Eşim boşanmak istemiyor. Nasıl ikna ederim?

Arkadaşlar hiç anlaşamıyoruz eşim bana sürekli başka erkeklerin yanında o sana niye baktı bu sana niye baktı diyip durdu evliliğimiz süresince. Onun yüzünden arkadaşlarımla bile doğru düzgün gezemiyorum çok takıntılı sürekli arayıp duruyor kızıp suratına kapattığım çok oldu. Bana güvenmediğini düşündüm sürekli iftira iftira nereye kadar çok sıkıldım bu durumdan. Sürekli sorun çıkaran birisi e bende çok sinirli birisiyim dayanamıyorum bağırıp çağırdım dün akşam ayrılalım dedim. Beni sevdiğini ve aramızda hiç bir problem olmadığını söyledi çok şaşırdım olanları bilmiyormuş gibi davranıyor sürekli. Nasıl ikna edilir bilmiyorum istemiyorum artık 5 aylık evliyiz ya
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar eşim ciddi olduğumu gördü gitmek istediğimi.. çok yalvardı yakardı işten geldi baktı çantalarımı topluyorum birdaha olmayacak gibi sözler kullandı. bilmiyorum napcam seviyorum en kötüsü de ama bana güvenmeyen insanla da bir ömür geçmez
Güncellemeler
+1 yıl
Ben verdim kararımı 3 gün sonra bitiyor bu evlilik. İkna etmenize gerek yok. Görüşler için sağolun yine de.
Eşim boşanmak istemiyor. Nasıl ikna ederim?