+1 yılBen kiskancligi hep güvensizlik olarak gördüm sevgi değil güveniyorsan zaten beni seviyi adam ona baksa ne olur benim eşim bakmadiktan sonra der geçerim. Istediğin kadar kısıtla içinde varda yapar ya da istediğin kadar özgür bırak içinde yoksa bir gram dahi, bil ki sadakatlidir sevgi kisitlamak değildir kiskanclik da sevgi değildir bir güven meselesidir kıskanıyorsa ya sama güvenmiyordur ya da kendi ozguvensizdir bir akşam oturup iyice konuşun bak sen bana böyle yapıyorsun ben bundan memnun değilim bana güveniyorsan insanların bakışlarının benim üzerimde bir etkisi olmadığını bilirsin ama bana güvenmiyorsan söyle ikimiz kendi yolumuza gidelim daha fazla birbirimizin kalbi kırılmasın seninde kırılmayı hak etmeyen kalbin var benimde uzamasin bu iş uzulmeyelim de
33 Yorumla- +1 yıl
Kıskanmanın olmadığı yerde sevgi saygı olmaz. Saçma sapan kıskançlıktan bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın. Kalpten seven erkek kesinlikle kıskanır.
- +1 yıl
Hadi sevgiden kiskaniyorsun diyelim kıskanmanin limiti vardır kıskandın diye hayatı dar edersen o zaman çok afedersin bir ayı'dan farkin kalmaz.
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum sana hayatı zindan etmeden sevdiğini mutlu edecek kadar kıskanmak yeterli
En İyi Cevaplar
+1 yılEvliliği yürütemiyor ve bitmiş olarak görüyorsan eşini ikna etmek zorunda değilsin. Olmayan biten bir ilişkide sen kararını verdikten sonra onun ikna olmasına gerek yok. Boşanma davasini açarsın esin anlaşmalı boşanmayı kabul etmez ise çekişmeli boşanma olur.
10 Yorumla
Çok kötü yerinde olmak istemezdim bence kibarca konuş huyuna git zıtlaşma bu sefer takıntı haline getirir peşini bırakmaz ya da bir açığını bul sürekli yüzüne vur yaptığı şeyleri huysuz ol zaten zamanla o boşanmak isteyecektir
310 Yorumla
Soran+1 yılBen kimse için çaba gösteremem daha
Soran+1 yılÇok takıntılı o yüzden kaçıyorum zaten bunaldım artık
Soran+1 yılSoğutmaya gerek yok seviyorum hala ama olmuyor iştee
Soran+1 yılAdam takmış ne laftan anlıyor ne sözden
Soran+1 yılBen hep eğlenelim gezelim birlikte bir şeyler yapalım diye düşünürken o hep acaba dışarda adamlar karıma bakar mı derdin de soğuttu her şeyden. kendi arkadaşlarımla bile rahat değilim kim olsa istemez bir böyle ilişkiyi
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe yap et boşan dinleme, tek taraflı da boşanılıyor iyi bir avukat tut ve o evden uygun zamanda önemli eşyalarını al git ailenin yanına mı okur, arkadaşın yanına mı olur, akrabanın yanına mı olur ona sen karar ver en geç 1 sene sonra boşanırsın, sonra hayatın tadını çıkar zaten kadınlarda boşanma avantaj, tekrar evlenmek istesen bike avantaj çocuk da yok evlenmek isteyen çok çıkar ana bir kaç sene evlenme.
12 Yorumla- +1 yıl
Boşver sevmeyi falan daha 5 ay olmuş elbette sevgi olur genelde dinleme onu mutlaka çek git evden boşanma davanı aç, ileride daha çok pişman olursun unutma, bu davranıştakiler hep böyle hemen düzeldğm demeye bailar ama düzelmez.
