Hayatımda ilk defa aşık oldum desem yalan olur ama bu başka önce baglandım sonra şiddetlendi iş arkadaşıyız
Öğrendim ki sevdiği varmış kendimi alkole vurdum kafamdan düşündüm dedim vazgeç ama kalbim dayanmadı gecemde gündüzümde kızla konuşurken ufak çaplı kalp krizi geçiyorum ne yapacagımı Bılmıyorum çok kötüyüm o öyle saygılı efendi güzelki bu kötü dünya için bile bana fazla geldi birsürü kız teklifi aldım ama gönül işte karakter olarak kıza çok benziyoruz ikimizde iyi niyetli insanlarız adı bile beni etkilemeye yetiyor ben ne yapacağımı bilmiyorum alkole sardım 15 gündür kendimi iyi hissetmiyorum kızıda anlatıp üzmek istemem kafam çok karışık zaten 1 ay sonra turizm sezonu bitiyor herkes yoluna gidecek çok zoruma gidiyor 3 aydır arkadaşız doğum gününde hediye bile almadım anlayıp üzülmesin diye sadece merak ediyorum şansımız var mı arkadaş olarak sürdürsem Bılmıyorum ama kızı kendimden çok seviyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sevdiği olan birine bağlanmak sağlıklı değil yalnız olsa açıl derim ama olmaz ayrıca alkole vurma kız gelecek mi öyle içince kendine zarar verirsin nerden biliyorsun ki belki de bir başkasıyla çok daha güzel karşılıklı aşk yaşayacaksınız olmadı diye umutsuzluğa kapılma hayat sürprizlerle dolu çok kötü geçen günlerin ardında güzel günler de saklı 😊
Allah razı olsun Bana mesaj atarsan sevinirim gerçekten önemli bu konuyu sadece 5 dakika zaman ayır konuşalım Allah rızası için
Burdan olmaz mı
Valla mesaj atarsan iyi olur sabah 7 de işe gidecem bir kızla bu konuyu konuşmam daha doğrı olur Allah' için dedim valla yardım edin
Mesaj atılmıyor
Sadece bunu söyle bu iş imkansız mi kendini kızın yerine koy seni canından çok seven biri var yani birgün sevdiğinden ayrılma ihtimalin yokmu ayrıca Allah en iyisini bilir kız seviyor diye ayrılma durumu yokmu tabii ki mutlu olmasını istiyorum sadece başıma çok kötü şeyler geldi sonrasında bu kız karşıma çıktı bazen buna kader denmez ki yıllar sonra birini seviyorsun bende bu durumdan rahatsızım sevdiği varsa mutlu olmasını isterim hiç bir erkek kendisini yatağa davet eden kadına hayır demez ( özür dilerim bunu yazdığım için) ben hayır dedim çünkü kalbim kapandı yani kısaca kıza sadece dedim ki bana çok benziyorsun bana dediği şey biliyorum dedi benim seneye gelip gelmeyeceğimi sordu ve bana diyorki hayatımda gördüğüm nadir iyi insanlardnsın
Bilmiyorum bu kız Allahın hediyesi gibi
Sana istek attım ordan konuşsak daha iyi olacak galiba istek atar mısın
Bende istek attım ama hesabı yeni açtım mesaj atamıyorum seviyem yükselirse yazacagım çünkü burada kimseye derdimi anlayamıyorum yardımın için teşekkür ederim Allah razı olsun
Olmuyor benim de maalesef yazamadım rica ederim bişey yapmadım
Tamam Allah kısmey ederse konuşuruz Allah rahatlık versin yinede beni düşündüğün için sağol ben yatacağım işin rast gelsin
Sağ ol sana da Allah rahatlık versin burada olursam konuşuruz
Tamam
Telegramın varsa müsait olunca kullanıcı adını yaz ordan konuşalım çünkü burada xper yükseltmem imkansız pek gelmiyorum hiç hatta
Fener sampiyon olur o kızdan hayır gelmez kuzen