Hoşlandığım bir kız var peşini bırakmalı mıyım?

Kendisiyle aynı okuldayım ama okulda hiç konuşamadım bu yüzden instadan yazmıştım tam 1 ay boyunca konuştuk. Ama frienzone daydım zaten kız ilişki düşünmüyorum falan demişti ilişkiye ihtiyacı olan biri değil. Biz normal konuşuyorduk ben sürekli iltifat edip sıktım kızı o da yazmasan senin için de benim için de daha iyi olur dedi ben de daha yazmadım uzun bir süre de yazmayacağım. Geçenlerde benim story engelimi kaldırmış ve kızın sınıfından bir çocuk okulun itiraf sayfasına benim ve onun baş harfini yazarak kalp koymuş. Bu arada kız ve arkadaşları hep bana bakıyorlar hala. Geçen sıra oluyorduk bahçede ve bana uzun uzun baktılar. Sadece o da değil beni gördükçe her gördüklerinde 5-6 tane kız arkıyla beraber hepsi bana bakıyor 2-3 saniye. Ama bu hafta öyle pek bakmadılar. Neyse siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz peşini bırakayım mı, ben seneye tekrar yazarım diye bahane düşünüyordum.
Güncellemeler
+1 yıl
en son 6 hafta önce konuştuk kızla ama bu aralar bakmaya başladılar arkadaşlarıyla sebebini de bilmiyorum. neyse moralim bozuk
Hoşlandığım bir kız var peşini bırakmalı mıyım?