Kekeme biriyle sevgili olur musunuz?

Ben dogustan kekemeyim ve şu an kekemeliğim üniversitede olmama rağmen devam ediyor (bana lisede gecer demislerdi ama neyse artık idare ediyoruz :D) bir çok kızdan teklif aldım ama kekemeliğimden dolayı hiç birine içimyana yana da olsa evet demedim, çünkü bazen düşünüyorum eğer ben kekeme olmasaydım kekeme biriyle sevgili olur muydum diye cevabım hayır oluyor işte bu yüzden kimseye evet demedim diyemedim gerçi o teklif edenlerden sadece bir kişi hariç dış görünüşüme bakarak geldiler (hepsi ortak arkadaslar vesilesiyle tabi). Düşünsenize sevgili olduk diyelim beni telefonla arayıp ya da yüz yüze derdini anlatacak ama karşılığında tesellisini doğru düzgün veremeyen bir sevdicekle karşılaşacak kimseye yaşatamam böyle bir durumu. Galiba kekemeliğim geçmediği sürece hiç sevgilim olmayacak. Önemli degil başkasını dertli edeceğime bizzat ben dertli olurum :D

Şimdi sorum şu öncelikle siz akıcı konuşan dostlarıma; sizin kekeme bir sevgiliniz oldu mu olduysa aranızdaki anlaşma oranı nasıldı bazen of yeter deyip bunaldığınız zamanlar oldu mu?

Sonraki sorum ise kader ortaklarıma; peki sizlerin ilişki durumlarınız oldu mu olduysa nasıldı? Ve ayrıca benim gibi düşünen kader ortaklarım var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Hepinize güzel cevapları için ayrı ayrı teşekkür ederim güzel insanlar :)
Kekeme biriyle sevgili olur musunuz?