Soran+1 yılDoğru haklısın bende inanmıyorum zaten huylu huyundan vazgeçmez. Zamanla unuturum artık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Bende senin gibi bir sey yasadim, oturma kalkma kiyafet giyimim bir erkeğin isteyeceği şekildi, severek evlendik başka ülkeden başka ülkeye tasındım onun için. Ne arkadas ne ailem vardı yanımda annesiyle beraber oturdum. Kaynana çektim bu devirde hemde... eski eşim şizofren dusunmeye basladi herkesten kiskanmaya basladi güvenmemeye başladı halbuki hic bir sey yaptigim yoktu çevresindeki arkadaslari yuzunden düşüncesi (sanki biri beni çalicakmis ondan) biri ayircak mis gibi. Bu yuzden huzurum yoktu bir kac kere tartistik tartakladi vurdu yumruk atti cekip gitmek istedim defalarca istemedi. en sonda ailem geldi gizli kactim evden pesimden kosmadi korkusundan ayrildim kurtuldum şükür 7 aylik evliydik sonuç hüsran. Demem o ki ilerleyen günlerde kendine dikkat et tavırlarına dikkat et bir gün bu paranoyakligin yuzunden bırakıcam seni diye söyle ona
14 Yorumla
Soran+1 yılBen ayrılalım diyorum lafı dolandırıyor adam kabullenmiyor ki bir türlü üfff kafayı yicem cidden. Hiç mutlu değilim böyle hayal etmemiştim severek evlendik niye böyle oldu bu adam anlamıyorum
Soran+1 yılMalesef. bekarken daha iyi oluyorlar
- Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılBoşan Ayrıl Hayatına bak Bırak peşini bırak peşini Unutmalısın Boşver ugraşma artık Ayrıl k Sen unut herşeyi hayatına bak Ugraşma degmez Boşver Kendi hayatına bak Sakin ol kurtar kendini Boşver unut gitsin herşeyi Takma kafana gitsin ! Boşver Takma kafana salla gitsin akışına bırak Sen daha iyilerine layıksın unut gitsin Vaz gecmek en iyi si doğru olanı yapmışsın icin rahat olsun gelmeyenler utansin, Degisme hic kimse icin, Seni oldugun gibi sevmeyenler utansin. Elinden gelenin en iyisini yap Yureginden kavra butun sevdiklerini, Sonrasini hic dusunme arkadas, Birak kiymetini bilmeyenler utansin
20 Yorumla
+1 yılBir süreliğine annenize gidin..
kafanızı dinleyin oda dinlesin ama iyice düşünün
bir anlık öfkeyle boşanılmaz ya da ani kararla
sonra eminseniz yapacağınız açık olur
ama konuşmadan iyice düşünmeden yapmayın..12 Yorumla
Soran+1 yılAilemle görüşmüyorum. kendi evim var boşanır boşanmazda ilk işim oraya gitmek. Bir anlık öfkeyle ilgisi yok evlililiğimiz süresince bu adam hep böyleydi konuşmadım değil konuştum ama bir türlü düzelmek istemedi. Ben karşımda beni mutlu eden adam istedim hep yok olmuyor olmaz da şu saatten sonra
- +1 yıl
Bütün yolları denediğinize inanıyorsanız yapılacak şey belli..
