın durtmesi de fazlalaşır. Sorun zengin erkekte değil ama seytanda. Yoksa biz her zaman masumuz 😂
28 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bak mesela ben parayı buliyim asla aldatmam
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 409 cevap paylaştı.
u +1 yılNiyeti bozuk erkek zengin, fakir ve ya sonradan zengin olmasıyla ilgili değildir. Karakteri bozuktur. Zihniyeti bozuktur. Aklına koymuştur zaten. Orada burada şöyle konuşur. Özellikle bir yoruma alakasız bir şekilde "Siz kızlar paraya tapıyorsunuz." yazar ama aslında kendisinin niyeti de parası olsa yanında bütün kızları gezdirebilmektir. Kısacası niyeti bozuk erkek, hep bozuktur.
10 Yorumla
+1 yılŞimdi o kararkter meselsi falan diyenler olur😂 Para çiçek poleni gibidir arıları kendine çeker kadın ya da erkek farketmez para sizi daha sosyal yapar haliyle daha fazla insanla iletişime girer ve sonunda nefsinize boyun eğersiniz. Sadık bir eş istiyorsan 1. Allah yolunda olan imanlı fakirle evleneceksin yoksa hem zengin olsun hem bana sağdık kalsın düşüncesinde olan kadınlara nacizane bir tavsiyem eninde sonunda aldatılacaksınız.
17 Yorumla- +1 yıl
Belkide paraya bu kadar odaklanilmasa aldatilicaksiniz demek zorunda kalmazsiniz herkes para ve tip delisi olmus bi gecelik iliskilerin ve bi anlik zevkin kime ne faydasi var cozemiyorum
- +1 yıl
@Ksksmsmwmsmmdmx sebebi para olduğu için olabilir mi? Bir anlık zevki veren yine kadınlar!! Adam gey değilse yine ona bu imkanı sunan sizin hemcinsleriniz. Çok basit bir soru açlığa susuzluğa kaç gün dayanabilirsin? Kadınlar her ne kadar dile getirmesede gizliden bu işleri yürütmeye çalışsalarda cinsellik isteği erkeklerde kadınlarda yemekten sonra gelen en doğal ihtiyaç. Bir kadın ya da erkek cinselliğe açsa aldatır. Yani aldatmaya eşler birbirlerini zorluyor.
- +1 yıl
Benim dedigimi bile anlamiyosun ben kimseyi suclamiyorum sen kadinlari sucluyosun kusura bakma da biz de gorduk sirf karisi eskisi kadar guzel olmadigi icin aldatan iki para gorunce baskalari ile gununu gun edip cocugunu karisi terk eden ben
- +1 yıl
Valla isteyen istedigi kadar zengin olsun guzel olsun bu hayatin tek amaci se. KS ise bunu dusunuyosa o kisi ben onun haline uzulurum ya sevgi o ihtiyaci oldugunda yaninda olan kisilerin ihtiysci cok baska bir sey
- +1 yıl
Sana da tavsiyem bu kadar dusmanca dusunme
- +1 yıl
@Ksksmsmwmsmmdmx niye şaşırdın ki bende çok görüyorum bunu ! Erkek parayı bulunca önce arabasasını sonra karısını değiştrir diye bir söz var.
- +1 yıl
@Ksksmsmwmsmmdmx biz o erkelere pussy ssalak diyoruz kadınlarda var bu dick sssalak ! Elbette hayatlarınds tek odak noktaları kadınlar ya da erkeker olan insnalardan uzak durmak her ikimiz içinde faydalı olacaktır.
