Arkadaşlar ben bir kızı sevdim 7 8 ay sevdim ama söyleyemedim sonradan söyleme kararı aldım en yakın arkadaşına danıştım oda istersen söyleyebilirsin şu an öyle bir şey istemiyor ama dene şansını yardımcı olabilirimm ama sevdiğim kıza birşey söylemedi. Neyse sonradan söylemek için çabalarken bir gün öğreniyorum ki en yakın arkadaşımda açılmış o kıza (tesadüf ya ikimizde çok uzak olan kıza ikimizde yazacaktık onunki birden karar ama ben 7 8 ay içimde sakladım) bunu öğrenince üzüldüm ama ne olursa olsun oda açıldığı için ben artık bu işin peşini bırakma kararı aldım ayıp olur diye. Söylemedim sevdiğimi. Hatta o yakın arkadaşım benden bu kız için yardım istedi defalarca bende belli etmedim benim sevdiğimi bir iki danışmasında yardımcı oldum ama sürekli de sorunca bende gerçekten bu işten soğudum yavaşca içimden atıyordum böyle yapınca iyice soğumaya başladım sonrasında bu olayları onun yakın arkadaşına anlattım ben yokum diye böyle böyle yakın arkadaşım da ona açılmış diye oda birşey demedi hayırlısı olsun üzülme falan belki bir gün olur dedi neyse bu yakın arkadaşıyla arada arada bu konuda konuşuyorduk artık konu ilerledi biraz daha samimi olduk bu olayların üstünden biraz zaman geçtikten sonra. sabhaları akşamları mesaj atar olduk konuşuyoruz öyle arada samimi bir ortam oluştu. özel hayatla ilgili konuşmaya başladık falan falan. Benimleyken böyle çok keyifli oluyor. BEN BİRAZ HOŞLANMAYA BAŞLADIM ÇOK DA İYİ BİRİSİ İLERLEYEN ZAMANDA OLMAK İSTESEM BU DURUM ABES OLURMU EN YAKINN ARKADAŞINI SEVEN BİRİYLE OLMAK SAÇMAMI OLUR. (UZUN OLDU AMA CEVAPLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ)
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar benimle konuşmaları da çok farklı kafamı karıştıran bu zamana mı bıraksam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer