Evlenince bana perde taktırmayacak hatunu nerde bulabilirim 🙄?
21. yy girdik ama şu kornişe perde takma olayını çözebilmiş değiliz.. (Çözüm stor perde diyenin ağzına stor perde takarım. Ev mi ofis mi belli değil)
Kolum ağrıyor şu an perde takmaktan.. Biz erkeklerin en önemli görevi de bu: Perde takmak.. Başka bir işe yaramıyoz sanki.. Hee bir de halı silkelemek var nasıl unuturum..
Bizde perdeleri annem takıyor ama bence perde takmak erkek işi. Niye diye soracak olursanız biraz zor bir iş. bir kaç kere takmisligim var insanın kolu kopuyor resmen. Halıya gelince kadınlar halıyı kaldıracak güçte olamadıkları için ( en azından kendi adıma konuşayım) buda erkeklere kalıyor.
Kadınlar naif ve fiziksel olarak zayıf varlıklardır. Koltuk kaldırmak, perde asmak, hali silkelemek gibi işler kadınlara ağır geleceğinden bir zahmet onlarida erkekler yapsın.
Not: benim babam ev işlerinde hicbir şeye el atmaz. 🤷♀️ Çünkü babanem öyle alıştırmış. Erkeklere de ev işi göstermek gerektiğini düşünenlerdenim.
Soruya gelecek olursak perde taktirmayacak bir hatun bulmak yerine perdesini takacağınız taktıktan sonrada bey çok yoruldun bir yorgunluk kahvesi yapayımda iç diyecek bir hatun bulun.😊😊
Altı üstü bir perde takmak o kadarını da yapın yahu. Perdeye gelene kadar tüm evi baştan ayağa temizleyen yorulan ve artık kollarında derman kalmayan kadın mı taksın perdeyi?
Yani bir perde alt tarafı takarsın olucak... Erkeğin kolları daha güçlü olduğu gibi çabuk yorulmaz.. ben iki perde takınca kollarım kopuyor mesela.. ☺️