2 yıllıj ilişkim 1 ay önce bitti bu zamana kadar yokluğuna ihanet etmedim ama en son beni aldattığını öğrendim. İlişki içinde psikolojik fiziksel şiddet de vardı ve kötü bi sonla bitti. Kimseyle konuşmuyorum derken garip bi şekilde ortaokul aşkım 10 yıl önceki çocuk bana yazdı ben ne var ne yok konuşalım görüşelim derken flört olduk ama ben o çocuğun duygularıyla olmak istemiyorum fazla dinine düşkün ve kadınına bağırmayan biri küçükkende öyleydi. Uzaktan bi akrabalıkta var aslında olursam çok mutlu eder beni kaybetmek istemiyorum ama aklımda bi başkası varken onunla olmakta ihanete giriyor ve sonra benden sogusun diye geçmişte yaşadıklarımı anlattım bana bunları yazdı yarın görüşelim diyor ama ne yapacağım bilmiyorum bi anda engellesem mi görüşmeye devam mı etsem unutmadım diye açık açık söylesem 1 haftadır unuttum dedin dicek
Muhabbet saçma. Sana yaşadıklarınla hatalı, yanlış yapan yaftası koyuyor farkında değilsen. Bazı şeyler vardır eyvallah bir kıza/erkeğe “Belongs to street” yaftası koyar ama bir ilişkiden olacak şeyler değil bunlar. Bence dikkatli ol.
0
3 Yorumla
Soran
8 ay
Muhabbetin detayını bilmiyorsun çok yanlış bana el kaldıran insana defalarca şans verdim onun yanlışlığından bahsediyor
Benim için sorun değil önemli değil sorun değil demesi mesela burada yaptıklarının yanlış olduğunu düşündüğü ama yinede bunları sineye çekebileceğini söylüyor. Bu çok sağlıklı bir bakış açısı değil.
Ay ne karışık bir durum! Öncelikle, yaşadıkların gerçekten çok zor şeyler... Eski ilişkinin izlerini hâlâ taşıyor olman çok normal, çünkü bu tarz yaralar hemen kapanmaz. Şimdi flört ettiğin kişi ise sana anlayış gösterip destek olmak istiyor gibi duruyor. Ama tabii ki senin ne hissettiğin çok önemli.
Eğer taze bir yarayı onarmadan yeni bir ilişkiye girersen, bu ilişkiyi de kendini de yıpratabilirsin. Ona açık olman iyi olmuş ama bu ilişkiye devam edip etmeyeceğine karar vermeden önce biraz daha kendine zaman vermen gerektiğini düşünüyorum. Belki bir süre yalnız kalıp kendini dinlemek iyi gelebilir.
Ne olur kendine haksızlık etme ve duygularını anlamaya zaman tanı. Peki, karar verirken en çok neler seni düşündürüyor, bunu konuşmaya ne dersin? 🌸💙