+1 yılkeşke ölmessen. kadınsın ya. bir de ya senin gibi bir kadın bulmuş daha ne ister ki o? Allah belamı ver diye dua mı ettiniz? ayrılma ya! nerede bulacaksın bir daha birisini kafanca? sıcacık sarıl koynuna gir yat. hisset onu. kokusunu , o da seni hissetsin. neden böylesinizi ya siz? lanet olsun iiçimdeki duyguallığıa
110 Yorumla
Soran+1 yılSoğudum bırak ya daha olmaz bizden. Evlendiğim güne lanet olsun şimdi kurtulduğuma seviniyorum. Nasıl bir insan olduğunu boşanmaya yakın daha iyi anladım
- +1 yıl
kadın nefreti nasıl bir şey bilemem tamam mı? yalan yok 33 deyim daha kadına dokunmadım. susuz erkeğim. nasıl anlarsan anla. sen yatağa girdğin için erkeğin ne olduğunu biliyorsun kardeşim. ama sana şunu söyleyim eğer aldatması yoksa sarıl ayrılma. akşam soğuk yatakta yatma. abin olarak diyorum. ayrılması basit ayrıl ama dayak felan da varsa karışmam. Ama ne bilim şu imiş bu imiş ayrılma. dolap yokmuş, çamaşrı yokmuş ayrılma. evi de olmassa ayrılma. kadın görsün o şerefsiz adam. işte sizin gibi kadınlar canını verecek erkeleri görmessini gider... hayat senin ama bir kere dünyalık tada baktın doyuncaya kadar ayrılma abla. hayat basit değil o kadar ezer gider. evin maaşın var o ayrı ama mümkünse ayrılma nefesi bile bir birinize yetersiniz be. o senin sıcacık tenini sen onun sıcacık nefesini nerede bulacaksınız ki? anlamıyorum sizi ya? anlasam. kadın bu kadar mı nefret eder ki? aldattıysa sifonu çek gitsin o ayrı.
Soran+1 yılYa neyin ısrarı bu istemiyorum ben herkes kendi yoluna artık
Soran+1 yılÇocuğum yok ona mutluyum. Böyle ayrılmak daha güzel
- +1 yıl
keyfin bilir kardeşim. ama dert çekilince anlaşılır. yalnız kalda gör halini. abinden söylemesi.
Soran+1 yılBir insan yalnızken de mutlu olabilir. Her şey bir kişiden ibaret değil sokun kafanıza şunu
Soran+1 yılEvlilik kadar kötü bir şey yok şu hayatta. Kimseye tavsiye etmem
- +1 yıl
neden ki? huzurlu bir yaşamdır evlilik. sen sevmesini bilmiyorsun çocuk. keşke sana sevmesini anlatsalardı.
Soran+1 yılHer şey sevince hallolmuyor. Çocuk mocuk ne lan yaşa bak kesin 16 yaşında ergensindir o boş beyninle bana akıl vermeye kalkma kaybol
- +1 yıl
he eyvallah. yaşamaığı için bilmiyorum o duyguları.
İnsanın birbirine alışması için zaman gerekli. Bu zamanı birbirinize vermelisiniz daha anlayışlı olmalısınız giderken o sormadan sen söyle suraya gidiyorum falan diye bunu hesap vermek olarak görme seven adam kıskanır. Ayrıca boşanmaya karşıyım şiddetle tavsiye etmem
16 Yorumla
Soran+1 yılEmin ol yaşamayan bilemez boşanacak kadar yaptı. Seviyorsa bunu yapmazdı sürekli. Ben sevdiğim için ailemi bırakmış bir insanım ama o değer bilmediyse yapacak bir şeyim yok
- +1 yıl
Peki boşandıktan sonrasını düşündün mü. Ben evli falan degilim şu an bir sevdiğim bile yok hani derler ya bekara koca bosamak kolay dıye buna ragmen diyorum. Boşanmış bir kadın olarak sonraki hayatın nasıl olacagını düşün. Bunları seni ikna etmek için söylemiyorum. Hayat senin hayatın tabiki yürümüyorsa kendinizi yıpratmayın ama sen diyorsun o kadar sevmişsiniz birbirinizi sevgi kurtarır bence
Soran+1 yılNapabilirim eski hayatıma döncem eski işime hayat devam ediyor. Sevgi de bir yere kadar sürekli sıkıntı dert hasta olamam birisi için. Ben hep mutlu bir kadındım öyle de olcam inşallah
Saygının bittiği yerde sevgi de biter.
Soran+1 yılBen karar verdim gerisi umrumda değil. Sağol yine de
+1 yılDaha 5 aylık evlisiniz evlilik oturana kadar böyle sorunlar olması normal acele karar verip hemen ayrılık konuşması yapma derim
40 Yorumla5 aylık bir evlilik için bence fevri bir karar. Yeni bir evlilik olduğu için evlilik sürecine alışma aşamasından dolayı bu tarz şeyler yaşıyor olabilirsiniz. Eşinle bir evlilik terapistine gitmelisin.
