1 buçuk yildir sevgiliyiz evlenmeyi düşünüyoruz. Ben üniversite mezunuyum sevgilim lise mezunu. Kim sorsa isi ne diye asker diyorum boyle tuhaf bakıyorlar zordur diyorlar nerden buldun diyorlar hatta annem kesinlikle istemedi vazgeçmedim ben bunu sorun yapmiyorum asker esi olan var mi? zorlukları neler ben zorlukların üstesinden gelecegimi düşünüyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki yanlış anlaşılır ama yine de söyleyeceğim, sevgilin lise mezunu asker olduğuna göre muhtemelen uzman çavuş falandır yani eskiler gibi harp okullu değildir bu yüzden rütbesi düşük olacaktır bu da aynı zamanda düzenli bir hayat için 15 senesi daha var demektir ama uzman çavuş olanlar bunu zaten bilerek diğer hayatlarını ikinci plana atarak olurlar, ha bazıları var ki eğitim olmamış iş bulamamış bari biraz para biriktiririm diye gider o başka ama bu bir meslek değildir kariyer değildir devletin son dönemde parayla tuttuğu adamlardır o yüzden sevgilini normal hayata çekmeni tavsiye ederim.
33 Yorumla
Soran+1 yılBoyle birsey kesinlikle yapmam gurur da duyuyorum mesleğidir saygi duyarim her zaman arkasindayim is bulamadığından degil elinden her iste gelir daha fazla maasi var diye kac senedir bu isi yapiyor ilerde bakalim ne olur hayirlisi diyelim
Cevap sahibi+1 yılben de onu diyorum zaten gurur da duyulur saygı da duyulur fakat bu iş para için seçilir ve paranın getirdiği evlilik gibi şartları götürür ama hayırlısı diyorsan hayırlısı o zaman soruluk bir durum yok
Soran+1 yılTesekkur ederim..
En İyi Cevaplar
Asker eşi olmak zordur senin gibi kadınlar cesaretli ve korkusuz kadınlar bunun üstesinden gelir, ailen istemediği halde aşkına sahip çıkıp bırakmamışsın onu helal olsun derim, senin gibi kadınlar bize de denk gelir umarım
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok kişiden olumsuz yanıtlar aldim ama ben onun yüreğini kişiliğini çok sevdim gözüm yükseklerde hicbir zaman olmadı beni mutlu etsin eve ekmek getirsin yeter ben üniversite sen lise mezunusun diye de onu ezmedim ezmem kimseye de laf ettirmem çok tesekkur ederim..
Soran+1 yılTesekkur ederim..
Evet zor.. Annen de endişelenir hakkı ama ustesinden gelebilirsiniz. Ciddi olduğunuzu karar verdiğinizi net bir şekilde ailene anlatırsan sorun olacağını düşünmüyorum. Aynı olay kuzenimin başına geldi su anda ilişkilerine devam ediyolar. Hayırlısı olsun. Sürekli kalıcı yerin olmicak ama bir çok insan var evlenen eden imkansız mi hayır. Seviyorsanız ayrılmayın dayanın. Dua edin. Mutlu günler
03 Yorumla
Soran+1 yılBabam çok sevdi çok düzgün karakterli biri dedi annem herseyini sorun ediyor eğitimi olsun asker olmasi olsun durumlari olsun ben guzelce ciddi bir iliskimiz olduğunu dedim o da kabullendi çok teşekkür ederim herşeyin hayirlisi..
Soran+1 yılİnşallah çok teşekkür ederim😊😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 32,8b cevap paylaştı. tayin zorluğu var sürekli ayrıca göreve gitmesi yalnız kalmak vs.
08 Yorumla
Soran+1 yılBiz zaten uzaktan iliski yurutuyoruz hayirlisi insan severse herseyin üstesinden gelinir diye düşünüyorum
Soran+1 yılMasa basinda calisiyor Şu an birkac aydir
Soran+1 yılBabam karsi cikmadi babam aksine çok sevdi ailesini uzaktan tanıyor çok karakterli efendi biri dedi annem asker olduğu için istemedi ama onu da ikna ettim
Soran+1 yılbu yaz olacak inşallah nişan
+1 yılçok zor aklın hep orda ve uzak şehirlerde ve sende aldatıyosun sonuçta
01 Yorumla
Soran+1 yılAldatiyor muyum? eskiden evli olanlar gurbete giderdi kadin beklerdi sevmek bu mu sevdiigin gidince aldatiluyor mu kusura bakmayin ama oyle karaktersiz bir insan hiçbir zaman olmadim aldatsaydim şimdi aldatirdim uzaktan iliskimiz var zaten
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 13,1b cevap paylaştı.
+1 yılKolay değil bir kere orası kesin. Hayatta bazı şeyleri kendi başına halletmen gerekecek
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılZorluklar senelerce ayda bir falan görmek ve sürekli bir ölüm tehlikesi olmasi
00 Yorumla
+1 yılBuna burada yapmak istemiyorum.. derin konu
00 Yorumla
+1 yılSana helal olsun
01 Yorumla
Soran+1 yıl😊🙏
Rütbesi nedit
01 Yorumla
Soran+1 yılUzman Cavus
kısmet
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında