celeb ile storytime 🕰 aksam bulasik yıkıyordum. ocagi silerken kafam ordan oraya gitti ve aniden aklima lise 1'de instagram uzerinden 2 gun konustugum, hicbir zaman reelde bulusmadigim flörtüm geldi. ben liseliydim, o lise mezunu, sinava yeniden hazirlaniyordu. liseli oldugum icin beni istememisti. ve istemeyisi bana asırı koydu, hep onu kendime asık edip, sonra reddetmeyi hayal ettim ama yapmadım tabi. neyse, instagramina girdim, bir baktim, profilinde bir kız, kız beyaz elbse giymis, elinde evlilik cuzdani tutuyor? ayip degil mi bu? alt tarafi 7 senedir konusmadik, hemen evlenmesi mi gerekiyordu yani? ben evlenmedim, 7 sene sonra aniden aklima geldi, o beni unutmus, evlenmis bir de. erkekler kapatilsin ya. bari düğününe cagirsaydin, reelde görüşmüş olurduk.
Güncellemeler
1 yıl
guncel
Eski sevgiliniz/flörtünüz sizi düğününe davet etse gider misiniz?
Hayır, kesinlikle gitmem. Eski bir ilişkiye dair bir şeyler bırakmak, gerçekten o kişiden uzaklaşmak anlamına gelir. Onun düğününe gitmek, hem kendime hem de yeni hayatımda oluşturduğum dengeye saygısızlık olur. Geçmişi geride bırakmak, herkesin iyiliği için en sağlıklısıdır.
Eski sevgilimin düğününe davetsiz gittim oyun anında bir kaç bin dolar saçtım havaya, sonrasında da eski sevgilime bi ata taktım.. şovumu yaptım herkesin dikkatlerini üzerime çektikten sonra ortamı terk ettim..
ooo gideriz tabi ya anı olarak da beraber gerçirdiğimiz dakikaların fotoğraflarını videolarını filan da takarız büyük ekrana orada izleriz anı olarak. d
yalnizca cocugum çevresinde "senin annenle babanin soyadi neden farkli" cumlesini duymasin diye, cocuk yapmak amaciyla, bir gun bir erkegin izdivacina talip olacagim. yine de akli melekelerimi yitirmis oluyor muyum?
Tahtını devredeceğin bir hanedan, yerine veliahtın olmasını istediğin milyon dolarlık şirketlerin yoksa üremek de çok anlamlı değil. Bu iki ihtimal dışında üremek = evlenmek. Aynı seviyede akli melekeleri yitirmek benim nazarımda şekerim