13 Yorumla
Soran+1 yılDelilerle uğraşıp ömrümü çürütemem boşver
Seven insan kıskanır galiba siz sevgili evresi yaşamadınız veya kısa bir sevgililikten sonra evlendiniz gibime geliyor boşanmak çözüm değildir zamanla eritilecek şeyler bunlar
14 Yorumla
Soran+1 yılBiz ilk arkadaştık
Soran+1 yılBöyle bir adam çekilmez anladım ki biz arkadaşken daha iyiyimişiz. Sevsem de böyle ilerlemez olmuyor
bir daha olmayacak falan demiş ama o huyunun değişmesi için gerçekten istiyorsa eğer en az 9-12 ayı bulur hemen bir daha olmayacak demeyle düzeltemez kendini, durumu anlat ve bunun düzeleceğine inanmıyorum falan diyebilirsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılBen boşanmak istiyorum de sürekli psikolojik baskı kur onun üzerinden elinde sonunda tamam diyecek.
ya da direkt gidip dava açıp yanına gidicen ama o sırada kafasına ondan boşanacağını sokman lazım.11 Yorumla- +1 yıl
Affetmek olgunluktur bir daha güvenmek aptallık.
bence biraz süre tanı ve hareketlerini tavrını analiz et ve sonra karar ver bence.
- Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılBir anda ikna olunmaz. Zamanla yavas yavaş. Bence acele etme derim. Bir kaç defadan sonra aklıma isleyecektir onunda
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. 5 aylık bir evlilik için erken bir karar, çift terapisine gidebilirsiniz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence sorunlarınızı kavga etmeden konuşun belki farkında olmadan yapıyor bilirse bunları düzeltir
11 Yorumla- +1 yıl
Huylu huyundan vazgeçmez sen daha iyi bilirsin bu adamı
Bu kafa yapısında olan insanlar duzelmıyor. Aynı şeyi yaşadım ve çevremde yaşayanlar da oldu. Kesinlikle düzelmiyorlar. Kararlı olduğunu söyle soguk davran zamanla bu düşünceye alışır umarım
20 Yorumla
+1 yılSeni durduramıycagını anlayınca o acar boşanma genç daha olayları idrak edemiyor kurtuldugu için kurban keser üzülme
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmaya ikna edeceğine beraber yaşamaya ikna et. Hep çareyi nedense boşanmada buluyosunuz. Boşandıktan sonra Sana herşey çok yoluna girecek diye görünüyor ama çok pişman olacaksn bozma evliliğini
03 Yorumla
Soran+1 yılBöyle daha mı iyi evde huzur yok
- +1 yıl
Sorun olmasaydı biz konuşuyor olmazdık şimdi halı hazırdaki evlilik zaten yürür önemli olan sıkıntılarla başa çıkmak boşanalım diyebiliyorsan o zaman adam ol da diyebilirsin şu şu sebeplerden dolayı bana sıkıntı veriyorsun diyeceksin. Hak vercen düzelmesi için ama yanlışlarını bilecek yüzüne vuracaksn. Boşanınca dul kadın olacaksn gözler sana kayacak ailen gönülsüz kabul edecek seni bakma bunları anlatınca herkes hak veriyor sana ama boşanınca bak tek suçlu sensin o zaman insanların sana karşı nasıl tavır aldıklarnı göreceksn ama iş işten geçmiş olur
Soran+1 yılKaç defa konuştum karşıma alıp anlamadı bir türlü. çaba gösteremem yoruldum artık. bu raddeye beni o getirdi uzaktan öyle kurtarabilirsin hallolur demek çok basit geliyor size
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılO nasıl kıskançlık ya bence hastalık haline gelmiş bu 🙄
20 Yorumla
