Hoşlandığım kız kaçıyor benden ne yapmalıyım?

kendimi anlatayım biraz ben oldukça yakışıklı ve çekici biriyim, dışarıdan da ağır görünürüm ve neşeliyim etrafımda da her zaman bana ilgisi olan kızlar çok olmuştur.

ama 29 yaşına gelince insan her önüne gelenle çıkmak istemiyor sevemiyor bağlanamıyor hatta bende bu bağlanma korkusu bile vardı

1 ay önce bir kızla tanıştım onu durağa bıraktım şakalaştık güldük çok iyi elektrik aldık hatta kartımı verdim ona iş gönder bana diye

ertesi gün faceten ekledim onu yazmadım bir şey beğendim bir gönderisini sadece

akşam bana mesaj attı biraz keklemeye çalıştı numarasını bilmediğim için bende pek önemsemeyip tanımamazlıktan geldim aradı sonra beni yarın birlikte gidelim mi dedi olur dedim

o gün bu gündür sürekli birlikte gittik sabah akşam öğle yatmadan önce sürekli mesajlaşmaya ve konuşmaya devam ettik, ben onu kıskandım o beni kıskandı yeri geldi trip attı yeri geldi ben trip attım ama hep bana dostum muhabbeti yaptı ben ona hep canım fıstıgım vs gibi sevgili hitapları kullandım bunlardan rahatsız olmadı hiç çiçek aldım sinemaya gittik ps oynadık gezdik vs

sadece bir gün normal arkadası gibi davrandım özellikle trip attı bana akşam hareketleri hep hoşlandığını gösterdi ama sözle hiç ifade edemedi bunu bana yani gözleri seni seviyorum kelimeleri sana karşı hiç bir şey hissetmiyorum oldu

ve ben duygularımı sevgimi göstermekten cekinmem pek onu sevdiğimi söyledim telefon da

bu aralar mutsuz biraz bana ters davranmıyor ama beni boşver vs gibisinden soğuk mesajlar atıyor mesajlarıma

ve ben onu arıyorum bu aralar daha çok mutlu edebilmek için onu

mutsuz olmasını istemiyorum

direk gel benim sevgilim ol demedim hiç ona bekledim içkili oldugunda el ele yürüdüğümüz zamanlar da oldu elini tuttugumda attıgı zamanlar da

sizce ne istiyor bu kadınlar ne yapmalıyım :)

teşekkür ederim şimdiden

Hoşlandığım kız kaçıyor benden ne yapmalıyım?