Aşk İlişkileri Bu devirde keko olmak mı gerek ki sevgili edinmek için sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kekolar sizce ağzı laf mı yapıyor ya da nasıl başarabiliyorlar efendi düzgün normal insan gurucu mu sizce neden düzgün yerine keko sizin düşünceleriniz nelerdir? Bu devirde keko olmak mı gerek ki sevgili edinmek için sizce? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Edarella Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Ay hiç tipim değil. Doğru dürüst bir insan olsun ya. 0 0 Yorumla
Ferrarix Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Keko ne alaka. Sadece kıyafete bakarak keko denmez. Bu çocuğa bı takim elbise giydir manken gibi olur mk 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu çocuk keko bırak bu lafları Yorumla
Redmad Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 52% +1 yıl Badboy olarak mı görüyorlar ben de anlamıyorum ki ne yaşıyor bu kızlar 1 0 Yorumla
darkkAngel Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 34% +1 yıl Valla ne kadar gordugum keko varsa hepsinin sevgilisi var, bir denemek lazim demek ki oyle olmayi sjsj 0 0 Yorumla
11112 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Yaşamı gerçekten iyi özetledikler için farklı kılığa girip kandırmadıkları için bu onlar keko değil doğal insanlar 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. bir arkadaşim var o da senin gibi isyanda. İlla keko mu olalim manita yapmak icin diyor😂😂 0 0 Yorumla
VanilliaIce Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl onlarda insan ama pelinsucuğum böyle düşünmen hiç hoş değil 1 0 Yorumla
SabitFikirliAdam0 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Kekonun ağzı laf yapsa ne fark eder kürtçe bir şeyler söylüyorlardır 1 0 Yorumla
medetsiz Takip Et Bilge Yaş: 41 +1 yıl Bu soruyu cevaplamak yerine gider kuantum fiziği üzerine tez yazarım daha iyi 0 0 Yorumla
ImireylayI Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl böyle olacağıma yalnız yalnız geberiyim inşallah 1 2 Yorumla BeyzadeciBey +1 yıl Amin amin tez zamanda 🙏🏻 Yorumla Soran +1 yıl Ama bu kız nasıl çıkmış Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ikiside gerizekali oldugindan dolayi birbirleeini bir sekilde etkiliyorlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eğlenceli tanışması kolay seni görse erkek kafede havalı havalı oturuyo olursun bir gizemli havalar flan 0 0 Yorumla
SevimliYakışıklı Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Akılsız çok ya onlardandir 0 0 Yorumla
Kotusi Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Maalesef evet, ama onlara bakan kızlarda öyle. 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Çevrende uzaklaş.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ay hiç tipim değil. Doğru dürüst bir insan olsun ya.
Keko ne alaka. Sadece kıyafete bakarak keko denmez. Bu çocuğa bı takim elbise giydir manken gibi olur mk
Bu çocuk keko bırak bu lafları
Badboy olarak mı görüyorlar ben de anlamıyorum ki ne yaşıyor bu kızlar
Valla ne kadar gordugum keko varsa hepsinin sevgilisi var, bir denemek lazim demek ki oyle olmayi sjsj
Yaşamı gerçekten iyi özetledikler için farklı kılığa girip kandırmadıkları için bu onlar keko değil doğal insanlar
bir arkadaşim var o da senin gibi isyanda. İlla keko mu olalim manita yapmak icin diyor😂😂
onlarda insan ama pelinsucuğum böyle düşünmen hiç hoş değil
Kekonun ağzı laf yapsa ne fark eder kürtçe bir şeyler söylüyorlardır
Bu soruyu cevaplamak yerine gider kuantum fiziği üzerine tez yazarım daha iyi
böyle olacağıma yalnız yalnız geberiyim inşallah
Amin amin tez zamanda 🙏🏻
Ama bu kız nasıl çıkmış
ikiside gerizekali oldugindan dolayi birbirleeini bir sekilde etkiliyorlar
Eğlenceli tanışması kolay seni görse erkek kafede havalı havalı oturuyo olursun bir gizemli havalar flan
Bunu aslında size sormak gerek?
Akılsız çok ya onlardandir
Kültürsüz olman gerekli.
Böyle tiplere uyuz oluyorum hiç sevmiyorum
Maalesef evet, ama onlara bakan kızlarda öyle.
Çevrende uzaklaş..