Konya'ya ex'in düğününe gitmek gibi isteğim var sjdjghg

Konya'ya ex'in düğününe gitmek gibi isteğim var sjdjghg
Sevgilim olmadı ama olsaydı dahi söyle terbiyesizce bir mesajı davetiyeyi yırtar çöpe atarım geçmişim bitti gitti artık bir de gidip halay başı çekeyim utanmadan.
Cevap
21Cevap
Öyle bir şey yapmaz. Direkt gelir senin yüzünden evleniyorum diye beni suçlar. Ayağı taşa takılsa benden biliyor.
Yaşanmışlıklar unutulmaz.. ancak o sayfalar kapatılır hiç açılmamak şartıyla o yüzden eski sevgilinin düğüne gidilmez.. ister istemez can yakar olmaz..
En güzrl şekilde şıkır şıkır giyinip git aşko , bu soruyla idolüm oldun , gidilir hemde en güzel şekilde giyinilip gidilir kullanma kılavuzuda götür geline 😂
Hayır gitmem neden gideyim ki o benim eskim tanımadığım bir insan beni ne hakla düğününe davet edebilir ki
İşim olmaz adı üstünde eski seni davet etme amacı ne sana şow yapacak hava atacak zaten çok saçma bir şey
Ben giderim ya davet ettiyse kesin giderim sjjs ama koluma taktığım birisi olur yanımda ve sen kaybettin imajıyla giderim kudursun it sbs
Mal olmayan bir tane Konyallı tanımadım. Çoğu kez ne dediğini anlamayıp sığır gibi suratına bakarlar.
Eğer boykey bir şey yapıyorsa unutmamış demektir ve bu yüzden ne onu üzer ne kendimi üzerim direk çöpe atarım davetiyeyi
he gider halay başı olurum 😂😂😂 tövbe tövbe
Pilav vardır , gidilir, şaka bir yana söz konusu bile olamaz.
Gidip para takmisligi. Bile var. 🤣🤣 5 lira takmistim 7 8 sene evvel
Onu vir zamanlar delice sevmissem asla
Evet gittim 🤣
Beleş pasta yemek için giderdim
Ne isim var olur mu õyle sey
Gitmem ya midesiz miyim.
At nalı gibi altın yaptırır giderim
Bilmiyorum ilişkim olmadı
Tabikide gitmem ne işim var
Eski sevgilim yok
En İyi Cevap