Gün geçmiyor ki ünlüler dünyasında bir bomba patlamasın. Bu sefer bomba büyük. Ne mi? Hemen anlatalım. Burcu Esmersoy birkaç ay önce eşi Berk Suyabatmaz'dan boşanmıştı. Bunun üzerine de Burcu Esmersoy'un yakın arkadaşı olan Berrak Tüzünataç ile yeni bir ilişkiye başladı.
Berk Suyabatmaz ve Berrak Tüzünataç'ın beraber gittikleri tatil fotoğraflarına Burcu Esmersoy beğeni atınca curcuna koptu tabi. Bunun üzerine Burcu Esmersoy'a "düğünleri olursa gider misiniz" sorusu soruldu. "Davet ederlerse giderim tabii. En sevdiğim şey. Düğün olsun ben giderim." diye cevap veren Burcu Esmersoy herkesi şaşırttı.
İnsanlar bu konu ile alakalı ikiye bölündü. Kimi "eski eşimin/sevgilimin düğününa gitmem" derken kimisi de "davet edilirsem giderim" dedi.
Bu konuda KScanlar ne düşünüyor öğrenmek istedik. Eski eşinizin/sevgilinizin düğününe davet edilirseniz gider misiniz? Yorumlarınızı heyecanla bekliyoruz. :)burcu esmersoy
Prensiplerim gereği eskiyen her ne varsa hayatımda ona yer vermiyorum. Unutulacak yok olacak derecede vazgeçiyorum. Medeniyeti bir kenara bırakıyorum diyebilirim sonuçta insanız vakti zamanında birtakım hislerle bütünleştiğim insanı başkasıyla görmek hoş olmasa gerek. Eski defterleri açıp kendimize Çin işkencesi yaptırmaya gerek yok. Davet usulünce reddedilir taraflar medeniyetini böylece korumuş olur. O düğüne gitmek medeniyet değildir bana göre "gözünüzde koskoca mazinin canlanıp" biraz kıskançsanız sinir krizlerine sebebiyet vermenizin zeminini hazırlamaktır. Anı olarak eskide kalsın dolaptan çıkarmaya gerek yok unutuldu, yaşandı ve bitti. Ne ben onun hayatına ne de o benim hayatıma artık dahil değil. İlişiğim kesilmiştir gereksiz bulurum düğününe gitmeyi.
Lisede sevgilim böyle bir şey yapmıştı, ama bizim ki çok masumdu yahu sadece elele tutuşma, bakışıp arada kiki ki utançtan gülerdik, şu an ki zamana göre ohoo ne masum ne tatlıymış, neyse bu saf bana mesaj atmış düğün için beklerim diye: "yuhh gelip bir de altın takıp göbek atayım, bizim senle yaşanmışlığımız var bari ona saygın olsun" dedim...
Eski eşe kadar her şey tamam, taşlar yerine oturuyor. Lakin bunun medeniyet ile bağdaştıramadım BEN. Yani eski eş sana ne göstermek isteyecek ki orada bulunmayım." bak senden iyisini mi buldum" diyecek ki mümkün değil. Ya da biraz pasta çörek mi yememi istemiş olacak? Şaka bir yana böyle bir etkinlikte bulunmak Ban kalırsa ahmaklıktır. Medeniyete alakalı bir durum da değildir. Ne olur çocuk var ise onlar için sıradışı bir hadise vuku bulur, yan yana gelirsin ama nikah vs gibi bir şey için iki elim kanda olsa gitmem.
Ne gerek var yani. Gidipte takı mı takıcam ya da halay mı çekicem. Bence boşanma olduktan sonra çiftler tabi ki medeni olmalılar ama birbirinin düğünlerine gitmeye gerek yok. Herşeyin bir dozu var. Ama tabi ki ortada çocuk varsa ayrılan eşler yeni eşleriyle birlikte huzurlu bir aile ortamı sunabilmek adına karşı karşıya gelebilirler bu zaten olması gereken. Keyifli akşamlar.
Melekler babalarının düğününe gitmek ister, onları gerdek telaşındaki bir babaya emanet edemem. Aramızda bir sorun yoksa gelin hanim beni görünce triplerw girmeyecek olgunluga sahipse elbette giderim. bir köse de oturur meleklerimle ilgilenirim gelinin memelerine bakarim
Bence, eski eşiniz sizi düğününe davet ederse, o davet edenin terbiyesizliği ve mezhepsizliği, siz bu bu davete icabet ederseniz o da sizin yüzsüzlüğünüz ve karaltersizliğiniz olur diye düşünüyorum, benim fikrim bu şekilde ve değer yargılarıma da, medeniyet anlayışıma da çok ters ama yapana da bir şeyler söylemek kimseye düşmez tabiki.
Kavgayla gürüktüyle ayrılmadıysam tabi ki giderim çok bağnaz olmayın abi ayrılan insanlar arkadaş kalabilir geçen gün eski sevgilim hoşlandığı kız için ağladı omzuma ben de yeni hoşlandığım çocuğun dedikodusunu yaptım çünkü insan gibi ayrılıp arkadaş kalabildik?
Hacmim bana fazlasıyla yeterli ki hiç genişletmeye niyetim yok😊 eğer insan genişlemeye görmeye, laşka haliyle kimleri kimleri alır içine bir göresizzz😊😄🤣
Alın işte dışarıdan bakışkın özenilen, beğenilen ve birçoğunun onun yerinde olmak istediği kişilerin dünyası bu😊 oladabilir ve bunda da özgürdür ama daha güzel şeylerle örnekleme olsalar pek te güzel olarrrlarrr
İnsanlar Ünlü ve göz önünde olunca Yaptıkları herşeyi doğru ve örnek teşkil edercesi gibi insanlara geçiriliyor olması son derece yanlış.. Ne böyle bir davetin doğru olucağını düşünüyorum Nede böylesi bir davete iştiraket etmeyi... Herkes işine baksın der geçerim... Bu ne midesizliktir anlamam Adına da medeniyet demezlermi çıldırıyorum!!!
Sevmeyen bı insan umursamayip gitmez çok seven bı insan gitmez sevipte güçlü olan biri gider vicdan yaptirir düğünü zehir eder. Değişir ilişkinin bitirilme şekline konusuna sevginin büyüklüğüne arada yaşanan olaylara yeni ilişkilere falan falan falannnnn
Kültür gelenek ve anane denilen bişeyler vardı eskiden hepsi mi lafta kaldı sanırım. Bu saçma soru hangi kültüre ait? Türk kültürüne mi? Medeniyet dediklerine? Şerefsiz insan davet eder, ve şerefi olmayan da o düğüne gider!!!
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim sözlümün ikinci evliliği olacak benimle evlenirse eski Esin’in gelmesini istemem hem iki kadın icin zor hemde evleneceğim adam icin öyle davetiye yolatmamda gelsin de istemem biraz abartılı olmuş. Bunun medeniyetle alakasi yok duygusal olarak uç kişinin arasında ve yanlış birsey herkes kendı hayatına bakmalı gecmiste yaşandı bittiyse gelecekte saçma sapan hareketlerle insaları duygu değişimi ya da boyle saçma şeylere getirmemek lazim
Eski eşimin değilde eski sevgilimin beni aldatması sonucu terk etmiştim ve düğününe gitmiştim. 20 TL taktım çektim gittim. Kız beni görünce göz yaşlarına hakim olamadı az biraz göz yaşı döküp yoluna devam etti-k...
Bosanmişsan zaten her şey bitmiş demektir. Bosanmişsan kanlı bıçaklı düşman olmuşsun demek değil ki ne de olsa o kadar zaman birlikte olduğun dertlestigin insan mutlu gününde yanında olmamı isterse tabi olurum.
Ne şekilde ayrıldığımıza bağlı. Eğer gurur kırıcı, saygısızca bir davranışta bulunduysa davet etmesi bile saçma olur. Ama eğer ki sırf 2 eş olarak anlaşamamazlık yüzünden ayrıldıysak ve davet aldıysam gidebilirdim.
"Al biraz da sen tadına var"ın medenileştirilmeye çalışılması gibi bı şey mi bu? Eğer!! Gerçekten hiç sevmediysem ve karı koca olmayı gerektirecek herhangi bir durum olmadıysa, davet üzerine yine gider miyim... emin değilim.
Buda ayrı bir genişlik... şu olabilir mesela benim çocukluk arkadaşım var. Tam sevgililik degilde o zamanlar mektuplaşma falan vardi. Evlendi mesela davet etse gidebilirdim. Hala da görüşüyorum.
Aklıma şey geldi, Prens Harry evlenirken eski nişanlısını davet etmişti ya düğününe😂 Adam resmen nispet yapar gibi çağırmış kadını kadın da gitmiş çatlaya çatlaya izliyordu ya...
İyi günler, Tabi ki de gitmem. Ne işim olur? Neticede geçmiş günlerde benim hayatımda bir yeri ve statüsü vardı. Şu an benim neyim oluyor? Hiçbir şeyim. Neden gitmeliyim? Hiçbir sebep yok...
Eğer boşanmayı ben istediysem aramızdaki tüm bağda kopmuşsa gidebilirim ama hala seviyorsam ve o ayrılmak istediyse gitmek beni üzmekten başka bir işe yaramaz.
Ne münasebet canım tabii ki gitmem, modundayım ben. Çiftler arasında her ne kadar anlaşmalı boşanma söz konusu olsa da birbirlerinin düğününe gitmek çok saçma.
Giderim ama.. Ne münasebet beni çağırması.. Şu şekilde giderim cingar çıkarmaya olay çıkarmaya altınları çalmaya gelini rezil etmeye falan giderim fmdk 😂
Gitmem ne işim var? Ayrıca yeni eş adayının da beni orda görmek isteyeceğini düşünmüyorum. Saçmalık. Burcu Esmersoy da cool olayım derken iyice saçmalamaya başladı.
Ortak arkadaş grubumuz varsa ve boşandıktan sonra da samimiyetimiz bozulmadıysa ki hiç sanmıyorum davet edilirsem giderim diğer türlü ne işim var zaten niye davet edileyim
Medeniyetle nasıl bir ilişki kurulduğunu anlamadım. Burcuyu çok severim ama bu hareketi gerçekten "seni gerçekten hiç kıskanmıyorum" gibi bir şey bu. Saçmalık asla gitmem.
Gidip ne yapacağız birde oldu olacak çeyrek takalım gelinin eski eşinden geline diye anons etsinler tebrik edelim birde vurduğun gol olsun diye damadıda sivazlayalim hatta
Eski sevgiliden eski sevgiliye göre değilir. Eğer ciddili bir ilişki değilse, olaysız, sevgi olmadığı, olmayacağı farkedilip ayrılındıysa ve sonrasında arkadaş olunabildiyse gider göbek bile atarım.
Düğününe beni çağır sevgilim istersen şahidin olurum senin. Bu adam kim diye soran olursa Eski bir tanıdık dersin sevgilim. Bu anca şarkı da olur olur Ben
Medeni bir şekilde mutluluk dilerim ama asla o düğüne gitmem !!! Evlenen kişiye terbiyesizlik olur ! Böyle birşeyin bana yapılmasınıda istemem ! Boşanmış işi bitmiş ! Ne iş var o düğünde
En İyi Cevaplar