+1 yılHayat senin karar senin uzlaşmayı denedin olmuyorsa kararlıysan ver avukata bir dilekçe
00 YorumlaMadem o sana karışıyor sende ona karış biz zaman sonra sıkılır ayrılırsınız
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen seviyormusun bu adamı ya da eşin seni seviyormu
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyoruz ikimizde
Cevap sahibi+1 yılBak evlilik yikmak kolay beraber bı orta yol bulsanız birbirinizi aldatiyormusunuz
Soran+1 yılÜfff ne aldatması kardeşim manyak mısın. Detayı oku sonra gel
Cevap sahibi+1 yılO zaman yuvani kurtarmaya değerli ikinizde birbirini seviyorsunuz aldatmiyorsun oturup konuşarak bazı sorunları cozebilirsiniz evlilik bu kadr basit olmamali
+1 yılO sana değil aslında kendine güvenmiyor. Nasıl bir çocukluk yaşadığını, nasıl yetiştirildiğini bilemezsin. Onu anlamaya çalış. Beraber evlilik terapistine gidin bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı. seviyor kiskaniyo niye ayriliyorsunuzki🙄
13 Yorumla
Soran+1 yılTamam bende çok kıskancım ama gidipte eşime o sana niye böyle bu sana niye böyle demedim. Çünkü çok sevdiğimden güvendiğimden başkasına bakmayacağına inandığımdan. Sürekli olur mu bu ya ilişkiyi ilerlemez hale getirdi. Bana hep güvendiğini söylüyor ama yine aynını yapıyor kafayı yedirtti sonunda
Soran+1 yılBen kimseyi alttan falan alamam iyice aştı
+1 yılBu kadını üzmüşler aga :/
Teselli ihtiyacı var14 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar çiçektir HAa güldür
- +1 yıl
Yardımcı olmami istermisin
Soran+1 yılYok sağol
- +1 yıl
İyi düşün
Seni deli gibi seviyor' içinde sen yanıyorsun' asla ayrılmaz hepsi blöf kıskançlığı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba bizde durum tam tersi
34 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılbenimkide aşırı rahat
Soran+1 yılEvli misin? Rahattan kastın ne hiç mi umrunda değilsin
Cevap sahibi+1 yılyok öyle değil evet evliyim de nasıl anlatsam burdan konuşmasak
Yapıcı olun yıkıcı degil kısanmak seven erkeğin doğasında olur.
Evlilik alttan alabilme sanatıdır..00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç uğraşma, balkona çağır az aşağıya bak de, bak orda acayip birşey var de, o oraya odaklanırken sessizce geç arkasına bas depiği yolla aşağı... Ebedi boşanmış olursun, masraftanda kurtulmuş olursun...
01 Yorumla
Soran+1 yılÜüffd saçmalama
+1 yılSeven erkek kıskanır, haaa kıskanmayan erkek arıyorsan ondan sana hayır gelmez, çapkın bir kadinsan evlendigin erkekte sepetler seni
019 Yorumla
Soran+1 yılÇokkkk çapkınım aynenn
- +1 yıl
Bunhayat senin nasıl istersen öyle yaşa
- +1 yıl
Soran+1 yılKes lan sesini erkeklik yapma defol. kıza öyle diyemezsin
- +1 yıl
Aaaa sen erkeksin way wayy kadın numarası yapıyor bide bak şu...
- +1 yıl
Seninle bir gün evli duran erkeğin aklından şüphe ederim ben, adam bilmeden erkekle evlenmiş sonrada bisbmaya çalışıyor, pehhh igrenclige vak
Soran+1 yılHıhım siz her kabalığı erkeğe özgü bir şey sanıyorsunuz galiba. Hakaret etme diyorsun kıza hakaret ediyorsun ger. zklı herif
- +1 yıl
Aynada kendine konuşuyorsun , senin ağzında lağım çukuru olmuş kadın olamazsın sen, olsa olsa bir...
