25 yaşındayım. Vasıfsız biriyim 4 aydır işsizim. Mahallede pasta fırın dükkanında çalışan bir kız var. 2 aydan fazladır gözgöze gelince uzunca bakışıyoruz. Artık utanıyorum. Geçmiyorum dükkan önünden onu görüp iyice bağlanıcam diye. Ben ona açılsam neden beni kabul etsin işsiz bir erkeğim ben
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
üzdün ben bende ünv bitirdim iş arıyorum ciddi bir psikolojik çokuntu içindeyiz anlıyorum seni bence açıl ama iş olunca özgüvenin daha yüksek olur bekler diyorsan iş bulunca konuş
Valla ben üni kazanamadım 2 kere sınava girdim bu sene hiç kitap açmadım 3 ay kadar sürede çalışamam. Kız iyi birine benziyor kapalı düzgün giyiniyor hoşlanıyorum ama özgüven yok ve bunalımdayım işsizim diye mutlu olamıyorum artık
haklısın bende öyle özgüven olarak düşüyorsun cesaretini yitiriyorsun
Aynen öyle zor yani
İşin olsa kabul edeceği ne malum farketmez git konuş sen olacağı varsa her türlü olur zaten
Dükkan küçük ve onlar tezgah arkasında bir adamla beraber duruyor ve adam hep orda nasıl konuşcam ve neler demem lazım
İş arıyor musun peki? O cafeye iş basvurusu bahanesiyle gidip muhabbet kurabilirsin aslında
İş arıyorum ama geri dönen olmuyor. O kafe küçük bir yer ve personel aramıyorlar
Olsun aramasalar bile git bence eleman aranıyor mu biliyır musunuz diye sor kıza o arada muhabbet kur otur cay falan soyle. Filmlerdeki gibi oldu biraz amaa:D
Senin dediğin şekilde gittim kızla konuşma bahanesiyle 😀 ama yanında orda çalışan adam var ve bazende o ilgileniyor yani konuşulcak ortam değil
Anladıımm kücük kardesin yeğenin kuzenin falan varsa onu götür bence belki cocukları seviyodur o an bir muhabbet olur djcjdjs
15 yaşında kuzenimle gittim en son beni kesti sadece 😀
Ya o cevrede mi oturuyor ki hic tanıyan arkadasın yok mu
Aynı mahallede oturuyoruz ama o evime uzak bir yerde. Hayır öyle arkadaşım yok
İş olsada yetmiyor kızlar için maaş soruluyor yani iş buldum değişmedi
Yani yine gizlenmeye devam ediyorum öyleyse
Benim gibisin ama belki küçük bir ihtimal olsa da belki paraya önem veren birü değildir benim genelde tanışma oluyo maaş öğrenince soğuma durumuyla karşılaşıyorum
Önceden işim vardı gidip pasta falan alıyordum ama artık yapamam
Valla sigara yaktım zor işler ben işin içinden çıkamıyorum
yok kardeş içme sigarayı boşver. Bende sadece bakmakla yetiniyorum
Bak işim var ama aynı durumdayız bu ülkede zengin çocuğu olman lazım artık kızlarıb ilgisini çekmek için
Bazı kızlar var illaki para yerine kişiliğe bakan oda bizi bulur mu bilmiyorum
Zor kanka en son lisede sevgilim oldu hale bak
Yurtseven kardeşler sevmeseydin isimli şarkıyı dinliyorum şimdi sende aç en iyisi
İçim buruk senden şeyi aç hayko cepkin fırtınam
Hayko dinlemiyorum kanka
Takip at bana dertleşiriz
Kanka gerek yok zaten keyfim yok iyice kötü olucaz yanlış anlama
Tm küçük yaşta ağlar olduğuum fırtınamsın benim sen estikçe titrerim ah be Hayko
Kanka instagramda görüyorum İstanbul'da yaşayan türkmenler ne güzel kızlarla sevgili oluyor kızlarda türkmen manken gibi
Onlar zengin çocuğu bende görüyorum süt beyaz hatunları yurttan alıp arabayla takılıyolar
Yok be kanka türkmenler gelip burda çalışan insanlar. Helal kazananda çok eskort olanda
Eee nasıl yapıyorlar o zaman
Valla kanka görmedim gözümle ama günahlarınıda almıyım eskort diyen çok var veya zengin bir türk erkek bulup parasını yiyorlar. Helal kazanada gidip ayda ortalama 3 bin alıyor giderleri yok fazla zaten yetiyor
Hımm benden 500 fazla tl alıyolar o zaman buraya foto attım iyi diyolar bilmiyorum artık
Öyle yani durum
Sen bir işkura başvur olmadı güvenlik kursuna yazıl işe gir sonra kızla konuş
Bakıyorum kanka
Senin meslek me