Alışveriş & Hediyeler Sevgilime hediye aldım, bunu sizce beğenir mi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor doğum günü falan değil öyle mağazada dolaşırken görüp beğendim. 5400 lira tuttu umarım beğenir 🫠 yaşım 45 üstü değil 22 😂 Sevgilime hediye aldım, bunu sizce beğenir mi? Cevapla Doğum Soruları Fal Soruları Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,7b cevap paylaştı. Herkese senin gibi sevgili gerek gadasıNiye beğenmesin para bir yana düşünmüş olman harika 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aşırı güzel hediye Düşünmen yeter bence Önemli olan niyetKesene bereket Umarım hediye ve kıymet bilen biridir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl çok teşekkür ederim, umarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim, Umarim... Ah ah Bize de böyle hediye alındı ama sonuç hüsran neyse bugün senin mutlu günün gölge dusurmeyeyim. Bol şans 🧿 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Begenmezse bana sat kanka ne diyim bunda begenmezse sg gitsin 3 2 Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Bunu beğenmeyen erkek vurduruyordur diyebilir miyiz kanka? Yorumla Benchbas +1 yıl @AnkaraKrali06 nokta atişi hocam tebrikler 😂 Yorumla
efebenks Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl Düşünmen yeterli olur onun için. Sevgilin zaten ya bileklik bile alsan buhdab mutlu olur sevinir. Ki bunu sevmeme ihtimali yok zaten 1 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bir zahmet beğensin alman bile onun için lütuf yani.. 1 0 Yorumla
saygıönemli_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl 5400 bir kız benim için buna verse kızdan gizli gider iade ederdim. O parayla kızada kendimede hediye alırdım 0 0 Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Tommy kalite marka beğenir bence tarzına uygunsa tabi 0 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Çok incesin bence çok beğenir mutluluklar 1 2 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim <3 Yorumla Yokgibihersey +1 yıl Rica ederim 🤗 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ben bile beğendim bence o da beğenir 1 0 Yorumla
implant Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl ne kadar fiyatı? 1 1 Yorumla efebenks +1 yıl Yazmış ya mk Yorumla
Miray_0003 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çok güzel. Düşünmeniz yeterli zaten. 1 0 Yorumla
Pro_AdvancedPT Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Güzel hediye. markası neydi? Çıkaramadım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl tommy hilfiger Yorumla Pro_AdvancedPT +1 yıl Fena değil. Daha iyi markalar vardı o paraya. Güle güle kullansın. Beğenecektir Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Markası ne bu saatin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl tommy hilfiger Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel marka sevgilin sansli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Herkese senin gibi sevgili gerek gadası
Niye beğenmesin para bir yana düşünmüş olman harika
Aşırı güzel hediye
Düşünmen yeter bence
Önemli olan niyet
Kesene bereket
Umarım hediye ve kıymet bilen biridir
çok teşekkür ederim, umarım
Rica ederim, Umarim...
Ah ah Bize de böyle hediye alındı ama sonuç hüsran neyse bugün senin mutlu günün gölge dusurmeyeyim. Bol şans 🧿
Begenmezse bana sat kanka ne diyim bunda begenmezse sg gitsin
Bunu beğenmeyen erkek vurduruyordur diyebilir miyiz kanka?
@AnkaraKrali06 nokta atişi hocam tebrikler 😂
Düşünmen yeterli olur onun için. Sevgilin zaten ya bileklik bile alsan buhdab mutlu olur sevinir. Ki bunu sevmeme ihtimali yok zaten
Bir zahmet beğensin alman bile onun için lütuf yani..
5400 bir kız benim için buna verse kızdan gizli gider iade ederdim. O parayla kızada kendimede hediye alırdım
Tommy kalite marka beğenir bence tarzına uygunsa tabi
Çok incesin bence çok beğenir mutluluklar
teşekkür ederim <3
Rica ederim 🤗
Ben bile beğendim bence o da beğenir
bence beğenir güzelmiş
ne kadar fiyatı?
Yazmış ya mk
Çok güzel. Düşünmeniz yeterli zaten.
Beğenmezse bana verin
Güzel hediye. markası neydi? Çıkaramadım
tommy hilfiger