Soran+1 yılYa senin gibi bir gereksizin sorumda ne işi var yazma daha buraya hadii
- +1 yıl
Ben böyle yamulturum agzi bozuklari, bidahada konuşurken dikkat et, bayan agzibozuk
Soran+1 yılSenin o erkekliğin bana sökmez. Gücünüz anca kadınları yetiyor herhalde? kendi hemcinsini dövemeyen birisindir allah bilir
- +1 yıl
Senin abladigin dil dayak mi, kavga mi, savaş mi? Senden bı nane olmaz, kocana üzüldüm şimdi ya, adamcağız neler çekiyor kim bilir senden , Allah bilir şiddet uyguluyor sundur
Soran+1 yılDöverim de severimde koca benim değil mi
Soran+1 yılŞimdilik kocam daha boşanmadık. Seviyorum oğlumm
Soran+1 yılBak ağzını topla yeter
- +1 yıl
Yakında boşar seni, napsin senin gibi şiddet yanlısı kadını, iiiyyyy vakit mi geçer seninle ya, ha cehennemde yaşıyorsun ha seninle hicnfarki yok
Soran+1 yılLan evlenmeseydi o zaman koşmasaydı peşimden. Ben zorla tutup nikah dairesine götürmedim sonuçta
Soran+1 yılAdam rahatsız değil huyumdan sana ne oluyor
+1 yılDaha çok da yenisiniz be
16 Yorumla- +1 yıl
Zaman tanı
Soran+1 yılNapayım zaman tanıyıp bu zamana kadar düzelmemiş bundan sonra da düzeleceği yok
- +1 yıl
5 ay kısa bit süre adam pişman old ifade etmiş zaman tanıyabilirsin bence ama sen ayrılsan daha iyi olur. Sen bitirmem üzere kendini koşullamamışsın çünkü
Soran+1 yılBen attım ilk adımı. ben çok sevdim şimdi de ben boşanıyorum. Kimse beni boşayamaz
Soran+1 yılSevgimin gramını hak etmiyor annesine uyup onun saçma aklıyla hareket eden bir kocayı kimse istemez zaten
- +1 yıl
sen bilirsin tabi bir şey diyemem
Çok yeni evliisniz ya :(
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYazık olmuş ama birazdaha sabır et bakalım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılGiyim şeklin, insan içinde hareketlerin nasıl bunlar önemli.
010 Yorumla
Soran+1 yılBen nerde ne yapacağını bilen biriyim zaten
- +1 yıl
Bilen biri değilsin ki adam seni uyarmak zorunda kalıyor.
Şu bilgeç tavırlarınız zaten ortalığı b0k ediyor.
Bir şeyden anladığınız bir şey bildiğiniz yok.
Soran+1 yılYa beni nerden tanıyorsun kes sesini. Adam paranoyak olmuş çıkmış benim ne suçum var
- +1 yıl
Bir efendi ol ya, saygı nedir bilmez misin?
Adamlara sonra suç bulmuyorlar mı, acıyorum arkadaş şu kızlara.
