Aşk İlişkileri Sevgilim; aldığım hediyeyi beğendin mi diye soruyor ne diyeyim? Z_eus Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor galpli çakmaknapçam ben bunu yaw :D Güncellemeler+1 yıl Koacaman çakmak yazayım mı oraya :D Sevgilim; aldığım hediyeyi beğendin mi diye soruyor ne diyeyim? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_Judge_ Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Sizede sevgili diyorlar işte! şöyle şaşalı epey pahalı hediye almalıydı dimi sende haklısın. 1 3 Yorumla Z_eus +1 yıl Çiddi misin? :D Yorumla _Judge_ +1 yıl Sence? Yorumla Z_eus +1 yıl Bilmem? ne emoji var ne random. Çünkü benim sorum ciddi değel :D Yorumla
мєтιѕ_-_ Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hediyenin ne olduğunu anlamadım ama bence sevmesende teşekkür et. Sjjsjdj 1 2 Yorumla Z_eus +1 yıl çakmak :D görüşler beni gülme krizine sokmak üzere :D Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Soruyu ciddi sanmışlar. 😐 snsnsn Yorumla
Incompetent Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne olduğunu anlamadım ama düşünüp almış teşekkür etmen lazjm 1 1 Yorumla Z_eus +1 yıl çakmak galp şeklinde :( Yorumla
hesnaars Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl düşünüp alması önemli ama senin gibi öküzler anlamaz böyle şeylerden. umarım en kısa zamanda nasıl biri oldugunu farkeder ve senden ayrılır.!! 1 2 Yorumla Z_eus +1 yıl Umarım :D Yorumla Rogojin +1 yıl :DD dghsfh Yorumla
_TheDarkness_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Zeus apii sana daha iyi çakmak lazım asdfsf 1 2 Yorumla Z_eus +1 yıl hahaha bu görüşü bekledim :D Yorumla _TheDarkness_ +1 yıl 😂😂 Yorumla
blablacı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 49% +1 yıl Mecbur begeniceksin😂 1 1 Yorumla Z_eus +1 yıl Beyenmiçem :( Yorumla
Esolatte Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 70% +1 yıl kız görse bunu burda çok üzülür 1 2 Yorumla Z_eus +1 yıl Öyle birisi yokki üsülsün :D Yorumla Esolatte +1 yıl İroni yaptım Yorumla
_9Atom9_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Onu sat bana bir şeker parası çıkar 😂 1 3 Yorumla Z_eus +1 yıl Gurtarmass :D Yorumla _9Atom9_ +1 yıl 😂 evet Yorumla _9Atom9_ +1 yıl Yok şeker yaz daha iyi😂 Yorumla
Şevvalle Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Yaş 17-18 galiba abi 😂😂 1 3 Yorumla Z_eus +1 yıl nasıl yağni :( Yorumla Şevvalle +1 yıl Bağyan yani ergenmiş dedim😂 Yorumla Z_eus +1 yıl Bilemiçem Yorumla
zeusunoğlusu Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Zeus’a gelen hediyeye bak ahsjddjj😂😂😂😂 1 1 Yorumla Z_eus +1 yıl He yaağğ :( Yorumla
KaчıpKromoຊom Takip Et Bilge Yaş: 25 +1 yıl Sevgilinin cinsiyeti ne jwshs 1 7 Yorumla Z_eus +1 yıl Tebe tebe ne olaçakmış? :D Yorumla KaчıpKromoຊom +1 yıl Ay sesli güldüm. :D Bu kadar zevksiz bir kadın olamaz qnnas Yorumla Z_eus +1 yıl ayrılsam mı açaba? :D Yorumla KaчıpKromoຊom +1 yıl Ayrılmadan önce cinsiyeti öğren ama 😂 Yorumla Z_eus +1 yıl Bilmem pıyıkları war :( Yorumla KaчıpKromoຊom +1 yıl Makas atarken eline gelmiyorsa sıkıntı yok shsk Yorumla Z_eus +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
ĎĔĹĨ_ĞöŃüĹ Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Ssjsjjsj teşekkür et ama dışarda kıllanma 1 1 Yorumla Z_eus +1 yıl Kullamıçam zatin :( Yorumla
VarsaYoksaBirBen Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Çok ergen işi. 1 1 Yorumla Z_eus +1 yıl Demi :D Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Beğendim de 😛😛 1 4 Yorumla Z_eus +1 yıl Yalan söyliyim yağni :D Yorumla TayyarRA +1 yıl Söyle ne olacak gkkff Yorumla Z_eus +1 yıl Bağa uyar :D Yorumla TayyarRA +1 yıl Bana da uyar 😅 Yorumla
SsormadanTakılan Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl Ayyh bu nee hjh 1 2 Yorumla Z_eus +1 yıl Alet çantası Yorumla SsormadanTakılan +1 yıl Ay hiç o kanallara girmiyim ben iyyk Yorumla
MekaninSahibesi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Düşünüp almış işte 1 1 Yorumla Z_eus +1 yıl düşünçeli diyon yanğni :D Yorumla
howdoyousleep Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Saçma hediye 2 2 Yorumla Z_eus +1 yıl Gatılıyom :D Yorumla howdoyousleep +1 yıl Gatılıyom ne ya sana çok bile bence o Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sizede sevgili diyorlar işte! şöyle şaşalı epey pahalı hediye almalıydı dimi sende haklısın.
Çiddi misin? :D
Sence?
Bilmem? ne emoji var ne random. Çünkü benim sorum ciddi değel :D
Hediyenin ne olduğunu anlamadım ama bence sevmesende teşekkür et. Sjjsjdj
çakmak :D görüşler beni gülme krizine sokmak üzere :D
Soruyu ciddi sanmışlar. 😐 snsnsn
Ne olduğunu anlamadım ama düşünüp almış teşekkür etmen lazjm
çakmak galp şeklinde :(
düşünüp alması önemli ama senin gibi öküzler anlamaz böyle şeylerden. umarım en kısa zamanda nasıl biri oldugunu farkeder ve senden ayrılır.!!
Umarım :D
:DD dghsfh
Zeus apii sana daha iyi çakmak lazım asdfsf
hahaha bu görüşü bekledim :D
😂😂
Mecbur begeniceksin😂
Beyenmiçem :(
kız görse bunu burda çok üzülür
Öyle birisi yokki üsülsün :D
İroni yaptım
Onu sat bana bir şeker parası çıkar 😂
Gurtarmass :D