https://youtu.be/TGHOcyiZrDs
Yanlış zamanda doğru insanı sevmek nedir?
https://youtu.be/TGHOcyiZrDs

Zaman yanlışsa bana göre İnsan da yanlıştır ya da tam tersi.
Hem bir doğru, bir yanlış bir araya gelirse bu zıtlıkların çekiminin Devasa yıkımıyla sonuçlanır.
Zaman yanlış belli ki sevmek baştan yanlış..
Yeni bir ilişkiden çıkmışsındır ya da çok sevdiğin birisi seni aldatmış güvenini kırmıştır. Hayatında artık kimseye ihtiyacım yok moduna girdiğin o dip anda bir kişi girer hayatına. Aslında mantıksal olarak duygusal olarak girebilecek en iyi insandır. Hem temizdir hem tatlıdır hem iyidir. Ama senin artık bir şeyleri yapabilecek gücün kalmamıştır, insanlara tahammülün kalmamıştır. O nedenle o zamanlama hatasından dolayı doğru insan olmasına rağmen zaman yanlış olduğu için kavuşmayla sonuçlanmayan ilişkidir.
En sevmediğim gündür, sebebi bende kalsın. Her neyse, mesajı silmişsin. Söyleyeceklerim bitmemişti ama saygısızlığına dur diyemiyorsun belli ki. Bir de, şu ilk konuştuğumuz sorunun altındaki yorumları siler misin
Bana gerçekten tavır mı yapıyorsun? Zannetmiyorum o kadar gereksiz harekette bulunacağını. Bu yollar çocuksu yollar. Söyleyeceklerim bitmedi benim. Bu saygısızlıklar silsilesine bir son verrneye tenezzül edersen, bekliyorum.
Kimsin belli et bir nerden bileyim senin kim olduğunu
Dalga mı geçiyorsun? Ya da o denli burada konuştuğun erkek fazlalığı mı var? Eğer sürekli zaten birileriyle konuşuyorsan boşver kim olduğumu. Ayrıca kim olduğumu biliyorsun, bana maval okuma.
Terbiyesiliği bırak gizli görüş yazan sensin işim başımdan aşkın zaten efendi gibi soruyorum kimsin diye
Terbiyesizlik benim işim değil. Sadece kendi işinin başından aşkın olduğunu zannetme, şu an aynı durumdayım. Meslektaşın olan kişiyim.
Ruh eşimiz diyebileceğimiz insan bazen vakitsiz çıkar karşımıza vakizsiz yağmur gibi girer hayatımıza bizim için doğru insandır ama zaman yanlıştır
Cevap
7Cevap
Merhaba,
Her şey yerinde güzeldir. Yanlış zamanda doğru insanı sevmek, yanlıştır!
Başıma geldi, uzak durdum ve uzak dururum! 😅
Olmayacak kişiyi hiç gelmeyecek kişiyi 13 yıldır sevmek demektir.
Malesef hiçbiriyle değilim değerimi bile kimse yok😭😭🥊🥊🥊
Onu bende bilmiyorum acıklayamam siz biliyorsanız sizden dinleyelim
benim şu an yaşadığım
Hayattaki bütün şansını kullanmaktır
Derin mevzu bunlar bırak hiç girmeyelim.
Onu herkezden önce kapmaktır
Hasrettir
Çok kötüdür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?