Abartılı severim ben. Doruklarda yaşarım yoğun bir şekilde içten içe hissederek. Marjinal insanım herkesleşmiş temel algıların üstüne çıkmayı hedef biliyorum kısır göndü içerisinde dahillik bana göre değil.
Ölçüden kasıt burada sevgiyse elbette ki iliklerime kadar çekerek yaşayabilirim. Tüm aurasına kapılıp sevdiğim insanla büyük bir aşka imza atarım. Doğru sevginin ölçüsü olduğunu zannetmiyorum uçsuz bucaksızdır.
İllaki bir şeylerde ölçü gerekiyorsa 'saygı, sadakat, tutku' gibi kavram üçlemesinin belirli ölçülerin dışına çıkmamasından ve değer kaybetmemesinden bahsedilebilir.
Bana göre sevmenin ölçüsü olmaz zaten ölçü konulabilseydi bu duygununda istendiği zaman önüne geçilebilirdi. Sevmek adı üstünde ne ölçü tanır nede başka bir engel sadece seversin..
Ben seversem mecnun gibi dağlar delen Ferhat gibi adam gibiiii adam gibiii adam gibi severim ~Ahmet Şafak
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben de bugün standda bir kız gördüm , kısa bir deri etek giymişti. Ben muhafazakar bir aileden geliyorum. Öyle kısa bir etekle o kadar insanın içinde rahatça durabilmesi bana çekici geldi. Galiba bize farklı gelen insanlar içimizdeki keşfetme duygusu nedeniyle ilgimizi çekiyor. Ama buna aşk denemez merak denir. Senin arkadaşında büyük ihtimal o kızı merak ediyor