+1 yılParayı bulunca önce mahalleyi sonra avradı değiştiriyoruz ev işini götüsü para bul bitip kaybedince kuyruğu bacak arasına kıstırıp mahalleye eskiye geri dönüş oluyor
12 Yorumla- +1 yıl
Bak işte işin bide o tarafı var çıktığı yeri tekrar bula bilirsek
+1 yılŞerefsiz erkek şerefsizdir 😂😂 Zengin fakir farketmiyor şerefsiz adi köpeksr aldatır 😂😂 Erkekler kapatılsın jsjsjsjsm 😂😂😂😂😂
24 Yorumla- +1 yıl
Köpekler* yazarken sinirlendim eksik yazmışım 😂😂
- +1 yıl
Aynen öylee öyle de öbür tarafta da hurileri aldatıyorlardır 😂😂😂 Erkeğin dirisi de ölüsü zararlı 😂😂
+1 yılParayla aldatmanin alakasını ben hiç kuramadim. Vardı yapmadım yoktu yapmadım çok oldu yine yapmadım 😀
16 Yorumla- +1 yıl
Yok be moruk. Para ile karakter ölçülmez. Aldatmayan azınlık kesim var
- +1 yıl
Alınma kız hitap şekli o kfkskks yaşı görünce üzüldüm. İyice sctim
- +1 yıl
Tamam moruk ndjdj
- Para & Ekonomi konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılParayı bulan adam önce arabasını sonra karısını degistirirmiş oyuzden para erkeği bozar
24 Yorumla- +1 yıl
Bence adamı ele almalı bütçe peşinden gelir zaten 😂
- +1 yıl
Aynen öyle gülüm ki kimseyi zorla elinde tutamazsın. Adamın. İçinde varsa ne yapsak boş
+1 yılpara önemli bir faktör karakter arkadan gelir kanka sen tespiti yapmışsın zaten
12 Yorumla- +1 yıl
bazı erkekler dediğin gibi sonsuza dek sakık olabiliyor ya da korkusundan sadık kalabiliyor ama geneli için para özgürlük demek
+1 yılKadın yoklukta erkek varlıkta belli olur diye boşuna dememişler. Ve evet, erkeklerin çoğu varlıklı olduğu durumlarda aldatmaya meyilli olacaklardır. Ben yapmam etmem diyenler de yalancı duyar kasanlardır.
11 Yorumla- +1 yıl
Genellikle zengin erkek seçen kadınlar bunu düşünmeden hareket ediyor ve evlendikten sonra da sürekli aldatılıyorlar. Boşanıp adam para koparayım dese, adam mal rejimi yapıp paçayı yine kurtarıyor. 🤣
O yüzden zengin erkek seçiyoruz ki karakterleri belli olsun jdjdjd
11 Yorumla- +1 yıl
😅
Karakterle ya ben hiç aldatmam ki tek kişiyle ilişkide olmak daha ateşli iki kişinin birbirine aşık olması evlenmesi daha seksi bence üçüncü kişi bozuyor olayı olmuyor
10 YorumlaPara güçdür güç de bazı şeyleri daha çok kazanmak dır paranın kazanma avantajı yüksek kıldığı için fakirden bir tık daha aldatma olmadığı gerçeği değişmez rose
10 Yorumla
+1 yılAldatmanın ceşıtlı nedenlerı vardır evlılerde bırıncı nden kadın en ufak bir işten odasını ayırır 75 gun kocamdan ayrı yatıyom dıyenlerde duydum kocda ses etmez onun dırdırnımı cekecem der 😏
10 Yorumla
+1 yılKarakter. Ama para karakteri değiştirebilir. Farklı kadınları erkek her zaman merak eder. Parayla elde edebileceği kadınlara da para eline geçince yürğyebilr
10 YorumlaErkek parayı buldumu önce araba sonra karıyı değişir.
Bu yüzden kocanız parayı buldumu dikkat edin10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZengin erkek arayacaginiza siz zengin olun be abla
21 Yorumla- +1 yıl
Koca aramıyorum ben soru sadece:)
+1 yılSanmam. Aldatmaya meyilli erkek fakirken de aldatmaya daha meyilli olabiliyor. Ha birini düşüremiyorlar orası ayrı.
10 YorumlaŞöyle olabilir adamın parası vardır kadınlar sinek gibi yapisabilir yani paranın ayrı bir karizması var diyelim
10 YorumlaŞuna yorumlara bak adam kalmamış ya. Bu arada aldatavak adam fakirken bile aldatiyor çom güzel
20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 442 cevap paylaştı. Kızların çoğu parası içinde olduğu için daha çok fırsat çıkıyor sadece yoksa erkeklerin çoğu her zaman aldatmaya meyilli 😀
10 YorumlaAtasözü ; Az para kadının, çok para erkeğin gerçek yüzünü gösterir. 😅
30 YorumlaZengini fakiri yok. Karakteri bozulmasın yeter ki herkes aldatmaya meyilli.
10 Yorumla
+1 yılEskiler "Erkeği varlıkta, kadını yoklukta tanırsın" dermiş. 🤷♂️
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılOnun parayla bir alakası yakından veya uzaktan yok.
Yanlız ama yanlız insan olmakla ilgili10 Yorumla
+1 yılSadece erkekler degıl kadınlarda oyle.. Para insanın karakterını degıstırıuor maalesef
10 YorumlaKarakterle alakali, para sadece daha cok imkan saglar
10 Yorumla
+1 yılKarakterde de oluyor düşünce bozukluğunda da olanak olunca ilk sıraya koyuluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyoo zenginlikten uçacak kadar varlık sahibi bi çocuk tanıyorum mesela kendisi bakir bile hatta kafasını yerden kaldırmıyo sırf dindar olduğu için tabi bu gidişle evde kalacak asdasd
10 Yorumla
+1 yılZenginlikle değil de karakter fakirliğiyle olur o dediğiniz.
10 Yorumla
+1 yılFakirlikte kadının, zenginlikte erkeğin kalitesi belli olur derler eskiler.
10 Yorumlazenginlikle ya da fakirlikle alakası yok karakter meselesi
10 Yorumla
+1 yılKimse inkar etmesin de zenginlik herkesi değiştirir
10 Yorumla
+1 yılZenginleştikçe talebi artar, arza da meraklı bir şahsiyet ise tabii ki talebe karşılık verecektir.
10 YorumlaAslında parayı bulan erkek gibi görünse de harcamaya meyilli olan kadınlar. Kadınlar daha fazla lükse düşkün olmaya başladıkça erkeği ittiklerinin farkına varmıyorlar. iletişimi kesiyorlar. İtilen erkekte mutluluğunu başka kollarda arıyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarakteri olan adam parayla bozulmaz zenginleşince yapması onun zaten bu karakterde olduğunu gösterir imkanı olsa hep yapacakmıs demek..
20 Yorumla
+1 yılKarakteri tamamlanmamışsa zenginde olsa fakirde olsa aldatabilir..
10 YorumlaAslında ruhunda aldatmak olan her durumda aldatır ama zenginlik imkanları çoğaltır tabi.
10 Yorumla
+1 yılCibilliyet ve karakter meselesi.
İnşaat gibi düşün.
Temel sağlam olmadıktan sonra yıkılıp kalacak bi yerde10 Yorumla
+1 yılBence hayır saten gerçekten zenginliğe çalışarak gelmiş biri gayet akıllıdır, birini aldatmanın ne kadar onursuzca olduğunu bilir ve aldatmak yerine ayrılır 😊
10 Yorumla
+1 yılKadınlar paralı koca mı arar genel de : )
14 Yorumla- +1 yıl
Ben hem fakirim hem... sorun olur mu bu : )
- +1 yıl
Körü tanıyanın gözlerine ışık saçtırırım : )
+1 yılAldatmanın para ile pulla alakası yok tamamen karakterle alakası var
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle ozellikle guzel seksi kadinlari elde etme tutkusu
10 YorumlaAldatmak karakter sorunudur
20 YorumlaHayır o karakter ve şerefle ilgili
20 Yorumla
+1 yılÖyle maalesef, ben öyle olmam umarım
10 YorumlaKarakter eksikliği varsa zengin fakir fark etmez.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılZenginlikle aldatmanın alakası yok.
10 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 653 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz maddiyat biraz karakter
10 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılPara bozuyor erkeği de kadını da
10 Yorumla
+1 yılkadını yoklukta erkeği varlıkta tanırsın demişler
10 Yorumla
+1 yılaklıma laz mütahitler geldi
10 YorumlaGunümüzde öyle gözüküyor.
10 YorumlaKarakterle alakalı durum.
10 Yorumla
+1 yılKarakter ve eşin ilgisine bağlı
10 Yorumla
+1 yılerkeği kadın
kadını para bozar10 Yorumla