Ailem ve sevgilim hakkında yardım?

arkadaşlar ailem herşeye karışır en küçük bir badi bile alsam gider söylediğim satıcıya sorar bu kız buradan şu badiyi aldı mı diye sorarlar bu her aldığım şeyde böyledir lise son okuyorum babam her gün okula gelir dersanede okulda beni takip ettirir eşyalarımı kurcalar hat dökümanımı çıkartır (bunun için gizli tel kullanıyom) dediğim herşeyi araştırır mesela eve 3 dk bile geç gelsem müdür arar ve daha niceleri benim 2 yıllık bir sewgilim var askerliğini yaptı işi var içki sigara kumar çarşı kız alışkanlığı yok namazında birisi ve sevgilimin tüm sulalesi beni tanıyor beni istemek istiyorlar... ve dün anneler gününnde kılık değiştirdjm ve sewgilimle kayınvalidemin yanına gittik anneler gününü kutladık akraba ziyaretleri yaptık ve sewgilim benim anneme de bir hediye aldı (annem babam bilmiyorlar çıktığımızı) bende hediyeyi anneme verdim ve ailem bugün tüm arkasdaşlarımı sorguya çekmişler dediğim satıcıya sormuşlar adam birsürü kişi geldi hatırlayamadm falan demiş babam da geldi araştıracaqm eğer sevgilin varsa seni döverim ewden atarım flan ddi köşeye sıkıştırdılar beni sevgilimde söyle var de gelelim isteyelim diyor ne yapcam bilmiyorum 1 yıl önce de 2 defa yakalandık beni döwdüler onu iş yerinde sıkıştırdılar ama sewgilim evleneğiz bıakmıcam kızı falan ddi onunla ewlenmek istiyorum ama bunu babama söylersem dövmekten öldürür beni... artık psikolojim bozuluyor ya öğrenirlerse diye düşünmekten resmen depresyona girdim ya yardım edin nasıl çıkacağım bu işin içinden? şimdi söylemezsem 1 ay sonra okulum bitiyor istemeye gelecekler onu söylemek zorundayım offf nasıl anlatcam yardımmmmmmmmmmm babam öldürür beni...
(bu arada ailem öz ailem değil ve bana baskı yaptıkları için aramaz kötü ama sewgilimin sulalesi çok ama çok ii ler )
Ailem ve sevgilim hakkında yardım?