bir çerçeve işte manevi anlamda bir hediye almak istedim nasıl sizce beğenir mi? Bmyle bir hediye almak ister miydiniz

Bir erkeğe alınmamalı bence Çerceve içinde fotoğraf ya, bizim düşündüğümüz gibi ayyyy fotoğrafımızı bastırıp çerçeveye koymuş diye tabi ki düşünmüyorlar.. bir erkeğe uygun bişeyler alsaydın, mesela tuttuğu takımın formasını alsan sürekli seni hatırlatır ona, eğer fotoğrafı verceksen de çerçeveden çıkar da ver gerçekten
Erkek yorumcuların hepsi çok beğenmiş de ben senin beğenmen için yapmadım sana alınsa kafasına mı fırlatıcan sanki sevgilim takım tutmuyo maç falan hikaye yani onun çok hoşuna gidecek bir hediye bu sadece sizin fikirleriniz sordum size alınsa beğenir misiniz hesabı
eğer sen değerliysen onun nazarında yerden eğilip yanında çöp alıp versen sırf senin elin değdi sen verdin diye değerli olur ;)
hediye hediyedir beğenmemek kendi ayıbı sen düşünmüş ve almışın sonuçta kafana takma
Bence senin varlığın en büyük hediye ona
Sen hala yaşıyon mu kız ayol
Yuh yani mesaj bile attım cevap dahi vermedin
Girmiyorum arada bir
Girdiğinde de kör oluyorsun galiba
Ya çıkıyorum uzun sürmüyo
bir selam verecek kadar kalıyorsundur herhalde
Neyse ben sana olan düşünceleri mi söyledim zamanında
Bundan sonrası yüzsüzlüğe giriyor be
Ya saçmalama
Ne var kızım insan bir cevap vermez mi aciz misin sen
ya da ben sülük müyüm yapışıyor muyum sana
bir resim istedim sonra bu hale geldin
İstemiyorum resim falan valla vazgeçtim
Cevap
11Cevap
Güzel ve anlamlı beğenmemek gibi bir lüksü olmamalı bence aylardır birinden mesaj bekleyen biri olarak fazlasıyla şanslı diyebilirim sadece
Nasılsa ayrılcam diye almadım zaten ayrıldık ta iyiki almadım çöp olurdu
Bence gayet güzel. Emin ol ki bir sakız bile götursen yinede değerlidir bence onun için.
Evet güzel beğenecektir
Sevdigim ne alırsa alsın beğenirim...
Şahsen bana öyle bir hediye alınsa odama asardım
Ahahha zaten bende odasın assın diye aldım :)
4 senelik bir ilişkim var koluna kalıcı ismimi yazmış şu çerçeveyi odasına mı asmicak (:
Tam bir oros pus un a q
Beğenir güzelmiş.
begenir begenmezmi
ergence...
IQ bir ergen olayına çalıştığı için herşeyi ergene yoruyon sende haklısın 👍
Akıl yaşta değil baştadır seninki başka yerde
Güzel 😊
bayılır
Çok güzel :)
Güzelmiş
Vay be, çok güzel.
Harika olmuş.