Erkek arkadaşımla çok iyiyiz ama aklımı karıştıran şeyler var amcası babasını vurmuş babası vefat etmiş zamanında sevgilim kendi ailesiyle görüşmüyor ama amcasınin ogullariyla görüşüyor bu konuda hiç konuşmuyor insan merak ediyor neden olduğunu soramıyorum çekiniyorum da karanlık yönleri var konu ailesine gelince bakislari değişiyor korkutuyor beni hali tavrı o an ama ilişkimizde problem yok sorun yaratır mı bu ilerde ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ay sakın karışma sanane ailesinden derdi tasası varsa psikoloğa gitsin aaa kızım boşver sordun anlatmıyor geç uğraşma yani dert tasa tüm erkekler şöyle dertliyim böyle çekiyorum triplerinde zaten kızlar bu dünyaya keyif yapmaya gelmiş gibi konuşuyorlar boşver uzak dur
Amcasi baska cocuklari baska. Travmalari vardir ama korktugun baska seyler de var senin belli. Iyi dusunmelisin
Bu erkeklerin hepsinin mi ailevi sorunu olur ahır da mı büyüyosunuz awq ya
Bence babasını çok seviyodu aamcası öldürmüş diye öfkeli olmalı ama sana anlatması gerekiyodu paylaşınca rahatlar di belki ama sen yinede sorma o kendi anlatmak isterse anlatsin
Ne yapmalısın bilmiyorum ama sakın ayrılma daha da dağılır...
kendi ailesine mi bakışları değişiyor
Hayır ailesinden konu açılınca bana karşı bakışları değişiyor
kısmen benzer durumda olan birini tanıyorum. sana verebileceğim tavsiyeler:
aile ve akrabaları ile ilgili hiç bir konuda konuşma. konular yanında açılırsa duymamazlık yap. mecbursan çok kısa teyet geç.
o konuları konuşabilirsiniz. ama, şimdi çok erkek. anca, evlendikten yıllar sonra yavaş yavaş tatlı tatlı şerbet vererek kıvama gelmesini sağlayabilirsin. ama, bunun için adamı çok iyi tanıman gerekeceği için epey bir zamanını alır.
eğer, evlenecek olursan sizi söyle bir hayat bekliyor olacak.
ya ailesi ile aynı şehirde yaşamazsınız. yaşasanızda yaşamasanızda ailesi ile aranızda duvarlar olacak. anca, biri vefat ettiğinde ya da nadiren düğün gibi cemiyetlerde karşılacaksınınız. onda da küs olarak.
adamın çok iyi bir insan, eş, baba olma ihtimali çok yüksek. eğer, asker yapısı yoksa.
asker yapısı varsa gene iyi olabilir. ama, bu seferde çok zor bir insana olur. hatta, yaşlanınca daha da bir zor olur
şimdilik arkadaşını yetim olarak kabul et. kendisini, kendi arkadaşları ile olan hayatını, senin arkadaşlarınla olan hayatını, senin kendi ailenle olan hayatını gözlemle
Tehlikeli tipler cok aradinmi sevgilini
İnsan ailesini seçemiyor. Ben ailesiyle tanışmadım ki nereden bilebilirdim
Yaninda ol destek ol ilgi gosterr sevgini goster
Destek ol
Hemen uzaklars
Ayril