önyargılı birisin..ve hiçbir insan willam blake yutmuş gibi hayatta yaşamaz duygular hem sürekli değildir ki daima duygusal bir yapı olsun..her insanın duyguları vardır kimisinin yoğun ve içtendir kimisinin anlıktır..bazıları içinde yaşar bu duyguları bazıları göstermekten hoşlanır..odun dediğiniz kişiler sadece duyguları yerine mantığını kullanan insanlardır ki doğru yoldalar..bir tane kadın için hele duygusal olmakta saçma..erkeklerin duyguları sadece kadınlara değildir çünkü o kadar dar dünyası yoktur erkeklerin...bulamıyorsan o senin odunluğun..
21 Yorumla
Soran+1 yılHmm true story...
En İyi Cevaplar
Senin bahsettigin aldigi terbiye ile alakali.
Gayler de kirici olur sonucta kirici olmak anlayissizlik cinsel tercihle alakasi yoktur.
Sacma sapan genellemelerde kaybeden sen olursun. Tabi once idrak etmen gerekli.
Evet kaybeden senin gibileridir.
Bahsettigin seyler gorgu ve sosyal egitimle alakali empati yetenegi filanla alakali.
Bir de kendin de hatali olma durumunu ihtimalini de unutma.
Hicbir erkek veya kadin etkisiz tepki gostermez...06 Yorumla
Soran+1 yılYa ben anlatamıyorum galiba. Duygusal erkekler gay demedim dikkat edersen. Feminen olanlar gay oluyor demek istedim. Icinde kadınlık bulunduranlar yani.
Soran+1 yılEvet farkındayım tam ifade edememişim kendimi. Demek istediğini anladıysan sorun yok
Soran+1 yılİstedigimi*
Soran+1 yılGüncelledim zaten.
Duygusal herifleri iki dakika da gay yapan bir zihniyetten fazlasını beklememeliyiz. Erkekleri odun diye ayırıyorsunuz; fakat onları odun yapan bir nevi sizsiniz. Bir hafta içinde tüm ilgi ve alakayı nirvana seviyeye taşıyıp; geriye hiçbir şeyen bırakmayan sensin lan.
50% haksızlık payını ortaya koyarak düşünmekten aciz bir beyin ile tartışılmaz. Duygusal erkeklerle de dalga geçip, kezbanımsı tavırlar ile ayrılan; yine bu saf salak hemcinslerim abi.
Size denecek bir şey yoktur, kezo geldiniz kezo gideceksiniz şte lan.98 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha ne alakası var? Bak farkındaysan hepsi gay demedim, rastladıklarım öyleydi. Ayrıca bulsam da ayrılmam "kezo kezo" tavırlarla. Beni taımadan etmeden yorum yapma.
- +1 yıl
olaya tarafsız bakmışsın teşekkürler
Soran+1 yılYa benim sorumun üstünden kıza yavşamayın *
- +1 yıl
Cevabim Supreme1 e degildir...
@ Soran Gizli! , Puppy yi eskiden beri bilirim yavsama olmadigi orta ben dahil bu cevapta kimse yavsamadi. Senin derdin ne?
Velevki yavsadigimizi dusunuyor engeller bizi sana dusmez boyle yakistirmalar !
Supreme1 den cikarticaginiz cok dersler var erkeklerin de.
Soran+1 yıl@Atlas78! Niye atarlandın?
+1 yılEvet Türk erkekleri romantiklik yapmıyor genelde tabii istisna var da. Yapmamalarının sebebi doğal olmaları bence bir kere kıskanıyolar koruyolar çiçek al bana diyince ne gerek var diyolar kızlar hemen odun sevmiyo falan diyor
ya da çok utangaçtır belli edemiyodur duygularını içinde duygusaldır o belli olmaz ki.
Odun duygusal Romantik kaba diye ayırmayın önce hiç seçmeden tanış belki fikrin değişir kesin kararlı olmamak gerek bakarsın odun dediğine aşık olursun13 Yorumla
Soran+1 yılBenim duygusallıktan kast ettigim romantiklik değil, insan olarak duygusal olması yani. Ve birini bulmuştum dediğim gibi ama feminen gay olduğunu öğrendim, arkadaş olarak çok iyi biri ama
- +1 yıl
Piç olmayan duyguları olan anlamında kast ediyosan onu anlamak imkansız sanırım rol yapar anlamazsın ya da rol yapmaz ama öyle gibi gelir karışık bir durum en iyisi oluruna bırak
Soran+1 yılHmm anladım sagol:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
+1 yılsiz duygusallıkla bazı şeyleri karıştırmışsınız sanırım... siz duygusal iseniz emin olun ki karşınıza sizin gibi duygusal bir erkek mutlaka çıkar yok eğer duygusal biri değilseniz kendiniz gibi birisi olur hayatınızda... Duygusal erkek demek romantik olan sevdiği için yeri geldiğinde göz yaşı dökebilen mektuplar yazıp süprizler yapan erkektir yani romantiktir... bunu cinsellikle bağlamanız yanlış bence...
03 Yorumla
Soran+1 yılCinsellikle bagdastirmak istememistim aslinda. Hayri ben romantiklikten bahsetmiyorum insan olarak duygusal olmasından
- +1 yıl
duygusallık olarak sormamak gerekiyo ozaman yanlış anlaşılmışsınız diyelim o zaman
Soran+1 yılNasıl sormalıydım peki?
+1 yılduygusuz erkek olmaz, sadece duygularını çok belli eden ve etmeyen diye ikiye ayrılır. kaba erkekten kastın ne
01 Yorumla
Soran+1 yılSürekli lanlı konuşan, teşekkür etmeyi bile bilmeyen kaba erkekler
Gaylerden süper arkadaş olur çok iyi anlaşırım alışverişe kuaföre gidiyoruz. Ama erkek dediğin sert olur az ya sevmem yumşak erkek vıcık vıcık olurlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım ben gaylerden hoşlanıyorum fjdodjdjdjsjk imkansiz ask..
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılİki duygusal hergün salya sümük ağlarsınız ota b.ka.
Boşver birinin fazla olmamak şartıyla odun olması iyidir :)02 Yorumla
Soran+1 yılAhahah farklı bir bakis acisi :D
- +1 yıl
Öyledir :))
Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. Duygusal erkekleri gay yaptın ya bir şey demiyorum.. Sanırım çok uç noktalarda bir duygusallık aradığın...
07 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır hepsi gay demiyorum ama ne zaman karsima ciksa gay ya da eğilimleri olan biri oluyor. Ve evet biraz uç noktada dediğim duygusallık
- +1 yıl
Yani bazı şeylerin uç noktada olması farklı eğilimlere yol açabiliyor.. Kadın ve erkeğin doğası çık farklı.. Duygusal erkek olmaz demiyorum, kesinlikle olur ama senin bahsettiğin kadar uç nokta da duygusallık erkeklik eğiliminden çıkanlarda oluyor.. Bence isteklerini ve tercihlerini gözden geçirmen gerek.. Şimdi istediğin duygusallıkta birisi olsa bile ileride de erkeğin baskın kişiliğini isteyeceksin..
Soran+1 yılMaymun iştahlı değilim. Ve dediğin gibi çok duygusal olunca gay olabilir demeye calistim herkes cemkirdi duygusal erkek gay mı? diye.
Soran+1 yılBen de ondan bahsediyorum. Haklısın yani
Soran+1 yılBenim anaç yapımdan kaynaklanıyor belki de. Sahiplensin istemiyorum pek. Cok duygusal bir arkadasım var cok da iyi anlasıyoruz yani. Destege ihtiyacı var biraz
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılher duygusal erkek gay olacak diye bir kural yok bu arada genelleme yapma ucu banada dokunuyo ben duygusalım ama gay değilim buda sana ufak hatırlatma
04 Yorumla
Soran+1 yılHoff yeter cildircam. Her duygusal gay mı dedim? Asiri, uç noktada duygusal olan erkeklerin gaylıga eğilimi oluyor diyorum. Laf sokmaya calismasaniz artik
- +1 yıl
ben laf sokmaya çalışmıyomki yanlış okudum bağyan hanımcım laf sokmak bana göre diil hatta hiç diil :) ha gaylığa meil var mı onu bilmem ama bende yok o dediğin şeyden :)
Soran+1 yılÖzür dilerim o zaman ben yanlış anlamışım:)
- +1 yıl
sorun değil duygusal erkek bulursan banada haber ver bende duygusal bayan bakayım beraber duygu yükleniriz
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. eğer böyle düşünüyorsan
tavsiyem sert erkekle evlen
namus ve ahlak duygusallıktanda önemlidir01 Yorumla
Soran+1 yılNamus ve ahlakla ne alakası var? Evlilik dusunmuyorum zaten
+1 yılDuygusal veriyor, olmayan aliyor sana erkek yaramaz difdifdif
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha
+1 yılDuygusal biriydim, son beş yıl aşırı duygusuz biri oldum. Hem de kadınlara karşı...
18 Yorumla
Soran+1 yılBen genel olarak duygusallıktan bahsediyorum
- +1 yıl
Genel olarak merhamet sahibi biriyim ama kadına sıfır torelans...
Soran+1 yılbir sebebi var mı
- +1 yıl
Dürüst erkek istersiniz,
Merhametli erkek istersiniz,
Akıllı ve aklı başında erkek istersiniz,
İlgili ve kibar erkek istersiniz,
Madden ayakları yere basan erkek istersiniz...
Bu erkeği bulduğunuzda da bir sene gezer tozarsınız.
Sonra monotonlaştığınızı söyleyerek ilişkiyi bitirirsiniz.
Bir kaç gün sonra da hiç bir şey olmamış gibi dönmek istersiniz.
Bu tecrübeyi beş kez yaşadım. Altıyı yaptırmıyorum. Evime istediğimde kadın alıyorum sabah uğurluyorum.
Hak ediyor bunu Türk kadını.
Soran+1 yılGenelleme yapıyorsun farkındaysan.
Soran+1 yılYani herkes böyle değil
- +1 yıl
Beş kere yaşanılmış bu durum bende yalama yaptı. Tümevarım yapmaktan zihnen kendimi alamıyorum, sevmesem de genellemeyi büyük bir çoğunluğunuzun böyle olduğunu görüyorum.
çünkü tabiri caizse günümüzde duygusal olmanın bir getirisi olmuyor tahmin et neden? ortallıkta kötülere aşık oluyoruz diyen bir kız gurubu var
07 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılAhahahaha cok garip...
Soran+1 yılHerkesin istekleri farklı tabi. Ben maço erkek sevmem itici geliyor
6 ayDuygusal bir erkeğim ve gay ne alaka aw. dünya sizin gördüğünüz kadar değil. Ortamınızı değiştirin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuygusal olunca da ne o öyle kız gibi deniyor. Ben sevdiğim ile sarılıp müzik dinlemek isterdim
https://youtu.be/wihAMjI3GV800 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı. Sen Gay olupta duygusal olan erkeklere bakmışsın.
Şahsen ben duygusalım, Ama gay değilim.12 Yorumla
Soran+1 yılBen feminenlerden hoşlanıyorum galiba
kaba değilim ama duygusal derken öyle habire ota boka ağlayacak tip de değilim
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten ota boka ağlasın demiyorum
Soran+1 yılYok ya ağrı tepki vermedim :D
+1 yılben duygusalım gercekten ağlatırım seni her gün..o kadar.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım? :D
- +1 yıl
benle arkadaş olursan ne kadar duygusal oldugumu görürsün
Duygusal erkekler hep aldatılmıştır, çünkü temiz kalpli düzgün adam yaramaz kadınlara.
012 Yorumla
Soran+1 yılGenelleme yapmasak?
Soran+1 yılKomiksin cidden. Niye kendime oyuncak arayayım? Uslübuna dikkat et.
Soran+1 yılBen kendimle ilgileniyorum zaten merak etme sen " :) "
Soran+1 yılKarakter analizi yapmak sana mı kaldı?
Soran+1 yılOldu mu*
Soran+1 yılYoo değilim
sen anlayamazsın... :D
011 Yorumla
Soran+1 yılNeyi *
Soran+1 yılBen kırılgan duygusallıktan bahsediyorum:) daha anlayıslı oluyorlar
Soran+1 yılNe bileyim erkek beni sahiplenmesin ben onu sahipleneyim istiyorum yani
Soran+1 yılO yüzden baskın olmamalı
Soran+1 yılAnladım doğru olabilir dediğin
Soran+1 yılBen evlilik düşünmüyorum zaten
Odun erkek daha iyidir ya dedigin gibi duygusal erkekler gay olabiliyorlar odun olacak ama yeri geldiginde romantik olmayi bilecek erkek dedigin amaa asik olunca tabi tum bu soylenilenler bosa gidebiliyor
00 Yorumlaben duygusalım. ama kaybeden oluyorum. fakat yinede duygusalım...
08 Yorumla
Soran+1 yılBen de kaybeden oluyorum genelde.
Soran+1 yılKaç yaşındasın
Soran+1 yıl20 olacağım
Soran+1 yılBalık, senin?
+1 yılDuygusallıga fazla gerek yok kızlar duygusal erkekleri boynuzlamayı sever çünkü :)
08 Yorumla
Soran+1 yılOnyargılaar
- +1 yıl
Çevremde gördügüm bu oldu benim belki önyargı yapmış olabilirim ama inan insan göre göre artık inanmaya başlıyor..
Soran+1 yılBen bulsam bırakmam :D
- +1 yıl
Buldun şimdi bırakma :D
Soran+1 yılBulamadım shjshsjjs
- +1 yıl
Duygusal erkek olarak burdayım hehe :D
Soran+1 yılReelde tanışmış olsak daha iyi olurdu
- +1 yıl
İmkanlar bukadar maalesef :)
duygusal bir adamla asla anlaşamassın, anlaşacagını sanma sakın
019 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılRol yapmayan duygusal erkek yok mu yani :D
Soran+1 yılBuldum birini ama yakın arkadaş olduk :)
Soran+1 yılKadınlara ilgi duymuyor o yüzden sadece arkadaş olabiliriz
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılzaten erkek arkadasım, homoseksuel
Soran+1 yılAntidepresan falan kullanıyor biraz sorunları var destek oluyorum ben de iyi biri ayrıca. Ondan hoşlanmıyorum yani, umarım
Soran+1 yılbir saniye, kişiliğini oturtturamamıs derken? Homofobik falan mısın?
Soran+1 yılAntidepresan kullandığı icin mi dedin yoksa
Soran+1 yılHadi ya. Bilmiyordum bunu. Gözlemledin mi hiç böyle bisey
+1 yılErkek duygusuz olamak zorunda duygusallık zayıflık tır (herkese karşı duygusuz olmak değil tabiki de)
00 Yorumla
+1 yılgay filan değilim ve duygusalım ama bir halta yaramıyo bunuda mahvediyosunuz o yuzden sıkıntı yapma çok ;)
00 Yorumla
+1 yılodunken alıp yontacaksın istediğin şekli alacak =)
16 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha :D
- +1 yıl
e öyle erkeği eğiten kadındır akıllı olun biraz =)
- +1 yıl
höytttttt =)
- +1 yıl
Yav he he
- +1 yıl
yalan mı be odun değilmisiniz
6 ayErkeklerin çoğu odun gerçekten de
00 Yorumlainsan kendisi gibisini bulur
01 Yorumla
Soran+1 yılBuldum da gay cikti gajsjshshhs
- Aşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılbende duygusalım, burcum balık
02 Yorumla
Soran+1 yılBurçlara pek inanmıyorum ama benim de balık
- +1 yıl
Burçlar zaten istatistikseldir. Analizler neticesinde belirleniyor. %90 tutuyor. Ancak yorumlara ben de inanmam. Sadece özellikleri ilgi çekicidir.
En büyük odun erkek yaşasın HARDCORE <3 .
03 Yorumla
Soran+1 yılSadece başlığı mı okudun :D
Soran+1 yılNeyse canın sagolsun
sen beni arıyorsun ama geç kaldın kaptılar :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya tüh :D
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. odun dıyınce bırı bana seslenıyo sandım
10 YorumlaErkek dediğin odun olacak
05 Yorumla
Soran+1 yılPff bir degisik ben miyim :D
bir odunmu dedi merhaba :)
00 Yorumlasinirde var duygusallıkta
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılGeldim iste ikinci dilegin ne:)
02 Yorumla- +1 yıl
kurabiyeee:)))
- +1 yıl
Gel bende aradigin herseyi bulacaksin:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler duygusal olduğunu belli etmezler...
01 Yorumla
Soran+1 yılBelli eden de var
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. sana lazım
06 Yorumla
Soran+1 yılNe lazım
Soran+1 yıl😒😒
Soran+1 yılNe diyon gülüm
burdayız selam:)
08 Yorumla
Soran+1 yılSelam
Soran+1 yılİstanbul
Soran+1 yıl20'ye az kaldı