Soran+1 yılSaygıyı senden mi öğrencem. Gelip boş boş insanları yargılıyorsun burda
Soran+1 yılKoca diye ne bu her şeye karışmalar. Arkadaşlarımlada mı gezmeyeyim evde oturup onun işten gelmesini mi bekliyeyim! İşte çalışamak istedim ona da bir şey buldu yok ben kimseye eşini işte çalıştırıyor dedirtmem diye. Bana baştan güvenmeseydi zaten evlenmezdi. Sırf kendi kurallarıma uyuyorum diye kötü olduk
- +1 yıl
Soran+1 yılYa sen hala konuşuyor musun geri kafalı
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Boşanma davası aç ciddi oldugunu anlasın
05 Yorumla
Soran+1 yılİsterse anlamasın çok da fifi ben verdim kararı mecbur boşanacak
Soran+1 yılYok
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAç davayı mecbur bosanacak
30 Yorumla
+1 yılson bir şans olduğunu belirt..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kocanı huzursuz ediyorsa birşeyler dikkat edebilirsin onu hasta sinirli olarak tanimlamak yerine
02 Yorumla
Soran+1 yılDışardan deli gibi davranmasın bende böyle demeyeyim
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Biraz güven ver o zaman adama, yüzüne niye kapatıyorsun hem
03 Yorumla
Soran+1 yılNe güveni ya kız arkadaşlarım bile rahatsız oldu sürekli aranırılır mı ben ona söyledim nereye gideceğimi zaten. gittiğim yerin fotoğrafını bile istiyor yok böyle rezillik
Soran+1 yılYok ben verdim kararımı bir ömür mutsuz olacağıma 2 gün mutsuz olur devam ederim. Bazı şeyleri elde fazla tutmamak gerek olmuyorsa olmuyordur
Biraz erteleyin bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Psikologlar çözer
13 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor kaç kere oturup konuşmaya çalıştım insan eşine başkalarını yakıştırır mı dedim kendini düzelt böyle olmuyor dedim anlamıyor daha yapacak bir şeyim yok
Soran+1 yılAllah mutlu olmamızı istemiyor ne duası açmicam ellerimi inat ettim
Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Sen istemiyorsan o da bıkacaktır sonunda zaten
06 Yorumla
Soran+1 yılUğraşamam kapıyı çarpıp annesinin evine defolup gitti o gelene kadar çıkar giderim istemiyorum böyle bir adamı
Soran+1 yılYok hiç mutlu edemiyor beni. Sorun çözmek yerine bir şey olmamış gibi davranıyor sıktı cidden
+1 yılParana kıy , güzel bir avukatla çöz işini.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana yeni bir koca lazim once onu ayarla, ben talibim✋
033 Yorumla
Soran+1 yılKoca mı? Allah korusun özgürlük gibisi yok.
Cevap sahibi+1 yılOyle degil erkeksiz kalma diyorum ozgursun istedigin zaman cagir isini gör gonder ;)
Cevap sahibi+1 yılIhtiyac bu olene denk boyle kalmican ikimizde iyi biliyoruz
Soran+1 yılSanane benim ihtiyacımdan çıldırtma beni
Cevap sahibi+1 yılGüvenilir temiz işini bilen biri olmali beni taniyinca belki dusunursun diye düşündüm
Cevap sahibi+1 yılTanışalım derim
Soran+1 yılNe tanışması daha boşanmamışım ayrıca bundan sonra hiçbir erkekle işim olmaz aman
Cevap sahibi+1 yılBeni tanımadan neden böyle ön yargılı davranıyorsun 5 parmağın 5 şide bir mi?
Cevap sahibi+1 yılBirine kızdın diye diğer herkesi silemezssin, ayrıca erkeksizde kalamazsın yaşın daha genç kolay değil
Soran+1 yılHuzur mutluluk istiyorum ben
Cevap sahibi+1 yılBenim sana veremeyeçeğimi ne biliyosun hemen ön yargılı kesip attın?
Soran+1 yılOff birdaha aynı olur diye işte
Cevap sahibi+1 yılDenemeden bilemezssin ki her erkek aynı değildir sonuçta
Soran+1 yılDeneyemem ya olmaz seviyorum hala
Cevap sahibi+1 yılHa baktın kafana yatmadı ilişkimiz olmadı dersin ceker gidersin.
Boşanma derdin vs yok sonucta
Soran+1 yılOlmaz
Cevap sahibi+1 yılKonuşalım olmazssa engellersin zaten hiçbirşey zorla olmaz
Soran+1 yılIsrar etme
Cevap sahibi+1 yılMutlu olmaya her kadın gibi seninde hakkın var sadece 5 dk konuşalım eğer kafana yatmazssa engelle gitsin
Soran+1 yılYaşın kaçtı
Cevap sahibi+1 yıl23
Soran+1 yılÇok gençsin ya
Cevap sahibi+1 yılEmin ol senin yaşından büyük ilişkilerim olmuştur
Cevap sahibi+1 yılYaşıma tanıştıktan sonra takılıcağını zannetmem yaşıma göre olgunumdur
Cevap sahibi+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılbir konuşma şansı verseydin bari :)
Cevap sahibi+1 yılBişey söylemicekmiisn?
Soran+1 yılOlmaz dedim ne diyeyim başka
Cevap sahibi+1 yılbir konuşşak?
Cevap sahibi+1 yılHadi kırma, konuşalım enazından istemezssen engellersin zaten
Cevap sahibi+1 yılHadiiii kırma lütfen, seni tanımak istiyorum belki sana iyi gelicem ne biliyosun?
Cevap sahibi+1 yılaçıyım gizliyi yaz 2 dk
Cevap sahibi+1 yılBişey söyle :/
sana guvenmemesi için bir sebep var mi
06 Yorumla
Soran+1 yılŞu saatten sonra isterse güvenmesin
Soran+1 yılBitti aynen böylesi daha iyi
Soran+1 yılEvli miydin sen
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam istediğim bir tipte olan erkek 😍
411 Yorumla- +1 yıl
Kıskanç?
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
Way be :)
Sen kıskanr mısın peki?
Cevap sahibi+1 yılBende kiskancim oyuzden kocasını anladım. Öyle erkekleri baş taç edilmeli.
- +1 yıl
Seven Insan Kiskanır umursar Kardeş.
Cevap sahibi+1 yılAynen
- +1 yıl
Sevdigimi erkek sinaekten Bile kiskanirim.😉
Soran+1 yılYaşayan bilir. Sende evlen böyle eşe sahip ol görelim. bu kadar kıskançlığa gerek yok. Kimden kimi kıskanıyor? Olan biri yok bile
Cevap sahibi+1 yılBende dışı sinekten😮😮😮
- +1 yıl
Biraz serbest kalsın kadın da ya. Bir odaya hapsetmenin de mantığı yok :)
+1 yılSenden kurtulması için bence de iyi olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılKes boş yapma. Sanki ben ona çok meraklıyım
+1 yılBoşanma ya
10 YorumlaAldattım seni de
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle şey olmaz
Kocanı bir konuda dene düşmezse yüzüme tükür
04 Yorumla
Soran+1 yılNey
Soran+1 yılSöyleme tamam
Soran+1 yılAçık konuş açıkkk
+1 yılBoşanma bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar boşanmaya heveslisin
010 Yorumla
Soran+1 yılYav sevmek bir işe yaramıyor anlaşamıyoruz anlamıyor musunuz
Cevap sahibi+1 yılHım çocuk var mı. Kaç yıllık evli siniz
Soran+1 yıl5 aylık çocuk yok allahtan
Cevap sahibi+1 yılGörücü usulü mu evlendiniz
Soran+1 yılSeverek tabiki
Cevap sahibi+1 yılKeyfine bak.
Soran+1 yılHem sevip hem boşanmak istemek zor işte
Cevap sahibi+1 yılYaşlar kaç
Soran+1 yılBen 25 Eşim 27
Cevap sahibi+1 yılPeki seks konusunda kendini nasıl tatmin edecek sin
Bn soylimmi
00 Yorumla
+1 yılNeden
00 Yorumla
+1 yılAyrılmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılEşşekler gibi de boşanacakk
+1 yılYazık
06 Yorumla
Soran+1 yılSana yazık
- +1 yıl
Bana neden yazık
Soran+1 yılYazıksa neye yazık anlamadım bir an sinir oldum
- +1 yıl
Evliliğin ilk 6 ayı cicim ayları ve bu şekilde problemlerin olup boşanma aşamasına gelinmesi yazık
Soran+1 yılBize daha 6 ay bile olmadı neyin evliliği birde çocuk istiyor allahtan yol yakınken döncem
- +1 yıl
Yuva kurmak zor yıkması çok basit iyi düşünün
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne