Sevgilimin Aile sorunları var Ve çok karmaşık bizim aileye hiç uygun değil annesi babası ayrı annesi yıllardır nikahsız başka bir adamla görüşüyor ve bunu kimse bilmiyor kapı komşusu dahil sadece çok yakın arkadaşları biliyor haftanın biliyor haftanın 2-3 günü sevgilimle aynı evde diğer günler iste o adamla kalıyor ve bu beni çok rahatsız ediyor omuzlarımda onların yükünü taşıyorum sevgilimin dedesi kanser annesi evde olduğunda Her gün 10 dakika babasının yanına çıkar ve aşağı iner annem sevgilimin annesini Her çağırdığında bir bahane uyduruyor ya çok yorgunum diyor ya işim var ya da müsait değilim misafir gelecek babamın yanına çıkacağım gibi bahaneler uyduruyor annem de durumları bildiğinden dolayı pek ses etmiyor ama alınıyor ben de Çok sinirleniyorum gelmediğinde çünkü o adamın yanına gitmek arabayla yarım saat bizim eve yürümek 4 dakika o adamın yanındayken babası aklına gelmezken annem çağırdığında birden babası aklına geliyor Bu durumdan çok rahatsızım hem annemi üzdüğü için çünkü davete icabet etmek lazım hem de ben sevgilimle olamayacağım icin yılbaşında sevgilimle beraber olmak istiyoruz ama annemin de yanımda olması lazım tabi bu durumda sevgilimin annesi de ama annem o kadının bahane uydurup gelmeyeceğini ya da bizi çağırmayacağını düşünüyor ki bence haklı da eğer o adamla yılbaşında birlikte olursa ben sevgilimle olamayacağım gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum omuzlarımda çok büyük bir yük var ne yapmalıyım sevgilimi seviyorum ama bu Aile yapısı bana hiç uymuyor annem de ayrılacağımızı düşündüğünden dolayı pek söz etmiyor annesinin durumuna ama babam öğrense kesinlikle böyle bir şeye izin vermez yardım edin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer