Acaba hangi takım kazanacak 😂😂
Kadın fazla duygusal tabi 😅
Erkeğin göbek ismi odundur 😅
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Acaba hangi takım kazanacak 😂😂
Bence kadın daha duygusal bir keresinde bir arkadaşla tartıştık beni evine çağırmıyorsun konusundaydı o dedi "Onlarda benim evime gelmek istiyorlar ama ben hayır deyince ısrar etmiyorlar" dedi bende kendi fikrimi söyledim dedim "Onları kendi evine çağırdığında daha az reddetmişsindir ondan bir anormallik sezmemislerdir. Beni neredeyse her gelişimde Melis bugün bizim işimiz çıktı başka zaman yok Annem kızabilir yok bilmem ne diyerek reddettin." Diyorum çünkü öyle Artık bahane olduğunu düşünmeye başlamıştım hep tam geleceğim vakit bir işi çıktı. O dedi "Melis susacak mısın artık?, Nolur sus" yok bilmem ne. Biz kadınlar Adam gibi tartışamıyoruz bile. Hemen ağlama moduna geçiyoruz.
Bir keresinde de burada bir soru okudum diyor (Kadın bu arada cevap veren erkek) kadın diyor " Bugün okuldayken adetliydim bir kan kokusu geldi sizce o benden mi geldi önümdeki çocuktan mı?" Diye. Detaya da şey yazmış "Arkadaşlar öncellikle yıkan felan demeyin öncellikle yıkanırsam adetim kesilir. Şöyle oldu kantinde bir şey almak için sırada bekliyordum bir anda bir kan kokusu geldi bende yıkanmıyorum bu arada adet olduğum da kan gelmesi gitmesin diye. Şimdi Merak ettiğim soru şu o koku benden mi geldi önümdeki çocuktan mı?" Diye bir şey yazmış tam olarak öyle mi yazdı Bilmiyorum ama. Buraya kadar her şey normal (Yani bence normal) Sonra bir Erkek üye cevap yazmış. Ne dediğini hatırlamıyorum fakat Altına o kızda cevap vermiş, Erkekte şöyle bir cevap verdi "Kanının kesileceği felan yok bunlar senin hüsnü kuruntun kanın kesilecek olsaydı şu andada kesilirdi değil mi?, Kabul et sen temiz bir kız değilsin eminim o kokuyu arkandakilerde alışmıştırda sen kırılma diye söylememişlerdir. Git yıkan pis pis kokcağına git yıkan ya da okula gitme" dedi. Adam gayet haklı tam olarak öyle demesede haklı yani. Kanı kesilecek olsaydı şuanda da kesilirdi değil mi? Ama yok illa kadın olduğu için bir Erkek ona saygı göstermek zorunda Erkek istediği gibi eleştiremicek o kadın duygusal olduğu için kadın istediğini diyecek fakat söz sırası erkeğe gelince istediğini söyleyemeyecek? Ben ne anladım o işten? Neden çünkü erkek pek ağlamıyor duygusal değil kadınlar ota bilmem neye herşeye ağlıyor diye Onlara saygı duyacakmışlar. Peh. Kadın dedi "hop hop ağır ol karşında Kadın var düzgün konuş işte tüm bu cinayetler kadın cinayetleri sizin gibi o çocukları yüzünden oluyor Soyunuz tükensin Allah belanızı versin" dedi. Adam da beklediğim cevabı veremedi tabi. Beklediğim cevap "ne ağır olcam dövmüyorum bir şey yapmıyorum sana mı soracam nasıl konuşup konuşmayacağımı" idi. Erkekte o beklediğim cevabı yapıştıramadı tabi hemen "Özür dilerim bayan Hakkını helal et iyi geceler" dedi kadında "Ağlattıktan sonra özür dilesen ne yazar ki?" dedi. Sizce ağlanacak bir şey var mıydı bunda? Biz cidden neden ağlamak için sebep arıyoruz ki mücadele etmek varken? Ondan sonra erkekler odun oluyor. Yalan Külliyen yalan. Kadınlar fazla duygusalsa Erkekler ne yapsın? Kankası gibi konuşuyor işte adam. Bence kadınlar daha duygusal VAllah kim ne derse desin. Az önceki sadece bir örnekti onun gibi binlercesi var Allah yok etsin onun gibi kadınları. Onlar yüzünden kendi cinsiyetimden tiksiniyorum ben be VAllah
Muhtemelen görüşümü kimse sonuna kadar okumaz ama yazayım. Kadınlar odun bence. çünkü neden bilmiyorum bu ülkede ki kızlar bana fazla erkek gibi geliyor ya da ben çok romantik ve duygusalım :D genelde bakıyorum hiç iltifattan anlamıyorlar ya da saçma saçma ergence şakalar yapıyorlar. erkekler desen zaten onlardan da odun. bu ülkede kimse kimseyi gerçekten sevmediği için sanırım bir yerden sonra onlarda inanmıyor kendilerine bu yüzdende romantik olmuyorlar. ama ben romantik olmayı seviyorum her zaman.
Sonuna kadar okudum 😄
Biliyorum abla ters psikoloji yaptım öyle yazınca okursun dedim :D :D
Zamanım olunca okuyorum inanki hepsini bazen zaman olmuyor sıkıntı oluyor 😄
Anladım abla :D sanki ben okutturmuşum gibi davranmaya devam edelim :D
😂 tamam anlaştık
Cevap
34Cevap
Bence o kişiden kişiye değişir. Her dakika minnoş olamam.. Herkese de öyle duygusal yaklaşamam.. Benim için özel olan kişiye derin olurum, onun da bana derin olmasını beklerim.. Duygusuz insan değilim ama aşırı kırılgan da olmak yapımda yok. Herkese güçlü ama bir kişiye zayıf olmak önemli olan bence.. Keyifli günler..
Ben odunum hem de bayağ kalas olanından. 😄
Genel olarak söyliyim ozmn kadınlar fazla duygusal..😄
Çok thanks.😄
Erkeği aşağılayan her kadında gizli bir narsizm vardır. Yetersizlik duygusu yani. Kadını aşağılayan insanda da yetersizlik duygusu vardır.
Odun dediğiniz şey tartışılır. İnsan doğası gereği her şeyi anlayacak kapasitede değildir. Size verilen emeği tek küçük yanlışta silebilen biriyseniz bütün erkekleri odun olarak görürsünüz.
Ayrıca kadınların çoğu da birçok konuda erkekleri anlamıyor. Erkeğin yorgunluğunu göremeyen ilgi meraklısı özgüvensiz kadın tabii ki erkeği odun olarak görür. Empati iki cinsin birbirini anlama gayesi göstermesi ile olur.
Kadınların duygusal olmasından yana kullandım oyumu 😆 Kadınlar genelde fazla duygusal ve ince düşünceli oluyor. Erkekler daha düz mantık, daha düşüncesiz olduğundan kadınlara odunumsu geliyor. Haklılar da 😆 Biz bu kadar hassas olmasak erkekler daha normal gelecek gibi sanki 😄
Sorun bizde değil, sizde bence..😄
Mesela ben; odunluk yanımdan bile geçmemiştir.. 😅
Gülüp de gülsem mi demen.. 😅
Tabiki de erkekler fazla odun.. Odunu yontmak gerek.. Yonta yonta istediğimiz gibi bir adam olur mu günün birinde.. 😅
Erkeğin kadının duygusunu algılaması bile zaman alıyor. Kadınla aynı seviyede değil tabiki erkekler odun😀
Biraz onlar yontulsa biraz biz daha az hassas davransak süper olur
İkisi de birbiriyle kapışir.. gidip bir ormana bir ağaca sarılsam.. daha mı fazla ruhuma işler
Kadınlar fazla duygusal gibi. Östrojen ve progesteron akıllarını bulandırıyor maalesef gerçekçi düşünemiyorlar.
https://www.youtube.com/embed/U5sbE1_SrHMKadınlar duygusal ama fazla değil bence erkekler aşırı sert mizaca sahip kadınların duygusal olduğunu bile bile bu şekilde yaklaşım sergilemeleri odunluk değil de ne yani her şey bariz ortada..
Gerçek değişmez asla kadınlar çok duygusal zaten KS kızların tüm soruları sevgili aşk meşk üzerine kadınlar duygudan başka hiç birşeyle meşgul olmazlar 😄
Erkekler odundur maalesef. Ama suç sizin tabi.
Erkeklerin hepsi odun olmuyor ya biz duygusalız
_Elyise Kadın milliyetçisi, ırkçı, cinsiyetçi, erkek düşmanı yaratık.
Erkeğin göbek ismi odundur, hödüktur kütük tür.
Kadınların duygusallığı erkekleri yeşertiyor 😀
İki tarafta eşit odunluğumuz var kadınlar hassas vs
Duygusallık sadece kadınlara özgü bir şey değildir.
Erkekler yontulmamış odun biz duygusal değil acımasızız
Erkekler ruh öküzüm cümlesini genelde siz kadınlar kullaniyor.
Erkekler daha fazla odun, çünkü her kadın duygusal değil
Evlenmemiş ise Kadının soy adı odundur göbek adı kütük sakin ol genellemiyorum
Odun değiliz yaradılışımız sizden farklı sadece biz odun sizde çiçek değilsiniz malesef😀🤣
Bence kadınlar çok daha duygusal erkekler artık pek odun değil bana göre
Ahhhh keşke odun olsam 😃😃 bu yola çıktım ama başaracam sonunda
Bir insan sırf duygusal diye… empati yapmadan bir diğer insanı yadırgaması gayet odunca
Her ikisi de olabilir, kişiden kişiye değişen bir durum. Her erkek odun olmadığı gibi her kadın da fazla duygusal değildir.
erkekler odun, orta yola nasıl gelinir henüz bilemiyorum 🙃
İkisi de eşit bu yüzde yüzden kimse mutlu olamıyor 😀
Kadınlar duygusal muygusal değil hepsi rol hadi eyvallah
odun ama ileride belki kürdan oluruz bea
Kadinlar aşırı duygusal her şeye ağlıyorlar
Biz normaliz siz çıt kırıldımsınız len biz erkek ortaminda birbirimize yaptığımız şakayı bir kıza yapsak bir daha kendine gelemez kadın 😂
Erkekler fazla odun 🤕
Her ikisi birden dengeli ilerliyor
Bence, insanlar fazla dengesiz
Erkekler duygusal özellikle baba olduklarında
Erkeklerin çoğu odun maalesef
Kadınlar çok duygusal
Erkekler odun… Çok hem de…
Erkekler fazla odun, öküz, kütükler
Kadının fendi erkeği yendi
kadınlar fazla duygusal.
keşke odun olsak. kadınlar odun seviyor zaten
Erkeğin göbek ismi odundur o kadar
Erkekler tam sobada yakmalık odun 🙄
Odunuz kabul ediyorum :D :D
ben hem duygusalım hem odun
Erkekler aslında bazen en kolay ve normal şeyleri bile anlamıyorlar
Erkekler odun
Biri çiçek biri böcek bakalım kim kimi çözecek
Hüloooğ
Erkekler odun
Bu konuda biz bayrağı kadınlara kaptırmayız..
Kadınların odunluğu >erkek odunluğu
Siz odunluk görmemişsiniz...
Kadınların duygusalligini anlamayan erkekler odun
Kadınlar fazla duygusal 😂
Ben kütügüm
Erkeklerde odunluk var ya maalesef
Yok kadin
İkisi de bence.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?